If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

te iubesc!

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby axel on Tue Jul 03, 2007 2:20 pm

dupa mine....te iubesc spui doar atunci cand simti cu adevarat chestia asta pt ca mie mis e pare o mare porcarie sa te minti si pe tine si pe cel de langa tine.nu cred ca e greu sa nu spui ac 2 cuvinte pt ca nu schimba prea mult o relatie.atata vreme cat ambii stiu sa-si arate dragostea si nu neaparat sa o exprime verbal e ok.aaa si ink ceva...Te iubesc se spune uitandu-te in ochii celui drag si nu peste umar sau in timp ce flirtezi cu altul/alta.
Mina rakastan sinua!

axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby violeta on Thu Aug 09, 2007 11:20 am

te iubesc..2 cuvinte in care am crezut si cred in continuare...le spun atunci cand simt si atunci cand vreau...

..am auzit pe cineva spunand ca aceste 2 cuvinte sunt spuse atunci cand iubesti mai putin ca sa compenzeze cumva scaderea in intensitate a sentimentului...
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Thu Aug 09, 2007 1:15 pm

Le-am auzit azi dimineaţă şi m-au cam speriat. Nu mă aşteptam. Parcă mi s-a pus o sarcină-n spate, parcă... în fine, nu mă aşteptam.

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby axel on Fri Aug 10, 2007 10:49 am

ce frumos suna ...te iubesc.......dar e oare de fiecare data adevarat?uffff :sht-up:
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Sat Aug 11, 2007 4:09 pm

[ot]Ahaa.... vrabia..malai viseaza :P[/ot]

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Fapte si Gesturi In Iubire