MoshCraciun wrote:Guy....nu ma intereseaza pe ce forumuri ai mai fost dar astfel de limbaj si atitudine nu este deloc apreciata aici, clar?!
not_so_innocent a pus o intrebare f la subiect: "baietii slab dotati ar face nudism?" Este adevarat ca diferentele poate nu se vad asa evident, dar sa fim seriosi, din juma de cm, in erectie nu se face de juma de metru, asa ca intrebarea ei nu era deloc "de rahat"! Alta data te rog frumos sa te abtii de la comentarii de genul!
mda.. era de asteptat ca acest topic sa creeze polemici de genu asta...
problema e ca nu deaasta l-am deschis... ci pentru ai ajuta pe cei care vor sa faca nudism si nu au curajul, sa inteleaga ca nudismul nu are in nici-un fel legatura cu "proprietatile fizice" ale nimanui, sau varsta sau orientare sexuala sauce vreti voi dar in mod special... nu are nici o legatura cu actul sexual, nu incita si nu excita (exceptand voyoaristii si pustimea sub 16 ani (no offence pt cei sub 16 ani de pe forum - dar hormonii la voi... alearga mai repede ca trenu spre mare
@Micha: unora le vine mai usor sa se dezgoleasca in prezenta prietenilor, altora le este mult mai usor atunci cand toti in jur sunt necunoscuti... principala idee e ca, asa cum ai zis si tu ... daca ar fi cineva cunoscut care sa te intarate, ai face-o dar in acelasi timp ti-ar fi rusine fata de acel cineva... te intreb eu insa ... nu crezi ca te-ai simti unpic prea imbracata fata de el/ea ? ... nu este vorba de goliciune unu fata de celalalt ci de goliciune fata de soare si de natura... si de eliberarea psihologica de sentimentul de a te ascunde... pana la urma dece te dezbraci oricat de putin in natura si nu o faci doar in casa? ca sa dai frau liber naturii sa iti cuprinda cat mai mult trupul si sa iti dea frau liber la simturi... sa simti caldura soarelui pe cat mai mult din corp... sa simti picaturile de ploaie de vara ... pe cat mai mult din corp... sa simti cum iarba si mirosul ei iti imbata cat mai mult din corp... sa simti nisipul cald... pe cat mai mult... ai prins tu ideea

honestly in momentul de fata nici nu stiu ce as zice, depinde de circumstante si cat de mult ma va duce neuronu' in momentul respectiv , uneori as face fara nici cel mai mic stres insa, alteori parca nu vreau , n-am chef sau pur si simplu imi e rusine
.Si legata de chestia cu "ma vede lumea" nu trebuie sa va stresati atat pe tema asta , vorba lui @alo_salvarea , cand vad baietii fete in costum de baie parca vor sa vada ce e dincolo de ele, insa cand le vad topless sau nud nu mai reprezinta acelasi interes deoarece nu mai au ce "mistere" sa doreasca sa vada
, e ca si cum ai fi "imbracata " .

insa de felul meu sincer nu am nici o atractie fata de facutul plajei in costumul lui Adam
si nu cred ca are de a face cu pudismul sau timiditatea, doar ca pur si simplu nu ma tenteaza deloc 

Originea nudismului
Argumente pro-nudism
Cunoasterea unor oameni cu principii asemanatoare
toata stima , ai dreptate, au cam exagerat poate... but remember... nu astea sunt vederile mele ci ale celor de pe acel site ... nu am pus link aici ca sa nu se spuna ca vreau sa fac reclama sam mai situ eu ce...