If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cea mai lunga relatie

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Postby MoshCraciun on Tue Jul 31, 2007 11:58 am

@Guy....inteleg ca-ti place de fata si ca vrei sa se desparta de prieten...dar totusi!

cand unii au avut pe ici pe colo cate o relatie ceva mai "stabila".... altii stiu deja ce inseamna jumatate de casatorie....si asta la 20 de ani! Plus multe alte lucruri unice pt care nu ai a 2-a sansa: copilaria....maturizarea...inceperea vietii intime...descoperirea vietii cu urcusurile, coborasurile, deciziile si bucuriile ei....si toate acestea in doi. Nimic nu se compara cu asta!

Da ma rog...tu preferi sa o faci pe cocoselul paranoic ca vezi tu draga doamne eu sunt za best si ele nu stiu sa ma satisfaca pe deplin... Succes la pescuit cu momeala dinasta!.... :s118:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Guy Fawkes on Tue Jul 31, 2007 12:00 pm

Haha, să ştii că ai într-un fel dreptate. Însă nu neapărat pentru mine ci pentru comunitatea burlacilor manieraţi şi sensibili, romantici, iubitori şi atenţi (din care fac parte de câteva zile :D). Fără număr (ştiu că-ţi place). :s122:

P.S. Mi-a fost de ajuns un an şi trei luni ca să am parte de toate cele spuse mai sus. A fost şi nu a fost un timing potrivit. Deci... nu vorbi fără să ştii.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby violeta on Tue Jul 31, 2007 1:30 pm

[ot]daca tu treci prin anumite intamplari si momente neplacute in dragoste asta nu inseamna ca si noi, restul trebuie sa avem aceleasi pareri ca si tine..[i]suntem diferiti[/i],avem trairi diferite si nu putem gandi toti la fel..de aceea eu tot cred in ceea ce am spus mai sus si asta nu se va schimba daca cine va in spune ca ma mint...nu ai de ce sa generalizezi un lucru valabil pentru tine![/ot]

un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Tue Jul 31, 2007 1:34 pm

Oameni diferiţi cu mentalităţi şi principii diferite. Ar trebui să-mi pun la semnătură asta: Părerea mea. Nu adevărul absolut.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby MoshCraciun on Tue Jul 31, 2007 2:24 pm

Cocoselul....waw..asa enorm de mult?! 1an si 3luni?! condoleantele mele tipei :P

Tu vrei in timpul asta "care ti-a ajuns deja" sa intelegi ce inseamna o relatie de ani buni?... :)) ...Mai stai la dospit baiatu... :s099:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Guy Fawkes on Tue Jul 31, 2007 2:48 pm

Oh da, hai să stăm 7 ani ca să avem ce învăţa nu? Ai zis mai sus de lucrurile prin care nu vei mai putea trece, nu va mai exista a doua şansă. Tocmai de aia e bine să cunoşti omul, în pestriţele lui forme. Aşa... crezi că 5 ani altături de o tipă te maturizează mai mult decât 5 relaţii de un an, în care vezi cum e una, cum e alta, încerci să repari greşelile din relaţiile precedente şi să fii mai bun? Iar în timpul ăsta (pentru că nu le iei una după alta) mai cunoşti şi alţi oameni şi începi să-ţi modelezi, mental, şi platonica-ţi jumătate perfectă.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby BuRn on Tue Jul 31, 2007 3:15 pm

1 an
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MoshCraciun on Tue Jul 31, 2007 6:44 pm

Heheh....nu vorbesc de maturitate.....nu esti nici macar in acelasi zip code.. :P ..... Ps...o relatie de 5 ani nu poate fi comparata cu 5 de un an daca chiar vrei sa faci astfel de comparatii.. :D
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Guy Fawkes on Tue Jul 31, 2007 6:47 pm

Tu o ţii pe a ta în continuare... şi cam e normal. Ţine-o bine, cu relaţii de 7 ani sau nu, eu o să mă retrag din discuţie. ;)
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby MoshCraciun on Wed Aug 01, 2007 1:06 pm

[ot] ptiu....si abia ma incalzisem... :P [/ot]
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Previous

Return to Ce-i iubirea ?!?