MindLord wrote:asta e sa se simta bine si misha odata in viata![]()
bai cine pusca mea ii si Misha asta??? O bat sa moara soacra-mea... in puii mei, va capacesc si pe tine si pe cole. Cei mai importanti barbati din viata mea nush cum ma keama, va omoooooor
e cu C mah, luati niste lectii de scriere [/ot]
sa nu fiu doar pe langa: nomal mah ca aia mai inalti au mai multe sanse. Uneori parca mai degraba umbli cu un tip de 1.90 decat cu unul de 1.50 m. Nu as avea kef sa umblu doar in adidasi doar sa nu se simta saracul baiat prost pe langa mine pe strada. Da e si oleaca de egoism, dar stiu ca de multe ori ma las influentata de gura lumii, si imi pasa prea mult de ce cred altii. Nu mi-ar placea ca de fiecare data cand ies pe strada sa se uite ciudatel la noi lumea, ca mi-am luat copil de crescut. Cand fata e mai mica, kiar daca diferenta e destul de mare intre cei 2, totusi e altfel, se comenteaza mai putin referitor la subiectul asta. Si daca tipul e super fain si e mai mic decat mine, asta e, o sa supravietuiesc dar nu cred ca vom fi impreuna... poate la inceput nu va conta f mult dar creca pe urma m-ar afecta sa aud vbindu-se mereu de noi. Stiu, sunt superficiala, so what?

. Inseamna ca data viitoare o sa trebeasca sa imi pun si eu tocuri sa mai cresc ?
[/ot]