If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Femeile iubesc mai mult si mai sincer?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby claesia on Thu Aug 02, 2007 10:31 pm

nu ,femeile nu iubesc mai mult ,fiecare iubeste in felul lui.

Image
claesia

old nick: Laudinha

baiat / fata ?: fata

Postby T_X on Tue Aug 07, 2007 11:16 pm

a zis cineva mai sus de nevoie de protectie la femei...pai tocmai e problema...nevoia de siguranta si protectie e instinctuala nu cred ca are legatura cu iubirea...
femeile stau cu noi tocmai din nevoile astea primordiale de la nivelul inconstientului care de cele mai multe ori nu are legatura cu iubirea...de aceea in cazul unei despartiri asigurarea "nevoii de protectie" se inlocuieste mai usor decat sentimentele unui barbat...nu stiu daca ati inteles ce-am vrut sa spun...in fine...
eu am sa cred mereu ca femeia este o specie mult mai adaptata la conditiile grele de viata din ziua de azi decat barbatul...

facand o paralela cu viata salbatica masculii se lupta mereu pentru dreptul de a se imperechea, iar femelele ii aleg pe cei mai puternici...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Tue Aug 07, 2007 11:23 pm

deci T_X jumate din mesaj nu cred ca am captat bine pe frecventa pe care emiteai tu, iar la cealalta vreau sa te contrazic , normal :P

deci nu am inteles paralela si adaptarea... lamuriri ar fii apreciate

si cu contrazisu : dar alea care stau pt bani (hoo ca deja ajungem pe la 20 % probabil :P ),sau altele pt ca nu au de ales in cazul in care nu au f multe calitati "ca sa emita pretentii" si deci aleg pe cineva doar sa fie acolo, nu pt ca e tipul viselor lor ... sau cele care pur si simplu sunt atat de naive incat cred tot ce le "baga in cap" baietii smecheri :D

and that... hmm... that covers a looooot ;)

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby T_X on Tue Aug 07, 2007 11:49 pm

hai ca schimb frecventa...
categoria de fete care "pur si simplu sunt atat de naive incat cred tot ce le "baga in cap" baietii smecheri" e neglijabila parerea mea...pentru mine fata naiva sunt alea retardate saracele....in rest n-am intalnit pana acuma de astea...foarte foarte rar...
sa revenim...nu am inteles ideea ta...cu acele categorii de fete...in fine...cele care stau pentru bani...pai banu le ofera protectia de care vbeam...si alegerea a fost facuta pe principiul "mai multi bani...mai multa siguranta (materiala)/ protectie"..na...cum vrei sa-i zici...aici se aplica cel mai bine paralela cu natura...masculul care a castigat lupta (al' cu bani mai multi) constituie alegerea femelei...
alea care zici ca n-au ce oferi si aleg pe cineva sa fie acolo...pai asta de unde se trage...dak tot nu e barbatu viselor ei...atunci de ce sta cu el ? din nevoia de protectie/siguranta si-a ajustat preferintele...tu ti-ai ajusta preferintele pentru o noapte dar nu cred ca te-ai angaja pentru o viata in felul acesta...
partea cu adaptatul Mindlord...incerc sa fiu mai concis...tu te duci si ii arati ce ai de oferit...ea asteapta sa vada ce ii ofera o a doua alegere...o a treia alegere si la urma iti comunica raspunsu...prin email :)...eu zic ca asta e cazul cel mai general...ce-ai zis tu acolo sunt exceptii...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Tue Aug 07, 2007 11:57 pm

T_X wrote:femeile stau cu noi tocmai din nevoile astea primordiale de la nivelul inconstientului .

triggerul la mine a fost bucata aia... toate exemplele date de mine erau PERFECT CONSTIENTE si alegerile facute in cunostinta de cauza ;)

si faza cu alesul la femei ... hmm... din cate stiu eu azi sunt mai multe staruri masculine cu femei garla prin turnee, decat fete in situatia asta :D si chiar cred ca un tip cat de cat constient de ceea ce se intampla in jurul lui nu o sa stea sa astepte un raspuns.. a ezitat fata => sigur nu era ceva ce cauta :D
dar in fine, nu am cifre asa ca nu ma pot baza pe nimic .. discutia ramane deschisa

MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby T_X on Wed Aug 08, 2007 12:32 am

a ezitat fata => sigur nu era ceva ce cauta

trebuie sa te contrazic...
dak fata a ezitat...tu care ai pus ochii pe ea sigur vei mai incerca odata...pentru ca asa facem mereu nu ? insistam...
nu cred ca am ajuns nicaieri cu discutia noastra...tu n-ai inteles ideea mea nici eu pe a ta...mai incercam prin alte topicuri :))
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Thu Aug 09, 2007 11:34 am

T_X wrote: femeile stau cu noi tocmai din nevoile astea primordiale de la nivelul inconstientului... ( nevoia de siguranta si protectie..)

MindLord wrote: triggerul la mine a fost bucata aia... toate exemplele date de mine erau PERFECT CONSTIENTE si alegerile facute in cunostinta de cauza ;)

perfect constiente ca se simt in nesiguranta si neprotejate cu tine?... :)) ... Naspa ma mindu ma...naspa... :)) .... Si ia sa vedem noi care sunt aceste exemple date de tine:

MindLord wrote: alea care stau pt bani ,sau altele care nu au f multe calitati ca sa "emita pretentii" si deci aleg pe cineva doar sa fie acolo, sau cele care pur si simplu sunt atat de naive incat cred tot ce le "baga in cap" baietii smecheri

hopa....ce standarde inalte ai mai... No comment.. :))

T_X wrote: eu am sa cred mereu ca femeia este o specie mult mai adaptata la conditiile grele de viata din ziua de azi decat barbatul... facand o paralela cu viata salbatica masculii se lupta mereu pentru dreptul de a se imperechea, iar femelele ii aleg pe cei mai puternici...

tx....mai da si tu femeia jos de pe pedestalul acela inalt...sa nu li se faca rau de inaltime.. :P ... Femeia nu este "o specie mult mai adaptata la conditiile grele de viata".. :)) ... Daca ar trebui sa ne luam dupa spusele tale ar trebui sa fie chiar pe dos... Daca femeia "alege dintre cei puternici" atunci nu trebuie sa se adapteze prea mult tocmai pt ca are de unde alege. Numai ca femeia moderna a zilelor noastre a invatat si ea aceasta "lupta pt dreptul de a se imperechea" din simplul motiv ca " - de ce sa aleg din cei de pe ring...cand imi pot alege eu castigatorul din sala? ".... :-? ..... :s093:

T_X wrote:nevoia de siguranta si protectie e instinctuala nu cred ca are legatura cu iubirea... femeile stau cu noi tocmai din nevoile astea primordiale de la nivelul inconstientului care de cele mai multe ori nu are legatura cu iubirea...

adevarat! femeia..ca si barbatul de altfel(!)..sta cu partenerul tocmai din nevoile astea primordiale care nu sunt doar la nivelul inconstientului.. Multi dintre noi stim f bine ceea ce vrem..de ce avem nevoie si ce ne face fericiti.

unde gresesti tu este ca aceste nevoi nu numai ca au f multa legatura cu iubirea...ci insasi iubirea este o nevoie primordiala!
da, te multumesti cu nevoia de siguranta si protectie..dar numai cand nu stii ce inseamna a iubi.... cand nu stii ca " soia" cu care te-ai obisnuit..nu este nici pe departe "carne"... :mancand:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Fri Aug 10, 2007 1:11 am

bai mosule is prea obosit sa inteleg ce zici tu pe acolo cred (sau o fii vinul asta alb ? :-? ) in fine... nu prea am gasit logica prea multa pe acolo, dar discutia asta o purtam alta data cand am chef sa folosesc neuronii :))
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Fri Aug 10, 2007 1:12 am

recunoaste ca esti blond azi, mai mult decat mine in orice caz... :evil:
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Fri Aug 10, 2007 1:14 am

no F way! dar lenes ca motanu ast de jos, da!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente