not_so_innocent wrote:[ot]uneori tot veti avea o parere proasta despre noi, va veti considera mai buni sau altceva, insa mie imi place sa spun ca suntem 2 specii diferite. apropo de parca voi nu faceti cam ce facem si noi [/ot]

not_so_innocent wrote:[ot]uneori tot veti avea o parere proasta despre noi, va veti considera mai buni sau altceva, insa mie imi place sa spun ca suntem 2 specii diferite. apropo de parca voi nu faceti cam ce facem si noi [/ot]

, cu ele poti sa scapi de bani, cu ele poti sa te simti implinit,cu ele poti simti cum douã corpuri se îmbinã si nu mai stii cine ce e.Si când dulcea confuzie este asa de intensã încât simti cã mori totul se terminã, si rãmâi numai tu cu corpul tãu.Dar cel pe care-l iubesti este încã acolo.Poti ajunge în Rai si sã te întorci în viatã.Sã te întorci, când vrei tu, la cel pe care îl iubesti, mie asta imi place sa cred ca asta sunt ele: Telul Maxim De Atins, caci cu ele totul e mai ushor
ciao si va pup

si by rhe way as vrea sa raman cat mai mult da sa vedem cat de "serios" e acest site\forum,
) ca nu ne intelegeti si asha mai departe, asta a fost un pic off topic dar poate ca asta vrem toti si poate ca voi , fetele, suntety asha pentru ca va temeti sa nu fi ranite din nou de urmatorul baiat care se crede don juan dar nu ar trebui sa ne facem griji caci toti ne gasim "locsoru" nostru pe acest prea mic Pamant

suntem prea nebuni cei mai multi dintre noi ca sa fie o discutie serioasa cap coada.. am reusit sa determinam adminul nostru drag sa elimine regula cu offtopicul tocmai pt ca suntem prea neseriosi 

wuv u
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests