If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ati avut o copilarie placuta?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby Kelso on Thu Nov 02, 2006 1:06 pm

Nu,nu am avut o copilarie placuta,as putea spune ca am avut o copilarie groaznica,traumatizanta chiar.

A cui a fost vina?A mea?Nu cred.Eram prea mica sa realizez ce se petrece dar nu suficient de mica incat sa nu ma faca sa sufar atitudinea adoptata de parintii mei.

Well,cred ca toata vina o poarta tatal meu vitreg,dar nu numai el ci bineinteles si mama.S-a lasat influentata de un om care nu ma putea accepta,nu suporta ideea ca nevasta-sa are deja un copil.Cand au inceput relatia ar fi trebuit sa ma ia si pe mine in calcul,ca doar nu eram inexistenta :D

Pana sa se nasca fratele meu,cand eu aveam aproape 7 ani totul a fost frumos..sau oarecum,se purta cat de cat frumos cu mine,mai mult incerca sa ii faca pe plac mamei mele.

Cand s-a nascut frati-miu s-au schimbat datele problemei.Brusc,eu nu mai existam,nu mai faceam parte din lumea lor.

Am inteles ideea.El era mic,toti trebuia sa avem grija el,era comoara familiei.Tin sa precizez ca eu niciodata nu am fost geloasa pe fratele meu,chiar daca el a avut intotdeauna parte de un tratament mai special,nu m-am suparat,nu m-am enervat,mi se parea firesc sa fie alintat si rasfatat(numai ca era exagerat de rasfatat). Pot sa spun ca mai mult eu l-am crescut,mama e genul de femeie foarte comoda si vrea ca totul sa vina din partea altora,ea nu prea oboseste sa duca ceva pana la capat.

Eu schimbam scutece,eu incalzeam mancare si-i dadeam sa manance,eu stateam langa el cand era bolnav si nu stiam ce sa ii mai fac sa ii scada temperatura,eu il duceam si aduceam de la scoala...etc..in ziua de azi ai mei sunt furiosi pe mine pentru ca atunci cand frati-miu are o problema la mine vine,nu la ei,mie imi cere ajutorul,nu lor.

Pana aici sa zicem ca totul a fost cat de cat ok.Acum urmeaza partea dura,perioada care si-a pus grav amprenta asupra sufletului meu.

Era evident ca tata nu ma mai inghitea de nici o culoare,tot timpul incerca sa gaseasca vreo metoda,sa ma prinda cu ceva ca sa aiba motiv sa ma pedepseasca.

In primul rand nu aveam voie sa ma uit la televizor,era strict interzis.Imi aduc aminte ca atunci cand ma intorceam de la scoala aprindeam televizorul iar cand simteam ca liftul se opreste la etajul la care stateam noi mutam repede pe programul pe care fusese lasat si stingeam tv-ul.

Tata intra in casa si primul lucru pe care il facea era sa se duca sa puna mana pe tv si daca vedea ca e incins sa vedeti ce ma incingea pe mine :)) acum rad dar atunci era un adevarat chin.

Nu aveam voie sa ascult muzica,nu aveam voie sa ies afara decat foarte rar si asta numai in fata scarii,trebuia sa stau numai in casa si sa invat.

Intr-o zi au venit niste colege la mine si au vrut sa mergem afara.Am uitat sa o sun pe mama sa o intreb daca ma lasa sa ies in fata scarii,culmea :bang-bang-3: si am plecat...ne-am dus pana la un magazin si ne-am oprit exact la un bloc alaturat blocului meu...

Ideea e ca ai mei m-au cautat,m-au gasit relativ repede apoi m-a dus tata acasa in suturi(la propriu) si cand am intrat acasa a urmat o bataie de nedescris...nu pot sa redau in cuvinte,cert este ca nu am sa pot uita niciodata.

Mergeau pe principiul ca violenta este cea mai buna metoda,as fi fost de acord sa o aplice daca le-as fi gresit cu ceva numai ca eu nu le ieseam din cuvant.

Bataile astea au durat multi ani,cam pana am inceput eu liceul..atunci s-au mai calmat.Mama ma intreaba mereu daca am sa pot sa o iert vreodata,imi spune ca s-a lasat influentata pentru ca il iubea.Nu mi se pare cel mai plauzibil argument. I-am iertat pe amandoi,nu ii urasc dar n-am uitat...asta e partea cea mai grea.

Aici v-am spus o intreaga poveste,parca ceva de genul se cerea in topic :D

Concluzia : Da,pot sa spun cu mana pe inima ca am avut o copilarie groaznica :( dar ma bucur ca acum am trecut peste asta si ca nimeni nu sta sa imi comande,sa imi spuna ce sa fac si ce nu :)

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby emmy20 on Thu Nov 02, 2006 1:30 pm

[ot]draga mea wench imi pare nespus de rau :rosii: insa iti doresc un viitor fericit! :)
sa spunem ca tatal tau vitreg nu a tinut la tine f mult pt ca erai dintr-o alta relatie ,,,,dar cum se explica situatia cand tatal natural se comporta in cel mai urat mod posibil cu copii sai??? :rosii: (si nu numai tatal ci poate si mama )[/ot]
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby Sweet Insanity on Fri Nov 03, 2006 5:12 pm

Am avut si momente grele, si probleme, dar copilaria a fost una placuta; am avut tot timpul macar un alt copil cu care sa ma joc si sa ma distrez (fratele meu, care e doar cu an mai mic decat mine); mama ne-a oferit dupa puterile ei tot ce a putut, iar bunicii au stiut mereu sa faca lucruri mici care sa ne faca viata mai frumoasa; am multe amintiri placute pe care nu le voi uita niciodata.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby uby_4u on Sun Nov 05, 2006 6:18 pm

mdah.. in legatura cu acest subiect... nu pot spune nici ca am avut/am o copilarie frumoasa... nu e vorba ca ai mei se certau... chiar se intelegeau bine.. dar poate ca nu au stiut sa mascheze acele probleme.... si lucrurile astea afecteaza un copil.. m-a afectat si pe mine ceva acum 3saptamani.. si m-a distrus complet...(mi-am schimbat total parerea despre anumite lucruri din viata --- dar, din fericire, inca mai respir... )
Poate parintii nu au stiut sa mascheze asta... poate ca nu s-au gandit/nu si-au dat seama ca inca imi formez personalitatea si asa ceva ma poate afecta extrem de mult...

In fine, faptul e consumat.. maybe next life time :)
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby not_so_innocent on Tue Jun 26, 2007 11:55 pm

prea multa suferint :s058: a :(

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby axel on Tue Jul 31, 2007 2:15 pm

eu am avut o copilarie relativ placuta....am trait ca un copil dar am fost nevoita sa gandesc matur!in momenul de fata incerc sa mai traiesc printre picatzele ca un copil...dar...spre marea mea dezamagire realitatea ce ma inconjoara ma face sa ma bushesc de pamant si sa constat ca" helloooooooo,I'm a grown up now!"
of!
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Re: ati avut o copilarie placuta?

Postby violeta on Mon Sep 24, 2007 9:07 pm

copilaria mea..nu a fost tocmai copilarie....eram singura mai mereu acasa..cu surorile mai mici de care trebuia sa am grija...de mica, de pe la vreo 5 ani am inceput sa spal vasele de la masa si sa fac cartofi prajiti(tin sa mentionez ca atunci imi ieseau mult mai buni ca acum! :loool: )...Fiind obisnuita sa ma descurc singura de pe vremea aia..nu pot spune ca am avut o copilarie..la desene animate nu prea ma uitam..cu papusile ma jucam mai rar...insa ma chinuiam sa invat sa scriu si sa citesc cat mai repede..pana sa intru in grupa mare la gradinita!
Poate..daca aveam si eu o copilarie normala..nu eram asa acum..in starea in care sunt! :don't-know:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Re: ati avut o copilarie placuta?

Postby milisss2 on Mon Sep 24, 2007 9:19 pm

capul sus copilu' ...Image
milisss2

D-L Guru