acum o fac cel mai bine, nu cred ca stie careva tot ce e in sufletul meu si tot ce se intampla cu mine, cat imi e de greu si mai ales sa nu pot sa zic nimic nimanui.... i hate all of this

whiz-kid wrote:insa daca esti amic sau prieten destul de bun cu o persoana,pe care incepi s-o privesti altfel..cum sa-i spui ca simti altceva pt ea? cum sa-i spui asta,fara sa te temi ca prietenia nu va mai fi ca inainte? cum as putea da ochii cu el,daca am zis-o si a refuzat ?
[/ot] 
p3g@s wrote:[ot]whiz-kid wrote:insa daca esti amic sau prieten destul de bun cu o persoana,pe care incepi s-o privesti altfel..cum sa-i spui ca simti altceva pt ea? cum sa-i spui asta,fara sa te temi ca prietenia nu va mai fi ca inainte? cum as putea da ochii cu el,daca am zis-o si a refuzat ?
bine spus..nici eu n-am gasit raspunsul la asta[/ot]
gata! mai bine acuma
si da-i cu vestea fulger !
ai naibii, cum repede ati sari toti etapele si repede la friky friky

MindLord wrote:za best uei ... hoooo! stai sa schimb limba..gata! mai bine acuma
drept in fatza sa ii zici mai! Ca daca nu ii zici ai o prietenie care nu mai e bazata pe sinceritate, ci (cel putin) unul din voi se preface, asa ca nu mere treaba in directia buna![]()
so... iei inima in dinti... sau o guma orbit, ca in momentul ala nu prea ai dori sa iti miroasa gurasi da-i cu vestea fulger !
![]()
faza e ca deja PRIETENIA NU MAI E CA INAINTE! si daca nu crezi asta, doar te amagesti, de pierdut nu prea ai ce pierde si trebuie doar sa iti pui intrebarea urmatoare:
- prefer sa fiu cu cineva cu care ma inteleg deja super bine si pe care cunosc si IMI PLACE, decat cu cineva complet nou si sa o iau de la inceput ?
raspunsul iti da si ceea ce tre sa faci! hai noroc si la mai ...aaa! nu mai! nu copii deja! luati-le pe randai naibii, cum repede ati sari toti etapele si repede la friky friky
) cu tertipuri clasice (pe care nu le dau sa fiu mai secretos
) asa ca... pana cand vom manca orezul mult promis..ramanem la iarba de langa
[/ot] 
ai naibii, cum repede ati sari toti etapele si repede la friky friky
[/quote]

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests