nu ,femeile nu iubesc mai mult ,fiecare iubeste in felul lui.

),sau altele pt ca nu au de ales in cazul in care nu au f multe calitati "ca sa emita pretentii" si deci aleg pe cineva doar sa fie acolo, nu pt ca e tipul viselor lor ... sau cele care pur si simplu sunt atat de naive incat cred tot ce le "baga in cap" baietii smecheri

T_X wrote:femeile stau cu noi tocmai din nevoile astea primordiale de la nivelul inconstientului .
si chiar cred ca un tip cat de cat constient de ceea ce se intampla in jurul lui nu o sa stea sa astepte un raspuns.. a ezitat fata => sigur nu era ceva ce cauta

a ezitat fata => sigur nu era ceva ce cauta

T_X wrote: femeile stau cu noi tocmai din nevoile astea primordiale de la nivelul inconstientului... ( nevoia de siguranta si protectie..)
MindLord wrote: triggerul la mine a fost bucata aia... toate exemplele date de mine erau PERFECT CONSTIENTE si alegerile facute in cunostinta de cauza![]()
... Naspa ma mindu ma...naspa...
.... Si ia sa vedem noi care sunt aceste exemple date de tine:MindLord wrote: alea care stau pt bani ,sau altele care nu au f multe calitati ca sa "emita pretentii" si deci aleg pe cineva doar sa fie acolo, sau cele care pur si simplu sunt atat de naive incat cred tot ce le "baga in cap" baietii smecheri

T_X wrote: eu am sa cred mereu ca femeia este o specie mult mai adaptata la conditiile grele de viata din ziua de azi decat barbatul... facand o paralela cu viata salbatica masculii se lupta mereu pentru dreptul de a se imperechea, iar femelele ii aleg pe cei mai puternici...
... Femeia nu este "o specie mult mai adaptata la conditiile grele de viata"..
... Daca ar trebui sa ne luam dupa spusele tale ar trebui sa fie chiar pe dos... Daca femeia "alege dintre cei puternici" atunci nu trebuie sa se adapteze prea mult tocmai pt ca are de unde alege. Numai ca femeia moderna a zilelor noastre a invatat si ea aceasta "lupta pt dreptul de a se imperechea" din simplul motiv ca " - de ce sa aleg din cei de pe ring...cand imi pot alege eu castigatorul din sala? "....
.....
T_X wrote:nevoia de siguranta si protectie e instinctuala nu cred ca are legatura cu iubirea... femeile stau cu noi tocmai din nevoile astea primordiale de la nivelul inconstientului care de cele mai multe ori nu are legatura cu iubirea...

) in fine... nu prea am gasit logica prea multa pe acolo, dar discutia asta o purtam alta data cand am chef sa folosesc neuronii

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests