by allesssia on Thu Aug 02, 2007 10:42 pm
he he....poveste "de pe net"...tot cu netul a inceput totul...de fapt mIRCul a facut "minunea" ...el un oarecare pustan( credeam eu....credeam prost:)) ) care facea glume ca sa mai treaca timpul ...eu una care pierdea timpul dar decat sa citeasca niste cursuri( eram in presesiune) prefera sa dea replica unui pustan....."ma duc sa spal vasele"-eh da asta ma daduse gata. vase? spala? baiat? eh asta da combinatie..."pustiule, sa treci si pe la mine ca am o chiuveta plina" ...si uite-asa pustanul meu devenea unu cu un an mai mare decat mine...dar ce?! e pustan:))....eu sa dau id de mess astora de pe mIRC? doamne fereste!! eh hai ca facui o exceptie ...i l-am dat....schimbat poze...pareri....glume cu atac la persoana.....om bun de pus la rana ce sa mai!....dupa nici cateva zile....eu vin in ct?....zic wtf?! he must be kidding me! ....eu--vino!...nici prin cap nu-mi trecea ca el chiar vb serios...mai trec cateva zile....o luna de cand ne "cunoscusem"....eu maine vin in ct....wtf?? tu vb serios? ..da...ok:| ....si uite asa gasesti una ca mine intr-o gara...ce draq fac eu aici? pe cine astept eu de fapt? daca nu e asa cum cred eu? ( ne vazusem prin webcam--si sa dau un amanunt amuzant...in noaptea de dinainte il intrebasem daca are cur in pant ca mie nu-mi plac baietii fara cur....eh si uite asa nebunul isi posteaza fundu in webcam...decide tu!) cum draq sa nu razi cu omu' asta? .....eh da ...sa revin....in gara ...eu....aia cu tot felu' de intrebari...oare? da' oare...? .ajunge trenul...nici nu se oprise trenul ca noi deja ne "bunghisem"....ok this is the moment...buna...buna...si booom...ma saruta fara sa imi dau seama ca ceva s-a intamplat....(oook.that's a good start i think).....a stat o saptamana ...sa mai plece? doamne!!! noi ne spusesem de la inceput ca o sa fim doar prieteni....eu in ct..el tgv ...cine draq sa se gandeasca la o relatie cand distanta e asa mare?!...dar de unde.. atunci am zis....nu.am patit-o noi( amandoi de altfel) dar meritam o a doua sansa. si-asa au urmat alte vizite...si alte vizite....in septembrie facem un an jumate....el intre timp s-a mutat cu mine in ct. eu din iunie sunt in italia,maine seara plec spre romania.mor de dor.abia astept sa-l vad. nu zic cati dolari s-au cheltuit pe telefoane...cert e ca ne e dor de noi.....asa ca ...luati-va de pustani...si cine stie ..poate poate...
"iubiti-va mult"--eu nu va zic asta. sa aveti noroc--sa aveti noroc sa gasiti pe cineva care sa va duca dorul si la inceput, si peste un an jumate....sa va spuna ca va iubeste fara teama ca cineva il aude...sa tzipe ca mirosul pielii tale e inca pe perna pe care tu dormeai.....
v-am pupat...eu am plecat spre romania...spre omul pe care il iubesc ....spre locurile ce-mi lipsesc
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi