If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Povestea noastra

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

Postby rox on Sun May 28, 2006 4:39 pm

superrrr poveste...asta da poveste nu k la tv (nu dam nume k CNA e cu bunghiu p noi)

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Sun May 28, 2006 9:39 pm

frumos...sunteti ink impreuna?:P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby allesssia on Thu Aug 02, 2007 10:42 pm

he he....poveste "de pe net"...tot cu netul a inceput totul...de fapt mIRCul a facut "minunea" ...el un oarecare pustan( credeam eu....credeam prost:)) ) care facea glume ca sa mai treaca timpul ...eu una care pierdea timpul dar decat sa citeasca niste cursuri( eram in presesiune) prefera sa dea replica unui pustan....."ma duc sa spal vasele"-eh da asta ma daduse gata. vase? spala? baiat? eh asta da combinatie..."pustiule, sa treci si pe la mine ca am o chiuveta plina" ...si uite-asa pustanul meu devenea unu cu un an mai mare decat mine...dar ce?! e pustan:))....eu sa dau id de mess astora de pe mIRC? doamne fereste!! eh hai ca facui o exceptie ...i l-am dat....schimbat poze...pareri....glume cu atac la persoana.....om bun de pus la rana ce sa mai!....dupa nici cateva zile....eu vin in ct?....zic wtf?! he must be kidding me! ....eu--vino!...nici prin cap nu-mi trecea ca el chiar vb serios...mai trec cateva zile....o luna de cand ne "cunoscusem"....eu maine vin in ct....wtf?? tu vb serios? ..da...ok:| ....si uite asa gasesti una ca mine intr-o gara...ce draq fac eu aici? pe cine astept eu de fapt? daca nu e asa cum cred eu? ( ne vazusem prin webcam--si sa dau un amanunt amuzant...in noaptea de dinainte il intrebasem daca are cur in pant ca mie nu-mi plac baietii fara cur....eh si uite asa nebunul isi posteaza fundu in webcam...decide tu!) cum draq sa nu razi cu omu' asta? .....eh da ...sa revin....in gara ...eu....aia cu tot felu' de intrebari...oare? da' oare...? .ajunge trenul...nici nu se oprise trenul ca noi deja ne "bunghisem"....ok this is the moment...buna...buna...si booom...ma saruta fara sa imi dau seama ca ceva s-a intamplat....(oook.that's a good start i think).....a stat o saptamana ...sa mai plece? doamne!!! noi ne spusesem de la inceput ca o sa fim doar prieteni....eu in ct..el tgv ...cine draq sa se gandeasca la o relatie cand distanta e asa mare?!...dar de unde.. atunci am zis....nu.am patit-o noi( amandoi de altfel) dar meritam o a doua sansa. si-asa au urmat alte vizite...si alte vizite....in septembrie facem un an jumate....el intre timp s-a mutat cu mine in ct. eu din iunie sunt in italia,maine seara plec spre romania.mor de dor.abia astept sa-l vad. nu zic cati dolari s-au cheltuit pe telefoane...cert e ca ne e dor de noi.....asa ca ...luati-va de pustani...si cine stie ..poate poate...
"iubiti-va mult"--eu nu va zic asta. sa aveti noroc--sa aveti noroc sa gasiti pe cineva care sa va duca dorul si la inceput, si peste un an jumate....sa va spuna ca va iubeste fara teama ca cineva il aude...sa tzipe ca mirosul pielii tale e inca pe perna pe care tu dormeai.....
v-am pupat...eu am plecat spre romania...spre omul pe care il iubesc ....spre locurile ce-mi lipsesc

iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Thu Aug 02, 2007 10:58 pm

fericitilor... >:D< sa aveti parte unul de celalalt si de toata iubirea aia imensa
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Povesti De Dragoste