If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

tu si uniunea europeana

Discutii legate despre ceea ce se intampla zi de zi la noi si nu numai... Cu alte cuvinte haideti sa "disecam" politica si politicienii...

tu si uniunea europeana

Postby ashes on Sun Dec 10, 2006 10:57 pm

fiindca mai este atat de putin pana cand vom intra si noi in u.e., haideti sa ne gandim la schimbarile pe care ne-am dori sa le facem si pentru care am putea obtine suport.

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Sorcerer on Mon Dec 11, 2006 8:55 pm

chiar dicutam azi cu un coleg la munca... daca ce a facut si ce face Basescu e ok, pentru ca el a lasat americanii sa-si puna baze in Romania, dar intram si in UE de la 1 ianuarie... sunt atat de multe aspecte de luat in seama, mai ales ca Romania este o zona tampon aici, avem Rusia si Turcia langa noi; stiati ca in Turcia au fost date niste legi care sunt in mod flagrant impotriva legilor din UE? au pus niste taxe preferentiale... ma mai documentez si revin :)
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby One4You2Love on Tue Dec 12, 2006 12:57 pm

Nu ma incalzeste cu nimic faptul ca intram in ue .... nu noi avem de castigat ... dimpotriva.

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby andreeam on Mon Dec 18, 2006 2:42 pm

nici eu deocamdata nu vad nici un avantaj...pentru mine normal :) pentru altii ar fi.
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby MindLord on Mon Dec 18, 2006 6:36 pm

pai pt mine o sa fie niste facilitati in sensul ca nu o sa am atat de multe pb cu documentele aici .... is o droaie de hartzogarii de facut si fiecare dureaza enoooorm, asta in plus de faptul ca trebuie sa indeplinesti multe conditii tampite!
Asa ca partea asta e benefica ...
Ce schimbari as face... sincer nu prea vad de la distanta ce as schimba... partea de lobby tot o fac oricum, cu sau fara Romania in UE.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby violeta on Mon Jul 30, 2007 1:38 am

voi ati observat schimbari de cand am aderat la UE?...eu nu stiu decat ca se poate pleca in straintate fara pasaport, doar cu buletinul..in rest..nici o schimbare :don't-know:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby magicianul on Wed Aug 01, 2007 9:19 pm

One4You2Love wrote:Nu ma incalzeste cu nimic faptul ca intram in ue .... nu noi avem de castigat ... dimpotriva.

chiar daca mesajul tau este mai vechi...mi-ar place sa aflu de ce spui ca " nu avem de castigat...dimpotriva".

este un subiect destul de incitant, poate daca exista doritori, il putem revigora ...
magicianul

Bebelush
Bebelush

Postby MindLord on Wed Aug 01, 2007 9:57 pm

ce am observat nou dupa intrare.... hmm.. pe langa faptul ca nu mai tre pasaport sa ma duc in diferite state, faptul ca nu mai trebuie permis de munca in anumite situatii, ca strainii din afara uniunii europene incep sa ne priveata cu invidie :D , ca incep din ce in ce mai multi sa stie unde e RO pe harta ... parca parca incep sa aiba si alte pareri in afara de cele ca ori suntem hoti ori suntem genii - adica pur si simplu sa stie mai multe despre RO
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby magicianul on Wed Aug 01, 2007 10:02 pm

good point...

pot completa... libera circulatie a marfurilor si taxa unica vamala.
magicianul

Bebelush
Bebelush

Return to Politica