If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Bebe - cu sau fara nunta?

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Postby Ratzushk on Tue Jun 19, 2007 8:10 pm

Oare ce-i asa de ciudata sa ai un copil fara sa faci nunta ?
Atat timp cat exista o relatzie stabila in care cei doi se iubesc si isi doresc un copil .. cred k cel mai important este sa te gandesti la acel copil , sa-i asiguri o familie , o familie nu inseamna un act semnat ....Pana la urma acel act pe care-l sem,nezi la starea civila nu-ti nicio garantzie , te potzi despartzi a doua zi sau peste 20 de ani asa k un bebe este bine venit atunci cand ambii si-l doresc

" Fericirea depinde de noi " ( aristotel)
Ratzushk

Invatacel
Invatacel

Postby onix on Sat Jun 30, 2007 11:30 pm

Stiu multe cazuri in care parintii s-au casatorit mult dupa ce s-a nascut copilul, bebele fiind recunoscut de tata in prealabil.
Nu zic ca nu as putea sa am un copil fara sa fiu casatorita, fie ca as ramane cu tatal lui ulterior, fie ca nu, insa daca ar fi sa aleg, raman la ideea ca as prefera ca bebele meu sa se nasca intr-o familie constituita si in fata legii
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby nu_conteaza_nicku on Wed Aug 01, 2007 1:59 am

eu as prefera dupa nunta,da dak e inainte,asta e ,nu prea mai conteaza azi,da chiar nu as vrea sa intru in biserica in rochie alba si cu o ditai burta ,asta chiar nu mi place si mi se pare chiar oribil,am avut o cunostiinta care a fost la 18 ani domnisoara de onoare a mamei ei la nunta cu tatal ei,kam aiurea mi se pare mie treaba asta :bang-bang-3:

never trust nobody
nu_conteaza_nicku

Invatacel
Invatacel

Postby not_so_innocent on Wed Aug 01, 2007 2:03 am

Ai mei parinti mi-au zis si imi repeta:' primul copil il lasi oricum ar fi, chiar daca el nu-l recunoaste si te lasa etc, il crestem noi k nu se stie daca mai ai a 2 a oara posibilitatea sa mai fcai unul". ce parinti am nu?stiu si nu sunt asa numai in privinta asta ci in multe altele :D

asa ca cum o fi va fi pot eu sa imi doresc ceva, dac nu e nu e. oricum daca ar fi sa aleg as alege dupa casatorie.
Last edited by not_so_innocent on Wed Aug 01, 2007 3:30 am, edited 1 time in total.
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby uby_4u on Wed Aug 01, 2007 3:04 am

Acum deja nu se mai pune problema..
Important e sa nu fii blega si sa-l faci fara sa ai ce sa-i oferi - iubire, hrana si adapost.. ca daca il faci si apoi te mariti - fie sa-ti speli reputatia, fie sa i-l pui in carca tatalui... degeaba l-ai facut.

Ideal ar fi cu nunta :don't-know: puii mei, sunt eU nebuna..

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby not_so_innocent on Wed Aug 01, 2007 3:37 am

uby_4u wrote:Important e sa nu fii blega si sa-l faci fara sa ai ce sa-i oferi - iubire, hrana si adapost.. ca daca il faci si apoi te mariti - fie sa-ti speli reputatia, fie sa i-l pui in carca tatalui... degeaba l-ai facut.

in primul rand nu l-as face pt a-l pune in carca tatalui
in al 2 lea rand ma c*c pe ea de reputatie ca lumea oricum mananca c##at poti sa te mariti cu el sau nu, daca e facut inainte lumea tot o sa pape un pic asa ca...............
in al treilea rand sunt constienta ca daca nu am ce sa i ofer nu l fac, pentru ce sa l fac sa-l distrug sau mai stiu eu ce?

iubire o sa i ofer orice ar fi, adapost la fel, insa \hrana fac pe dracu in patru si tot ii dau sa manance asa ca nu se pune problema, nu spune nimeni ca nu e bine sa l faci dupa casatorie dar sa fim seriosi cate fete nu intretin relatii sexuale inainte de casatorie si oricand se poate intampla ceva si sa ramai insarcinata asa ca nu se stie..............in fine nu am chef acu sa mai explic alta data poate dar s-a inteles ceea ce vreau eu sa spun
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Re: Bebe - cu sau fara nunta?

Postby violeta on Mon Sep 24, 2007 9:43 pm

Depinde de situatie..eu, la varsta asta sa zicem ca raman insarcitata si decid sa pastrez copilul..Nu Ma Marit!!!..il cresc si necasatorita, nu-mi trebuie un act sa pot sa-l cresc. Iar daca tatal copilului vrea neaparat sa se insoare..ori asteapta pana cand am eu chef de nunta..ori isi gaseste alta! :rosii:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Previous

Return to Despre copii