Micha wrote:mi se pare ca nuditatea tine prae mult de intimitate ca sa o "impart" si cu cei din jur. M-as simti suuuuper naspa sa stau cu cole la plaja de exemplu si sa facem plaja goi amandoi, omg, bleah.... Si paradoxul e ca as avea mai mult curaj sa fac asta daca m-ar indemna cineva, daca am fi mai multi nebuni sa o facem impreuna... Mda, deci no topless si no nudism pt mine
Si Alo_salvarea, eram pudica si sunt pudica dar depinde de subiect
mda... ce sa zic... devine clar si pt mie acum ca 2-3 petice "bine plasate" fac diferenta intre nud si "dezbracat" (dezbracat insemnand atunci cand stai la plaja in slipi si sutien...) ... ma intreb dece nu ni se pare rusinos sa ne uitam la buzele altora... in definitiv ... si ele tin de partile noastre intime... si ar trebui si ele acoperite... ca sa nu mia zic de maini... mai precis de palme. degete... poate cele mai intipe marti ale corpului dar pe care le afisam in public foarte natural... ba chiar ii lasam si pe altii sa le atinga...
ok... am fost ironic la faza asta... dar am vrut sa evidentiez faptul ca odata ce anumite parti ale corpului nu mai sunt ascunse, ele isi pierd din interesul acordat de cei din jur. ... imaginativa ca nu ati putea vedea buzele niciunei persoane... nu ar fi lafel de magice atunci cand in final ati avea posibilitatea sa le vedeti? ... think ...

mi te imaginez deja