If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

mai sunt optimisti pe aici?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby T_X on Wed Aug 02, 2006 11:57 pm

chestia asta e in primu rand genetica...in al doilea rand tine de educatia primita de la parinti..si apoi de reusitele personale respectiv esecurile..
e si normal ca cineva cu reusite pe plan personal profesional in dragoste mai ales, sa fie optimist..aici conteaza foarte mult debutu...acea first-time.

chestia asta cu ce i-al meu e pus deoparte...mi-e greu sa dau un raspuns..pot spune insa ca nu ma culc pe urechea asta..chiar de-ar fi asa cine imi garanteaza ca voi gasi acel ceva...

in schimb optimismul pt mine e ca acea bucatica de mancare pusa inaintea cailor ce trag la caruta...pt a merge incontinuu dar niciodata nu ajung la ea...te ajuta sa mergi mai departe...in pofida greutatilor cotidiene

T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Thu Aug 03, 2006 11:24 am

Eh ... nu doar daca ai succes esti optimist!.. parerea mea. Dar cu faza cu educatia, hmmm... cred ca T_X are un pic dreptate pe acolo.... bineinteles depinde si de alte chestii, dar cred ca si asta e pe acolo.
@Catalin - nu vad de ce ai renunta la optimism daca ai primit niste lovituri! Eu sunt exact invers! Cu cat e mai greu ceva, cu atat mi se pare mai mare provocarea si vreau sa dovedesc ca sunt capabil sa trec peste problema. Si de optimism nu cred ca o sa ma despart niciodata, whatever happens :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Thu Aug 03, 2006 1:39 pm

Sidoni@ wrote:stai linistit si eu am fost de multe ori dezamagita. dar sincer am devenit mai optimista. stiu ca ce e al meu e al meu si ca oricat as cauta eu altceva ce e pt mine e pus deoparte

Ai 19 ani si acuma dai de viata cu adevarat, ai sa ai tot timpul sa treci la pesimism, stiu ca totul iti pare roz acuma. :s122:

Mindlord, nu am renuntat niciodata la optimism, pur si simplu cateodata il pierd undeva pe drum, eu oscilez intre plus si minus cum am zis.

Nu poti sa ramai optimist mereu....

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby amanda on Fri Aug 04, 2006 12:51 pm

[ot] @Catalin, Sidoni@ stie ce zice si are dreptate ;) [/ot]

Daca nu as fi avut un fond optimist pana acum gaseam o metoda de-a muri mai curand. Probabil e legat de mostenirea culturala din familie optimismul. Sunt realista dar prefer sa vad cu o tenta de roz totul pentru ca am vazut ca nu e cea mai buna solutie sa-ti plangi de mila sau sa-i cainezi pe altii. Cum spunea si @Jadi, e greu sa fii optimist natural dar asta nu ma impiedica sa incerc sa fiu.
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Fri Aug 04, 2006 9:26 pm

stiti voi ...."pesimistul e un optimist bine informat"

eu n-am motiv sa fiu nici optimista nici pesimista..sunt pur si simplu realista :lalala:

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby onix on Sat Aug 05, 2006 5:36 pm

De cele mai multe ori sunt optimista si plina de incredere ca totul va fi bine...dar vin si perioade (cum e cea de acum de exemplu), cand parca imi scade increderea...am senzatia ca nu am ceva palpabil de care sa ma agat...anyway...sa visezi nu costa bani...sper ca data viitoare cand voi scrie aici sa fiu ceva mai convinsa ca totul va fi ok.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby vera on Mon Aug 28, 2006 4:19 pm

in genere ma consider o fiinta realista dar am shi momente in care optimismul meu frizeaza nebunia... mai rau... shi normal am momente (mai dese decat cele de optimism) in care cad in pase negre de pesimism...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -

Postby MindLord on Thu Jan 25, 2007 8:25 pm

onix wrote:..anyway...sa visezi nu costa bani.

pai tocmai asta e ideea! Un optimist nu ar trebui sa fie considerat un visator... Pt ca din start mie mi se pare ca daca ii zici cuiva visator e deja o urma de indoiala... bbye optimism :P
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Fri Mar 23, 2007 12:12 am

Gata? Nu mai exista optimisti prin zona? :D Veniti la mine ca va invat eu sa fiti :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby MindLord on Mon Aug 13, 2007 11:45 am

am mai scris exact acelasi post si la aia pesimisti, dar cred ca aici merge mai bine asa ca il preiau asa cum a fost si acolo :D

ia uite mai pesimistilor! se pare ca mi-au dat astia in vileag unele din secrete - preluat de pe un site de stiri

"Top 7 secrete ale oamenilor norocosi.

Cand ne sarbatorim ziua de nastere, toata lumea ne ureaza sa fim sanatosi. Fara un pic de noroc insa, sanatatea nu-i suficienta. Si pasagerii de pe Titanic s-ar putea sa fi fost sanatosi, dar daca nu au avut un dram de noroc ... degeaba. Americanii sunt de parere ca, printr-un anumit tip de comportament, putem atrage norocul de partea noastra. Iata ce ne propun psihologii.

1. Sa ne imaginam ca soarta este de partea noastra. Ca sa avem o astfel de atitudine, trebuie sa credem tot timpul ca ni se vor intampla lucruri bune, nu doar din cand in cand.

MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Previous

Return to Alte discutii despre sentimente