fetele au scris aici un ideal de barbat ceva gen barbatul Perfect din punctu lor de vedere, un mic Fat Frumos dar in viata de zi cu zi cand gasiti un baiat cu absolut toate calitatile pe care le doriti sa le aiva sa ma anuntati si pe mine

,stiu ca nu se poate gasi chiar unu perfect dar o fata care stie ce vrea zic ca si-ar dori urmatoarele:
dragoste si
iubire:la capitolul asta nici nu se discuta(daca astea nu nu sunt nimic nu e)
afectiune(dupa cum stiti femeile is mai sensibile si credeti-ma cand le oferiti un sprijin macar cu cateva cuvinte care sa o incurajeze ea va fi de 2 ori mai puternica ca inainte doar din cauza a unor cuvinte dar ele au fost rostite de catre persoana iubita si asta inseamna enorm,
sinceritate care ar trebui sa conteze foarte mult .....ai gresit te iarta da sa nu mai faci aceeasi prostie a 2 a oara

(depinde cat de grava e greseala

si cam ce ar fi dipusa ea sa ierte),
comunicare fara asta nu se poate intretine o relatie deloc serioasa,
incredere pentru ca daca iubeste cu adevarat ea sigur are incredere in tine dar tu ai in ea?,stiu ca sunt unii baieti care suna din 5 in 5 ore iubita si o intreaba und, ce face cu cine este este(asta ar fi un exemplu)hai sa iti faca si tie iubita asa...nu ti-ai lua lumea in cap si face urat ?eu cred ca da so sa intelgeti ca daca vroia pe altcineva putea sa fie cu altcineva insa el a fost norocosul
ingrijire;ele doresc sa fie protejate
intelegere ca doar nu stai cu un baiat si te certi zilnic cu el
atentie sa fie atenti cand ele vorbesc cu ei nu sa fie cu ochii inspre ea si el se gandeste la....ex: ce frumos a fost aseara la biliard sau ceva de genu

iar cand il intreaba daca este de acord el saracu de abia atunci revine in locul unde era si trupul si ori da un raspuns la nimereala, ori o roaga sa mai zica o data pentru ca nu a fost atent din cauza a nu stiu caruia motiv
sex si asta este si adevarat pentru ca la o anumita varsta iti impui niste prioritati intr-o relatie si daca nu este bun la asa ceva deja incepe sa scartie si apar probleme sau frustrari din cauza celor intamplate in pat(crek intelegti ce vreau sa zic)
[ot]insa aici am o mare curiozitate; scuzati-ma daca nu o adresez unde trebuie dar chiar as fi curios

.Sa zicem ca intalniti un baiat

pana in 19 ani si el este inca virgin iar voi il iubiti,ce faceti? lasati balta totul deoarece nu stie nimic sau incercati sa il invatati?adica din punctu meu de vedere daca il iubesti cu adevarat esti dispusa sa il inveti si intr-un fel chiar ar trebui sa ti se para frumos deoarece il poti invata sa fie exact cum vrei tu.Intr-un cuvant baiatul viselor in pat

[/ot]
nebuniesa fim seriosi carei fete nu i-ar place sa fie amuzata de tampeniile pe care ai fi dispus sa le faci sau deja le faci?sa sti sa o faci sa zambeasca,sa nu existe monotomie in sensul sa nu intervina rutina aici sa-r include si
inventivitatea
sa arate bineinsa aici ar fi mai multe de discutat
inteligentorice fata isi doreste un baiat de la care sa aiba ce invata despre viata in general de la el
respect ca doar nu o sa o bati si dupa ii zici ca o iubesti

(desi vad ca se mai practica prin tara pe la noi)
sa fie deschis pentru ca fetele se simt excluse din viata baitului de langa ele cand el nu zice nimic dar nimic din care totusi il face sa se simta rau>trebuie ca baietii sa stie cand sa fie dschisi si cat de deschisi
calmeu zic ca ar fi o foarte buna idee ca baiatul sa fie calm si temperamental nu sa se enerveze imediat, deoarece calmul ajuta mult oricand in viata
sa stie sa gateascaasta pot sa zic ca deja ar fi o pretentie a fetelor dar nu strica niste in demanare in ale mancarii
cam astea ar fi sincer care ar putea sa le gaseasca o fata la aproape orice baiat.Iar celelalte dorinte sunt un fel de vite ale radacinilor principale din care cresc