If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Varsta potrivita pentru a avea copii

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Postby axel on Fri Jul 27, 2007 2:25 pm

pai de la 25 la ........30 parerea mea dar sunt unii care isi permit sa faca kids pana pe la 60-70 de ani!
eu primul si sg il fac la 26
8->

Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Guy Fawkes on Fri Jul 27, 2007 3:44 pm

Eu la 27 ani, 3 luni şi 12 zile. Orele nu le ştiu, dar bănuiesc că 20, că atunci începe fecundarea.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby nu_conteaza_nicku on Tue Jul 31, 2007 9:43 am

varsta potrivita este cred eu,atunci cand ii poti oferi totul,sa nu duca lipsa de absolut nimik niciodata,si binenteles mai ales de iubire,care e cu adev cea mai importanta

nu_conteaza_nicku

Invatacel
Invatacel

Postby moon k-os on Thu Aug 30, 2007 9:15 am

nu_conteaza_nicku wrote:varsta potrivita este cred eu,atunci cand ii poti oferi totul,sa nu duca lipsa de absolut nimik niciodata,si binenteles mai ales de iubire,care e cu adev cea mai importanta
...multa dreptate ai...sunt unele persoane care nu sunt pur si simplu capabili sa suporte copiii, chiar daca isi doresc unul (sau doi...trei...dupa preferinte). cand stii ca poti sa faci o viatã pentru "noua viata" atunci e varsta... acum daca o luam si invers, dupa vreo 35 de ani deja se cam pierde din dorinta de a avea copii, dar niciodata sa nu spunem niciodata; matusa mea la 46 de ani a crezut k se ingrasa subit de la menopauza...de fapt ii intarziase si era gravida(sta la tara...ca daca era la oras o vizita la un doctor de specialitate ii confirma mai din vreme)...iar verisoara mea e o scumpete de fata si desteapta foc! varsta nu se aproximeaza, ci se simte cand esti gata sa ai un mic bebe (saaaaaaaau doi...trei...dupa preferinte :D ) sa-l iubesti si sa-i oferi tot ce se poate mai bun :bebelush: :bebelush:
"Life is not about the amount of breaths you take, but about the moments that take your breath away"
"cand vine vorba de fericire tin post...fara voia mea"
"..in curand vei vedea viata cu alti ochi..."
moon k-os

Descurcaret
Descurcaret

Re: Varsta potrivita pentru a avea copii

Postby violeta on Mon Sep 24, 2007 9:39 pm

Varsta potrivita?hmm..cred k atunci cand decide fiecare ca e momentul..atunci cand stii ca ii poti asigura copilului tau o viata fericita, asa cum poate, noi nu am avut.

un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Despre copii