If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce construim "ziduri" de aparare in jurul sufletului?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby Hazard on Mon Aug 14, 2006 11:10 pm

am observat ca le-am construit pe unele kiar impotriva fericirii si am lasat garda jos pt lucrurile care ma raneau.... mah ce sa zic, am avut si io parte de fericirea mea dar si deceptii urate dar tot cred prea mult in oameni, asa-s io, nush dak o sa ma schimb doar pt ca mi-am luat-o o data sau de doua ori... adik momentele alea in care eram/sunt happy kiar merita. Zidurile le mai ridic acum impotriva oamenilor care nu-mi inspira incredere de la care stiu ca pot aparea din moment in moment unele surprize nu tocmai frumoase dar nu impotriva iubirii...... o las sa vina la mine, o las sa plece, dar raman macar cu o amintire... ca m-a iubit, ca am iubit.......

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby not_so_innocent on Sat Jul 28, 2007 2:47 am

La mine ceea ce este cam rau este ca nu prea pot sa ascund ceea ce simt:daca imi place de tine iti dai seama, daca am ceva cu tine la fel, daca te iubesc >stii,daca sufar la fel etc, trebuie sa joc foarte ,foarte bine teatru ca sa imi ascund sentimentele.

Cineva mi-a spus candva ceva de genul :desi am avut deceptii as incerca sa iubesc din nou fara vreo retinere;

La mine niciodata nu au tinut zidurile , mereu au fost daramate, poate ca nu am suferit chiar asa de mult incat sa nu se darame , cine site? Nimeni nu va sti.

cu zid, fara, tot patrunde ceva dincolo ;)
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Sat Jul 28, 2007 10:04 am

[ot] waw....ce topic ai scos la suprafata....este de acum 2ani dar parca-i de o mie.... 8-> [/ot]

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Guy Fawkes on Sat Jul 28, 2007 1:26 pm

Zidul e pus pentru a filtra, nu pentru a opri. Deci, nu e greu să mă faci să te iubesc, e mai greu să-ţi permit să treci de
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Micha on Tue Jul 31, 2007 10:43 am

la mie orice cetate ridic, e doborata la primul asediu :)) sunt de parere ca aproape toata lumea merita o sansa si daca eu ma baricadez in zona mea de siguranta, in globul meu de sticla sa nu ma atinga nimic, pai nu prea o sa-i pot lasa pe restul sa se apropie de mine, de sufletelul meu. Nu e greu sa construiesc alte ziduri, ci doar sa deschid usa la cele care exista deja

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby MindLord on Wed Aug 01, 2007 2:59 pm

hehehe.. chiar asa mai ... era sa uit de topicu zidarilor si demolatorilor :D niiiice job cu revenitu in actualitate... da' vreau mai multe detalii - CUM ii tineti la distanta? Ce informatii dati din prima si care din ele is intentionat eronate / fac parte din zidul de aparare... alea alea.. stiti si voi ce vreau so .... GO !
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Thu Aug 02, 2007 1:09 pm

ca fata le zici tuturor tipilor ca iti e f bine singura si ca nu vrei nici o relatie, ca ai suferit prea mult si nu mai vrei asta, bla bla bla.. vrajeala proasta care se stie ca e minciuna dar tzine in continuare :))
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby MindLord on Thu Aug 02, 2007 2:07 pm

asa ca ala iti raspunde ... no.. ok.. daca nu vrei relatie, fie si numai SEX :D
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby axel on Thu Aug 02, 2007 2:13 pm

cred ca d ecele mai multe ori construim aceste ziduri pentru ca nu vrem sa mai trecem prin experiente asemanatoare celor trecute!eu una de asta incerc sa ma inchid in mine si sa tin la distantza marea majoritate a tipilor!
trust me...dupa mai multe experientze naspa iti bagi si picioare si maini si tot in sentimente si incerci sa te refugiezi in sinea ta si sa te aperi cum stii tu mai bine,fie prin adoptarea unei masti,fie printr-o atitudine "de remarcat",pui la respect pe toata lumea ca de...tu ai suferit si deja s-a umplut paharul suferintei si lacrimilor!
oricum eu sunt de parere ca orice shut in c_r e un pas inainte asa ca oricat d emult as fi suferit in trecut nu imi pasa,raman neschimbata ca asa e cel mai bine si pt mine si pt cei din jurul meu.
a un alt motiv pt care zidim e cred eu pt ca ne este frica sa infruntam realitatea asta mizera in care ne petrecem viata....
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Thu Aug 02, 2007 2:19 pm

axel wrote: trust me...dupa mai multe experientze naspa iti bagi si picioare si maini si tot in sentimente si incerci sa te refugiezi in sinea ta si sa te aperi cum stii tu mai bine,fie prin adoptarea unei masti,fie printr-o atitudine "de remarcat",pui la respect pe toata lumea ca de...tu ai suferit si deja s-a umplut paharul suferintei si lacrimilor!

oricum eu sunt de parere ca orice shut in c_r e un pas inainte asa ca oricat d emult as fi suferit in trecut nu imi pasa,raman neschimbata ca asa e cel mai bine si pt mine si pt cei din jurul meu.

stai ca aici nu am mai inteles nimic ... ori e alba ori e neagra

adica :
1. "trust me ... la la la" - nope... not trust you :P si eu am trecut prin experiente naspa si asta nu ma face sa ma inchid fata de alte persoane care nu au avut nimic de a face cu ce am trait inainte. nu ar fi corect pt ele sa fie tratate diferit
2. nu am inteles bine partea aia cu neschimbat - te ascunzi pana la urma sau nu ?
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati