If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Barbatii mai inalti au sanse mai multe la femei?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby Micha on Tue Aug 07, 2007 12:21 pm

[ot]
MindLord wrote:asta e sa se simta bine si misha odata in viata :))

bai cine pusca mea ii si Misha asta??? O bat sa moara soacra-mea... in puii mei, va capacesc si pe tine si pe cole. Cei mai importanti barbati din viata mea nush cum ma keama, va omoooooor >:p e cu C mah, luati niste lectii de scriere [/ot]

sa nu fiu doar pe langa: nomal mah ca aia mai inalti au mai multe sanse. Uneori parca mai degraba umbli cu un tip de 1.90 decat cu unul de 1.50 m. Nu as avea kef sa umblu doar in adidasi doar sa nu se simta saracul baiat prost pe langa mine pe strada. Da e si oleaca de egoism, dar stiu ca de multe ori ma las influentata de gura lumii, si imi pasa prea mult de ce cred altii. Nu mi-ar placea ca de fiecare data cand ies pe strada sa se uite ciudatel la noi lumea, ca mi-am luat copil de crescut. Cand fata e mai mica, kiar daca diferenta e destul de mare intre cei 2, totusi e altfel, se comenteaza mai putin referitor la subiectul asta. Si daca tipul e super fain si e mai mic decat mine, asta e, o sa supravietuiesc dar nu cred ca vom fi impreuna... poate la inceput nu va conta f mult dar creca pe urma m-ar afecta sa aud vbindu-se mereu de noi. Stiu, sunt superficiala, so what?

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Tue Aug 07, 2007 12:38 pm

[ot] ye ye ye!
liniste mai ! iti zic cum vreau eu si gata cu atatea comentarii, mishanule ! [/ot]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Tue Aug 07, 2007 1:02 pm

[ot]
MindLord wrote:[ot]
liniste mai ! gata cu atatea comentarii, mishanule ! [/ot]

acuma serios: de cate ori am tacut cand mi-ai zis tu sa tac si sa nu mai comentez? Cata bataie mi-am luat tocmai pt ca nu faceam ca tine? :))) Nu inteleg de ce te mai kinui si iti bati capul cu detalii de-astea[/ot]

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby not_so_innocent on Tue Aug 07, 2007 1:09 pm

Hai mah sa fim seriosi acum, cate dintre voi ar umbla cu un baiat mai mic de inaltime, esti cu fratele mai mic pe strada?:)):))

toate zic ca nu ca vai doamne nu mai stiu eu ce, dar cand vine saracu si il vede ce mic e uita ce a zis mai demult>>asa ca nu cred eu ca nu vor ele sa se simta protejate etc.
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby changer on Tue Aug 07, 2007 4:28 pm

[ot]CE UOAMENI DOMNLE :s172: . Inseamna ca data viitoare o sa trebeasca sa imi pun si eu tocuri sa mai cresc ? :-? :hihihi: [/ot]

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Previous

Return to Conceptii si Mentalitati