If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum sunt fetele?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby MindLord on Mon Mar 05, 2007 6:10 pm

@ not-cuminte: si dupa ce faceti toate chestiile alea dragute pentru noi veniti si ziceti ca :
not_so_innocent wrote:[ot]uneori tot veti avea o parere proasta despre noi, va veti considera mai buni sau altceva, insa mie imi place sa spun ca suntem 2 specii diferite :P . apropo de parca voi nu faceti cam ce facem si noi [/ot]

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Tue Mar 06, 2007 12:31 pm

bai, aia de mai sus, de la primul mesaj sunt EU !
Ce bine m-ai descris, MindLord! Toate de acolo mi se potrivesc..........Sunt asa minunata!!! :s143:
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby NightCrawler on Wed Aug 08, 2007 7:54 pm

Mah sincer nush cum sunt sau cum nu sunt fetele dar stiu ca fara ele n-am exista, fara ele am fi numai gay, fara ele unii dintre noi ar muri de foame, fara ele nu ar exista cuvantul "fata", fara ele nu ar exista atractia animala :D, cu ele poti sa scapi de bani, cu ele poti sa te simti implinit,cu ele poti simti cum douã corpuri se îmbinã si nu mai stii cine ce e.Si când dulcea confuzie este asa de intensã încât simti cã mori totul se terminã, si rãmâi numai tu cu corpul tãu.Dar cel pe care-l iubesti este încã acolo.Poti ajunge în Rai si sã te întorci în viatã.Sã te întorci, când vrei tu, la cel pe care îl iubesti, mie asta imi place sa cred ca asta sunt ele: Telul Maxim De Atins, caci cu ele totul e mai ushor :D ciao si va pup :D

P.S Apropo fara ele nu ar exista estrogen:D

You can fly if you believe in yourself, da ajuta si niste red-bull ;)
NightCrawler

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Wed Aug 08, 2007 9:16 pm

OFF-Topic
sal'tare NightCrawler, bun venit prin zona, paote ramai cat se paote de mult, ar fi fain

@tu: mie asta imi place sa cred ca asta sunt ele: Telul Maxim De Atins

Da, si mie imi place sa fiu atinsa :P
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby NightCrawler on Wed Aug 08, 2007 9:31 pm

mOY Misha nice to meet you, si e normal sa-ti placa sa fii atinsa ca doar nu traiesty in desert ;) si by rhe way as vrea sa raman cat mai mult da sa vedem cat de "serios" e acest site\forum,

Si zi si tu dak nu ar fi frumos sa nu mai existe divergentele intre fete si baieti, fetele bah ca suntem infideli si va ranim, noi (nu eu ;) ) ca nu ne intelegeti si asha mai departe, asta a fost un pic off topic dar poate ca asta vrem toti si poate ca voi , fetele, suntety asha pentru ca va temeti sa nu fi ranite din nou de urmatorul baiat care se crede don juan dar nu ar trebui sa ne facem griji caci toti ne gasim "locsoru" nostru pe acest prea mic Pamant :D

P.S. Ii felicit pe cei care si-au gasit "Telu" si pe cele care vor sa fie atinse ;)

NightCrawler

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Wed Aug 08, 2007 11:01 pm

OFF-Topic
pai nu e serios forumul, adik noi incercam sa nu fie asa :)) suntem prea nebuni cei mai multi dintre noi ca sa fie o discutie serioasa cap coada.. am reusit sa determinam adminul nostru drag sa elimine regula cu offtopicul tocmai pt ca suntem prea neseriosi :))

Image
Micha

little devil
little devil

Postby lucky on Thu Aug 09, 2007 4:12 am

Cum sunt fetele?,asa cum le-a "facut" domnul de sus.Un lucru e sigur nu poti trai cu ele dar nici fara ele..
Urban Hell Team

virtuallife[at]iad[dot]ro /Forum/
lucky

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Thu Aug 09, 2007 2:36 pm

ei nu poti cu ele... ba poti dar iti trebe rabdare, ca de aia va si insurati cu noi. Nu suntem mah asa imposibile dar va complicati uneori si voi de-aiurea cu niste kestii super simple. Love me, f... me (si aici merge si feed si F##K, completati voi cu ce vreti), never leave me.. u see, ce-i asa mare kestie?? Aveti grija de noi si suntem cele mai dulcici si scumpici fiinte. :D

Image
Micha

little devil
little devil

Postby MindLord on Fri Aug 10, 2007 1:07 am

OFF-Topic
michane u've got issues latelly ... probabil ca te-a lovit soarele in cap
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Fri Aug 10, 2007 1:14 am

OFF-Topic
daca as sti si despre ce vbesti iti jur ca ti-as replica si nu te-as mai lasa sa vbesti singur >:D< wuv u

Image
Micha

little devil
little devil

PreviousNext

Return to Ce iti place la o fata ?