If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Manii feminine care il scot din minti

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Manii feminine care il scot din minti

Postby rox on Mon Aug 06, 2007 11:10 am

Barbatii le divinizeaza. Le dedica poezii interminabile de amor, melodii romantice. Le venereaza. Le adora pana in maduva oaselor si se simt neputinciosi fara ele. Insa chiar si aceste muze, aparent fara cusur, au propriile lor manii care mai starnesc indignarea barbatilor, amintindu-le ca Eva a fost de fapt autorul moral al expulzarii lor din Rai. Iata cateva dintre aceste lucruri enervante care ii irita pe barbati si pe care femeile le repeta cu o frecventa aproape maniacala.

Logoreea

Majoritatea femeilor au tendinta de a dezbate pe larg chiar si cele mai insignifiante, irelevante subiecte. Mai mult, odata luate de valul conversatiei par a fi de neoprit. Paradoxal, ceea ce ii scoate pe barbati din minti nu este chiar acest aspect, ca femeile vorbesc mult, ci faptul ca despica firul in patru, devenind plictisitoare si neinteresante.

Shop til you drop

Shoppingul este in genere o pasiune si o terapie care rezolva starile de indispozitie ale femeii. Intalnesti mai rar barbati carora sa nu le ajunga o zi intreaga pentru cumparaturi. Totusi, barbatii nu se pronunta impotriva shoppingului, ceea ce ii deranjeaza cu adevarat este ca devin involuntar insotitori ai doamnelor in acest indelung si complicat proces de achizitionare. Culmea e ca dupa lungi si stresante plimbari prin magazine nu se aleg decat cu recunostinta partenerei si cu un gol considerabil in cont.

Vorbesc codificat

La o intrebare banala precum

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Mon Aug 06, 2007 11:49 am

bun... barbati dupa cum va puteti da seama trebuie introdusa o campanie de imblanzire si dresaj a felinelor astea ca incep sa si-o ia la cap si nu mai iesim la mal !

propun sa le facem geloase in prima faza si dupa aia sa le dam hainele la spalat (primite cadou de la ele bineinteles ) :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Guy Fawkes on Mon Aug 06, 2007 2:46 pm

Şi bătaia? Aia când le-o dăm?

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby rox on Mon Aug 06, 2007 4:05 pm

mind lord...bine ca primite de la noi ca eu una nas spala izmenele primite de la amanta :s112:
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby p3g@s on Mon Aug 06, 2007 4:06 pm

Guy Fawkes...man..u need a boxing bag :)))

Comentariu pe text..asa oleaca pentru ca vreau sa ma joc :D

Logoreea : Se gasesc si barbati dinastia...dar ce-i drept... ne conduceti aici :P

Shop til you drop : So True ~x( ... bine recunosc...vreau si eu sa golesc conturile altora :D

Vorbesc codificat : Zici ca-i codu morse al femeilor..Dar ne obisnuim repede... mai nou...tot ce zicem de genu asta are o singura replica cu multe sinonimii :
"ba ce vrajeala are asta in el " =))

Geloase la maxim : Stati la coada ...sau...hai ne intrecem :))

Spirit critic hiperdezvoltat : Valeu DAAAA !!!... Si pentru cultura mea generala...Ce E rosu..Si Ce E Grena :D ??? ..Hop Si Asa ...Cu Rima Mea :D

Emotivitatea excesiva : nasty stuf :| ... mai devreme cineva cu par lung imi bocea la telefon...trust me... are capacele puse deoparte :lalala:

Femeia (in)dependenta : Asta daca ne indragostim si noi si /sau suntem asa simtiti :P

Sexul-instrument de santaj : Da...corect :P ... :olaaa: ...

Invadarea teritoriului masculin : I like it... numai sa nu imi ceara sa-i port si eu fusta :))

Toate sunt virtuoase : Hai Lasati vrajeala ca se poate intampla sa aveti mai multi decat un barbat :P ... Si Da aveti Dreptate... Va ghicim ;)

:s104: God Speed :lalala:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby MindLord on Mon Aug 06, 2007 4:24 pm

vezi rox ca totusi tinem la voi si va apreciem ?? si nici nu asteptam mare lucru in schimb - doar sa fie spalate cu dragoste si cu talent :P
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Guy Fawkes on Mon Aug 06, 2007 4:43 pm

Eventual călcate şi parfumate, spălate cu un detergent care să nu ne irite sau să ne dea o senzaţie de disconfort (if so, înapoi la spălat, bineînţes, la mână şi cu grijă mare).
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby rox on Mon Aug 06, 2007 5:26 pm

eu asa fac ...da altele? :))
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Mon Aug 06, 2007 5:29 pm

pai altele iti pun niste spuma in jacuzzi, dau drumul la tv din baie pe canalul de sport preferat si aduc berea rece chiar langa sa nu trebuiasca sa te ridici sa te plimbi ud prin casa... Doar nu vrei sa faci timpul ala de asteptare a hainelor curate un chin pentru noi :P

PS: si invita cele mai "bune" 2 prietene sa iti faca un masaj :betia: :s104:
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Mon Aug 06, 2007 6:58 pm

pegas, bai nik nu stii... grena e visiniu iar rosu e rosu, dohhhh... tre sa vii la mine odata sa iti mai dau niste lectii :P

pai io la partea cu shoppingul nu ma recunosc, restul, mama mama, traiasca eu si cel de langa mine ca ma suporta.. dar cica sunt cute cu toate astea.. he loves me :D
Last edited by Micha on Tue Aug 07, 2007 12:37 pm, edited 1 time in total.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Next

Return to Ce e-n mintea fetelor ?