If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

SESIUNEA... de toamna !!!

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Postby violeta on Mon Aug 20, 2007 12:29 am

eu am 2 restante...una o dau miercuri si presimt ca nu o iau desi am invatat si de data asta...(cred ca proful vrea bani ca sa nu ma pice, dar nu-i dau...dau restanta pana in anul 3 daca e nevoie)...cealalta...another funny story...colegul meu a copiat de la mine si a luat 8..iar eu :don't-know: ..4 :box:

un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Mon Aug 20, 2007 1:32 am

Eu am 5 restanteeeeeeeeeeee :s195: si cand ma gandesc ca le am din cauza lui... :D Nu-i nimic, cei 2 neuroni ai mei vor face fata si am sa le trec pe toate ... Una dintre ele e chiar la sport =))
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Guy Fawkes on Mon Aug 20, 2007 2:01 am

Şi eu am la sport. :D

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby MindLord on Mon Aug 20, 2007 11:18 am

hehe.. ma gandeam acuma ca la mine la facultate nu exista termenul de restante - you've got ONE shot and that's it ! :D si cred ca e mai bine intr-un fel... te stresezi o data si gata! STII ca TREBUIE sa inveti, ca daca nu ai pierdut ceva ani din viata... daca ai luat examenele treci anul, iar daca nu, repeti tot anul (asta daca ai picat doar 1,2 ex) si in cazul in care ai picat ceva mai mult OUT din facultate fara discutii, in orice an ai fii! Sa vezi acolo cand esti in anul 4 cum nu iti vine cheful sa pleci fara nici un fel de diploma si fara NICI o recunoastere... te mai gandesti de 2 ori inainte de sesiuni, daca ai intr-adevar chef sa dai cu piciorul la tot ce ai facut inainte...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby violeta on Mon Aug 20, 2007 12:29 pm

si ce faci in situatia in in care pierzi noptile invatand saptamani in sir si totusi te trezesti cu restanta doar pentru ca nu i-ai dat profului spaga sau are el chef sa te lase pe toamna?

un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Mon Aug 20, 2007 12:40 pm

Ehe, acolo nu se practica spaga... Asta e doar la romani... Tocmai de aia avem si sesiune de toamna :))
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby MindLord on Mon Aug 20, 2007 12:52 pm

nu am auzit nici macar O DATA de dat spaga! really! si nici meditatii date de profi! aia is vad de treaba si de salar si eventual elevii mai buni dau la aia mai slabi sau mai mici meditatii...
asta nu inseamna ca tot e perfect si profesorii sunt intotdeauna corecti... dar te gandesti de cateva ori inainte sa chiulesti de la un curs pt a nu te pune rau cu un prof, sau sa adopti o atitudine care ar putea sa denote lipsa de respect... daca insa te comporti ca un adevarat student nu prea se intampla ca profii sa te ia la ochi asa degeaba...
si ah! aveam si noi examene grele unde pica si 40 % din elevi, dar asta e... nu toata lumea trebuie sa aiba o diploma de facultate. si chiar asta da valoare si reputatie unei scoli.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Invatamant