If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Bataia de joc

Arata lumii ca si pe tine te doare.

Postby uby_4u on Sun Mar 12, 2006 8:25 pm

nu atat cat vroiam... m-am simtit bine pe moment, dar a doua zi m-am simtit chiar prost. dar a fost si o parte buna in toata chestia asta, si-a cerut scuze pt felul in care s-a purtat cu mine si a recunoscut ca a fost vina lui pentru "acel sarut", si chiar merita sa ma port rau cu el...
oricum, asta a fost acum vreo 2ani. atunci nu prea stiam ce si cum sa fac...
daca cineva si-ar bate joc de mine, de sentimentele mele.. hmm, nu stiu ce as face..

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Thu Mar 16, 2006 10:44 pm

who whould dare :s104: :P
Nuj sincer ce ash face..cred ca as ramane initial fara cuvinte ceea ce ar fi si normal considering...as suferi ca doar de..yo nu stau cu nimeni degeaba...si ash avea 5 carutze de draci,avadn in acelasi timp sa ma descarc exact pe cine trebuie :box: ...dar daca ma apuca sentimentu de crestin inainte de cel de bataus...ash lasa acea persoana aproape in pace si mi_as continua drumul..avand mereu grija sa amintesc celor din jurul acelei persoane si implicit din jurul meu partea mea de poveste..si implicit..cu intepaturile de rigoare :s099:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby not_so_innocent on Mon Apr 09, 2007 10:52 pm

In primul rand as simti ca ceva s-a rupt pe pamant, as simti cum toate se scurg cu viteza si eu nu am timp sa opresc ceea ce conteaza,as vrea sa mor ca sa nu ma mai doara, insa in cele din urma stiind ca este cineva alaturi de mine care ma va iubi mereu sper sa capat puterea de a ma ridica si sa ma razbun sau sa il fac sa-si dea seama ce fel este, sa ma folosesc si eu de el, insa as plati cu aceeasi moneda si ar insemna sa ma cobor la nivelul lui si sa devin o nemernica, ceea ce nu sunt si nu voi fi vreodata, in schimb te poti ruga sa nu mai treaca vreo fata prin asta. Asta e lumea, este mai rea decat credem.:(

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Tue Apr 10, 2007 9:54 pm

Tocmai am patit-o si prima senzatie, cand am aflat, a fost ceva de genul: eu stateam pe scaun in fata monitorului si vorbeam la telefon... ei si cand am auzit vestea, am simtit ca totul se prabuseste, si raman undeva pierduta in univers, o senzatie ciudata ca si cum totul, de la pamant pana la chestii din jurul meu cadeau in spatiu si eu ramaneam singura intr-un gol imens... Apoi am plans mult si bine, mi s-a facut rau, mi-am revenit, iar am plans... si tot asa...

Acum daca l-as avea in fata, cred ca as da in el ca intr-un sac de box, si cu pumnii si cu picioarele... :)) Pfuoai ce rea sunt... dar unii chiar merita :evil:
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby p3g@s on Tue Aug 07, 2007 9:34 pm

[ot]luati_va casti de protectie...sheshe se apuca de kickboxing :box: [/ot]

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Ce le doare pe fete ?