If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cu baietii din afara

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

gasesti un baiat care are banu' pe el si se poarta frumusel. iti lasi prietenul care e cam la fel ca el, dar mai saracut pt el? (ROG SINCERITATE)

DA
1
4%
NU
18
85%
aaaaa... pai.... stii ca... e cam... nu e de mine... dar... DAAAAA
2
9%

Total votes : 21

Postby Micha on Tue Aug 07, 2007 12:58 pm

nu-mi vine sa cred ca nu ma rasp la topicul asta... ca de citit il citisi de multe ori

din cate mi-aduc aminte am fost prima care bagase votul la :aaaaa... pai.... stii ca... e cam... nu e de mine... dar... DAAAAA

bai ce sa zic, oscilam intre Nu si kestia ailalta. Am citit intrebarea de la pool: gasesti un baiat care are banu' pe el si se poarta frumusel. iti lasi prietenul care e cam la fel ca el, dar mai saracut pt el? Pai daca ma iau strict dupa aceasta intrebare schimb un tip bun cu unul si mai bun. Pt ca asa cum era specificat acolo, amandoi se poarta la fel, amandoi is frumusei, doar ca unul are bani si altul nu. Recunosc ca uneori sunt umpic materialista, normal ca-mi plac cadourile, ca oricarei fete, imi place sa mi se faca surprize si sa ma plimb, de ce sa refuz asta daca mi se ofera?

Doar ca, daca ar fi sa nu bag in seama situatia ilustrata in acea intrebare de la pool, si sa ma refer strict la o kestie de genul sa-mi las prietenul pt un alt tip doar pt ca ala are bani mai multi, nush daca as face-o. Am cunoscut destui tipi veniti de prin afara cu banul pe ei, stiu ce e de capul lor si ce nimicuri pot fi, sincer prea putini merita 2 bani. Stiu cat de greu imi era sa stau cu cineva cand nu mai simteam nimic pt el, cand ma plictisisem de el sau mai stiu io la cine altcineva ma gandeam, si era o kestiune doar de cateva zile, o sapt, doua max pana aveam in sf curajul sa ii pun capat. Pai sa stau cu un tip care nu ma atrage doar pt bani, my god, as lua-o razna, m-as simti scarbita de fiecare atingere, sarut, as sta numai sub dus creca sa scap de mirosul lui pe pielea mea :)) Da, e fain sa ai un prieten super bogat sa-ti faca toate poftele dar eu la cat ma cunosc, stiu ca nu as rezista mult sau kiar deloc, cu un tip care nu ma atrage fizic

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Ce e-n mintea fetelor ?