If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Casting.

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby Micha on Tue Jul 24, 2007 11:06 am

legat de ce spuneati voi de critica venita din partea prietenilor. Pai unul din cei mai apropiati prieteni si pe care eu il ador a vrut sa-mi dea o lectie intr-o seara si m-a ignorat total. Printre altele mi-a tinut ditamai teoria si mi-a zis ca-s fitoasa, ca am o atitudine naspa, ca nu-mi pasa de nimic din jur, ca sunt o mica rasfatata, ca astept sa-mi pice tot din cer si ca eu nu iau niciodata atitudine pt a face ceva ce imi doresc f mult, ca nu am initiativa etc etc.. La partea cu fitoasa i-am zis ca nu are dreptate :P dohh, bai, NU-S FITOASA, DA??? la restul poate ca da, avea dreptate intr-o masura mai mare sau mai mica. La inceput ma suparasem pe el pt ca ma asteptam ca el sa ma cunoasca mai bine de atat si nu vedeam de unde naiba a venit el cu ideile alea fantastice dar am apreciat faptul ca mi-a zis. Poate eu intr-adevar nu vad uneori ca am un comportament care lasa de dorit iar din exterior se vede altfel. Desi ne-am cam stricat noi o seara care se anunta superba, cuvintele lui m-au trezit putin la realitate macar in privinta anumitor kestii, si a fost o critica constructiva. Si el imi zicea sa nu ma astept din partea lui doar la sustinere orice tampenie as face, daca trebe sa-mi dea una sa ma trezesc o va face, paote asa voi deveni mai constienta de anumite lucruri pe care tre sa le schimb.

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby phoenix on Tue Jul 24, 2007 7:57 pm

[ot]:O:O:O:O @guy[/ot]>>>ce dur esti
The harder they come the harder they fall.
phoenix

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Tue Jul 24, 2007 9:49 pm

<< " ultima data eram toti ok " >> ...cred ca eu sunt unul din cei care au picat la castinguri :(

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Guy Fawkes on Tue Jul 24, 2007 10:12 pm

phoenix wrote:[ot]:O:O:O:O @guy[/ot]>>>ce dur esti

Habar n-ai cât de naiv şi prost sunt...
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Thu Jul 26, 2007 10:31 pm

[ot]@milisss, ce ai vrut sa arati cu citatul ala? :D Hai ca ma simt cu musca pe caciula :D[/ot]

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby not_so_innocent on Fri Jul 27, 2007 1:26 am

Nu cred ca exista niste reguli, pur si simplu simti si ceea ce simti nu poti explica; un prieten il accepti asa cum este, nu incerci sa-l schimbi. Sa il indrumi, sa-i arati unde gresesti da, insa sa il schimbi tu, sa faci tot posibilul pentru a-l schimba sa fie pe placul tau NU.

Prietenii iarta,iubesc, ajuta, altfel nu ar mai fi prieteni.

Ai dreptate, nu stiu cati dintre noi ar face ceva atunci cand prietenul x ne-ar cere ajutorul, cati dintre noi s-ar trezi in mijlocul noptii si ar fugi spre a-l ajuta, cati ar renunta la fericirea proprie pentru a-si ajuta prietenii?Cati?
Cu totii sustinem sus si tare :"te poti baza pe mine..";"cand ai nevoie de ceva suna-ma, te ajut orice ar fi"; da, da cum sa nu, asa facem nu? Sincer cred ca nu exista foarte multe persoane care sa faca asa ceva>>uneori chiar ma intreb daca exista vreuna. :(

Pentru mine, a fi prieten inseamna:......................................................................................................................
Prietenii sunt ceva ce nu stim sa apreciem si de aceea nu avem; ceea ce avem langa noi sunt oameni care poate tin la noi sau au interese. punct si de la capat :olaaa:
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby alx on Mon Jul 30, 2007 6:51 pm

Prietenia este cel mai fascinant sentiment in opinia mea,fiindca prietenia adevarata inseamna dragoste si respect pentru persoana respectiva.

Criteriile prin care alegi un prieten se fac atat rational,cat si irational.Inainte de a alege propriu-zis,trebuie sa existe un feeling pentru persoana respectiva,senzatia ca aveti ceva in comun,iluzia ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.In primul rand,comunicarea este cheia,ca in orice relatie de altfel.Impartasind cuvinte si idei,realizezi in scurt timp ca este persoana caruia vrei sa-i destainui cele mai adanci ganduri.Apoi,respectul si loialitatea.Din punctul meu de vedere,a pierde un prieten pe care tu insuti il consider adevarat,e o adevarata agonie,exact cum ai pierde un iubit.
Dar sunt mai multe tipuri de prietenii adevarate:2 dupa parerea mea:in prima predomina respectul,in cea de-a doua,dragoste.Ambele sunt capabile de sacrificiu,diferenta dintre ele fiind de substrat.

Prietenia sincera,ca si dragostea adevarata,e un lucru rar.Bineinteles,acum depinde si de temperament,de personalitate,etc.Sunt oameni care prefera prietenia propriului eu.Poate e dovada de lasitate,sau egoism,dar este o alegere.Prietenia adevarata traieste doar in lumea ideala,cu foarte mici exceptii in lumea reala.
Important in final este sa-ti gasesti un partener de viata caruia sa-i atribui calitatea de "prieten adevarat" . :s114:
sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Prietenia