If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Casatoria... prea devreme?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby Nina on Fri Mar 17, 2006 2:27 pm

PArerea mea e ca trebuie sa fii pregatit sa iei viata in piept si sa ai incredere in cel de langa tine. Bineinteles ca trebuie sa te poti intretine, sa iti poti cumpara o casa etc... insa la fel de important este sa fii pregatit sa fii alaturi de o singura persoana toata viata.
Pe mine nu am intereseaza atat de mult cand ma voi casatori ci mai degraba cand voi avea primul copil si din calculele mele reiese ca cel mai devreme pe la 27 de ani.Insa sunt putin invidioasa pe prietenele mele care isi permit sa aiba copil la 22 de ani.....

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Micha on Sat Mar 18, 2006 12:12 pm

[ot]
creppin'on you wrote:in urma cu un an de zile am pus un pariu cu inca niste prieteni ca nu ma voi insura inainte de 32 de ani... si am de gand sa ma tin de el... nu de alta dar daca as pierde pariul ar fi naspa de mine... ~x(
pai mereu e rau pt voi cand e vba de dat lazi cu bautura... :)))[/ot]
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby onix on Sat Mar 25, 2006 9:36 pm

M-as marita pe la vreo treij' de ani.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Sat Mar 25, 2006 11:37 pm

Eu pe la vreo 35...numai sa le fac in ciuda baietilor :)) Cand or sa vrea ei, pe la 30, nu o sa vreau eu :evil: sa ne astepte si ei pe noi, nu numai noi pe ei :))
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Catalin on Sun Mar 26, 2006 12:12 am

Te mariti/insori atunci cand esti pregatit(a) sentimental si implicit esti pregatit(a) sa faci pasul decisiv.............nu poti pune o o limita de varsta ca atunci ma marit/insor.

Se poate ca la 35 de ani sa fiu singur si fara o relatie stabila......ce fac ma insor cu prima venita?

Eu nu mi-am pus o limita de varsta pentru ca nu stiu cand va veni momentul respectiv si nu imi place sa intuiesc.

Catalin

membru special
membru special

Postby nu_conteaza_nicku on Sun Aug 05, 2007 3:56 am

cunosc persoane de varsta mea(18) kare chiar au o casnicie de 2 ani f fericita si mai stiu si altii care divorteaza dupa 30 de ani..deci nimik nu treb generalizat ,parerea mea e totusi k nu ar trebui sa faca nimeni pasul asta inainte de a avea o situatie financiara care sa le accorde indeependenta,parerea mea e k e penibil sa fii casatorit/a si sa stai cu mana intinsa la taticu:P..asta e parerea mea :)
never trust nobody
nu_conteaza_nicku

Invatacel
Invatacel

Postby violeta on Thu Aug 09, 2007 11:32 am

eu una m-as marita dupa 26-27 de ani..mai devreme nu..poate sa vina sa ma ceara si ricky martin ca la varsta asta nici nu vreau sa aud de casatorie...vreau intai sa-mi termin facultatea si sa am o cariera ca sa nu depind financiar de viitorul sot!
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Postby axel on Fri Aug 10, 2007 1:26 pm

eu cred ca m+as marita atunci cand o sa fiu ceruta de persoana pe care eu o voi considera in masura sa devina perechea mea pentru restul vietii nu cred ca tb sa planificam o varsta la care o sa ne casatorim ca de cele mai multe ori nu ne iese asa cum dorim noi...parerea mea :don't-know:
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Re:

Postby ashes on Sun Jan 13, 2008 12:09 am

OFF-Topic
violeta wrote:eu una m-as marita dupa 26-27 de ani..mai devreme nu..poate sa vina sa ma ceara si ricky martin ca la varsta asta nici nu vreau sa aud de casatorie...vreau intai sa-mi termin facultatea si sa am o cariera ca sa nu depind financiar de viitorul sot!

..ricky martin e un pic mai special: e gay :)
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Previous

Return to Alte discutii despre sentimente