If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de mult si cat de bine iti ascunzi sentimentele?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby Hazard on Fri Apr 20, 2007 8:47 pm

acum o fac cel mai bine, nu cred ca stie careva tot ce e in sufletul meu si tot ce se intampla cu mine, cat imi e de greu si mai ales sa nu pot sa zic nimic nimanui.... i hate all of this

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Tue Aug 07, 2007 5:54 pm

[ot]
whiz-kid wrote:insa daca esti amic sau prieten destul de bun cu o persoana,pe care incepi s-o privesti altfel..cum sa-i spui ca simti altceva pt ea? cum sa-i spui asta,fara sa te temi ca prietenia nu va mai fi ca inainte? cum as putea da ochii cu el,daca am zis-o si a refuzat ? :don't-know:

bine spus..nici eu n-am gasit raspunsul la asta :|[/ot]
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Tue Aug 07, 2007 6:23 pm

p3g@s wrote:[ot]
whiz-kid wrote:insa daca esti amic sau prieten destul de bun cu o persoana,pe care incepi s-o privesti altfel..cum sa-i spui ca simti altceva pt ea? cum sa-i spui asta,fara sa te temi ca prietenia nu va mai fi ca inainte? cum as putea da ochii cu el,daca am zis-o si a refuzat ? :don't-know:

bine spus..nici eu n-am gasit raspunsul la asta :|[/ot]

za best uei ... hoooo! stai sa schimb limba.. :-t gata! mai bine acuma :D
drept in fatza sa ii zici mai! Ca daca nu ii zici ai o prietenie care nu mai e bazata pe sinceritate, ci (cel putin) unul din voi se preface, asa ca nu mere treaba in directia buna :P
so... iei inima in dinti... sau o guma orbit, ca in momentul ala nu prea ai dori sa iti miroasa gura ;) si da-i cu vestea fulger ! :s143:
faza e ca deja PRIETENIA NU MAI E CA INAINTE! si daca nu crezi asta, doar te amagesti, de pierdut nu prea ai ce pierde si trebuie doar sa iti pui intrebarea urmatoare:
- prefer sa fiu cu cineva cu care ma inteleg deja super bine si pe care cunosc si IMI PLACE, decat cu cineva complet nou si sa o iau de la inceput ?

raspunsul iti da si ceea ce tre sa faci! hai noroc si la mai ...aaa! nu mai! nu copii deja! luati-le pe rand :s099: ai naibii, cum repede ati sari toti etapele si repede la friky friky :s172:

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby not_so_innocent on Tue Aug 07, 2007 9:00 pm

Pai daca sufar enorm nu imi pot ascunde sentimentele.
Sentimentele fata de ceilalti(daca te plac sau nu, daca te inghit sau nu)de asemenea le pot ascunde.
Dar trebuie sa fii stapan pe tine , stapan , stapan sa reusesti sa nu iti arati sentimentele. Spre exemplu cele de super fericire nu cred ca le poti ascunde ;)
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Alinutza_19 on Tue Aug 07, 2007 9:49 pm

eu sincer nu stiu sa imi ascund sentimentele..ori ma bucur ori is nervoasa....nu imi place sa ma ascund

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby milisss2 on Tue Aug 07, 2007 9:53 pm

....de nu le mai gasesc nici eu :))
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Thu Aug 09, 2007 4:12 am

Nu vad de ce mi-as ascunde sentimentele... Chiar atat de falsa trebuie sa fiu? Nu mi le ascund pentru ca nu vreau >:p
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby violeta on Thu Aug 09, 2007 11:15 am

am observat ca-mi pot ascunde foarte bine sentimentele...pentru o persoana care chiar nu merita sa simt ceea ce simteam..le-am ascuns in asa fel anul asta incat au inceput sa dispara...
...sentimentele de antipatie sau ura la fel..le ascund si sunt amabila cu toata lumea desi unii nu merita..consider ca e mai bine asa decat sa arat pe fata ca nu suport pe cineva :mancand:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Postby p3g@s on Fri Aug 17, 2007 12:24 pm

MindLord wrote:za best uei ... hoooo! stai sa schimb limba.. :-t gata! mai bine acuma :D
drept in fatza sa ii zici mai! Ca daca nu ii zici ai o prietenie care nu mai e bazata pe sinceritate, ci (cel putin) unul din voi se preface, asa ca nu mere treaba in directia buna :P
so... iei inima in dinti... sau o guma orbit, ca in momentul ala nu prea ai dori sa iti miroasa gura ;) si da-i cu vestea fulger ! :s143:
faza e ca deja PRIETENIA NU MAI E CA INAINTE! si daca nu crezi asta, doar te amagesti, de pierdut nu prea ai ce pierde si trebuie doar sa iti pui intrebarea urmatoare:
- prefer sa fiu cu cineva cu care ma inteleg deja super bine si pe care cunosc si IMI PLACE, decat cu cineva complet nou si sa o iau de la inceput ?

raspunsul iti da si ceea ce tre sa faci! hai noroc si la mai ...aaa! nu mai! nu copii deja! luati-le pe rand :s099: ai naibii, cum repede ati sari toti etapele si repede la friky friky :s172:

Avand in vedere ca nu mai e contact nici macar vizual in ultimul timp..nu cred ca sunetul poate sa se propage mai repede.. ma rog... matale ai dreptate..acum sa vedem cand apare ocazia...plus ca dialogul sincer (sincer sa fiu) este evitat in astfel de momente de sinceritate maxima (nu din partea mea :P ) cu tertipuri clasice (pe care nu le dau sa fiu mai secretos :P ) asa ca... pana cand vom manca orezul mult promis..ramanem la iarba de langa :P

[ot] Am scos o zicala..vreau diploma de merit :P[/ot]
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Re:

Postby whiz-kid on Wed Dec 26, 2007 4:14 pm

[quote="MindLord
raspunsul iti da si ceea ce tre sa faci! hai noroc si la mai ...aaa! nu mai! nu copii deja! luati-le pe rand :s099: ai naibii, cum repede ati sari toti etapele si repede la friky friky :s172:[/quote]

Prietenia nu mai e ca inainte din punctul tau de vedere, pentru ca tie a inceput sa-ti placa de celalalt..insa pentru el a ramas aceeasi situatie..are incredere in tine si poate apela la tine oricand..stii ce poti pierde? Daca te refuza si daca vede ca incepi sa simti altceva pt el, ar putea incepe sa fuga de tine si sa te evite..sau in orice caz, sa fie mai reticent si sa nu-ti mai spuna chiar orice..
Raspunsul la intrebarea pe care ai pus-o este "Da", insa tot nu ma impinge sa fac vreun pas.. :don't-know:
Poate ca unora dintre noi ne este prea frica de un esec, in cazul asta..pt ca peste alte insuccese trecem mai usor..
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

PreviousNext

Return to Fapte si Gesturi In Iubire