If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Dreptul in Romania

Discutii legate despre ceea ce se intampla zi de zi la noi si nu numai... Cu alte cuvinte haideti sa "disecam" politica si politicienii...

Dreptul in Romania

Postby Alinutza_19 on Mon Jan 22, 2007 12:59 pm

Ce parere aveti depsre dreptul din romania, despre legislatia din romania? este ea corecta? sau este doar un fel de manipulare a oamenilor datorita miilor de portite oferite de legislatia romaneasca?
argumentati si dati detalli va rog

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Mon Jan 22, 2007 11:05 pm

Ca idee legislatia e buna; mai are portite, ambiguitati, prostii, dar ca idee e buna. Felul in care e folosita e gresit. Ca mai intotdeauna suntem buni la teorie; oricum practica o facem dupa cum ne taie capul.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby magicianul on Wed Aug 01, 2007 9:35 pm

cred ca intrebarea este un pic ambigua...

pot spune subiectiv daca legislatia mi se pare buna sau rea...insa o discutie serioasa ar trebui inceputa cu perceptia asupra legislatiei , la ce e buna , ce scopuri atinge etc.

ca prima observatie, faptul ca jurisprudenta in Romania nu este inca izvor de drept mi se pare un mare incovenient.

magicianul

Bebelush
Bebelush

Return to Politica