asta e ca si cu aia cu "toti oamenii se cred buni in pat, dar totusi procentajul de insatisfactie e destul de mare totusi"
si vad ca nu am raspuns la topicul asta inca : so here we go!
Sincer nu as putea sa am o relatie cu cineva cu HIV... asta in cazul in care as stii inca dinainte sa incep i-as spune clar NU. sunt crud ? poate... open minded ... imi place sa cred asta... dar mai presus imi place sa cred totusi ca nu imi limitez MIE in primul rand multe optiuni spre fericire, doar pt ca am facut alegerea sa fiu cu cineva care stiu ca este infectat cu hiv...
Daca ar contacta insa o persoana cu care sunt deja... hmm.. aici e mai complicat si sincer nu prea cred ca sunt capabil sa raspund acuma, numa de dragu sa dau cu ipotezele ca sa ma aflu in treaba ... o decizie din asta nu se ia asa usor asa ca prefer sa zic ca ar depinde de context.
Daca e cineva din familie aici nu se discuta insa - familly comes first, no matter what !
pt amici ... hmm... incerc din start oricum sa folosesc un filtru destul de selectiv la categoria prieteni, asa ca de obicei caracterele predispuse la diferite actiuni care i-ar putea infecta se cam elimina din start .. iar ar depinde in functie de context cred
si acuma vad ca toti le luati apararaea... nu ca vreau sa fiu eu al mai insensibil de pe aici, dar chiar is curios cat la suta din cei infectati au fost infectati din vina altora si nu a lor (de ex diferite proceduri medicale ..). sunt convins ca procentajul celor care se drogau/sex neprotejat e muuuult superior accidentelor, asa ca nu prea vad de ce ar trebui sa ii ajutam NOI, din moment ce ei au luat din start o decizie sa continue pe un drum care stiau ce riscuri prezinta... au asumat decizia? f bine! sa asume si consecintele! Asta nu inseamna ca tre abandonati si ca nu merita aceleasi lucruri ca si noi... dar trebuiau sa se gandeasca mai dinainte si mai mult!
So ... eu nu as sari asa de repede sa ii iau apararea oricarei persoane "vai saracul are sida, deci sa il ajutam". da! ok! sa il ajutam! dar sa vedem totusi ca nu toti trebuie bagati in acceasi oala, asa cum facem si cu aia neinfectati. that's it !
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!