If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

relatie cu partener cu sida

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

relatie cu partener cu sida

Postby Leon on Tue Sep 26, 2006 12:16 am

noi intradevar nu vrem sa ii inlaturam pe acesti oameni [infectati cu HIV] dar mentalitatea asta tampita si setea aceea de suprematie a unora sau a altora ii determina pe saracii oameni sa se izoleze singuri si greu ii mai convigem ca le putem fi alaturi.

uite am o mare dilema spunem ca ar trebui sa-i ajutam, si sa nu-i ignoram sa-i intelegem si sa nu-i compatimim, perfect dar intrebarea mea este ce ar fi fetelor sau baietilor care iubiti cu pasiune sa aflati ca partenerul vostru are sida ar mai fi relatia aceeasi sau am pune punct si de aici se duce dracu toata viata celui afectat de teribila boala????

---[ ashes = "mesaj facut din raspuns topic" ]---

Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby dita_grl on Mon Oct 16, 2006 5:33 pm

am trecut printr-o situatie de genul asta am cunoscut mai multi oameni care erau infestati HIV si vreu nu vrei ii privesti cu mila si daca iti sunt prieteni chiar te doare mult, dar ar fi bine sa nu ii renegam si sa ii privim ca niste oameni normali.....insa aveti grija cu cine , ce faceti.....
" Zambeste, prietenii dispar atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei"
dita_grl

Invatacel
Invatacel

Postby Nina on Tue Oct 17, 2006 2:12 pm

E tare complicata situatia, pentru ca anii lor sunt mai numarati decat ai nostri, nu poti intemeia o familie normala, nu poti face copii, si dintr-o eroare te poti imbolnavi.
Totusi, nu te poate acuza nimeni de egoism daca alegi sa nu ai o relatie cu un om infectat cu HIV/SIDA.
E greu de raspuns la acest topic :(

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Kelso on Tue Oct 17, 2006 4:21 pm

@Nina - Cam greu de raspuns la topicul asta,ai dreptate,e o situatie mai complicata.

@dita_grl - Cand stii ca cel de langa tine e intr-o situatie de genul asta,chiar daca incerci sa ii fii alaturi nu ai cum sa nu privesti persoana in cauza cu mila.Stii ca sufera,te doare si pe tine dar in acelasi timp esti neputincios,nu poti face nimic pentru a-l ajuta,poate doar sustinandu-l moral.

Daca prietenul meu ar pati asta nu as renunta la el,m-ar durea dar as incerca sa fiu langa el,sa ii ofer sprijinul meu.Totusi relatia nu ar mai putea fi ca inainte sau nu ar mai avea cine stie ce sanse sa avanseze.

Mai sunt cazuri in care el prefera sa se desparta de iubita chiar daca o iubeste :x numai pentru ca stie ca ea ar suferi langa el.Nu mi se pare corect,daca ea vrea sa ii fie alaturi el ar trebui sa o accepte langa el.

Pe ce parte am da-o situatia tot e dificila :( nu cunosc oameni care sa fi trecut prin asa ceva si nici nu imi doresc dar cred ca cei care au HIV ar trebui tratati ca orice alt om normal,fara sa se faca diferente intre unii si altii! 8->
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby not_so_innocent on Sat Jul 28, 2007 2:38 am

Am lucrat cu persoane cu Sida si alte boli si recunosc ca atunci cand am aflat ca au aceasta boala am avut o oarecare retinere insa am continuat sa lucrez cu ei.

Cred ca as fi distrusa sa stiu ca cel pe care il iubesc are SIDA, sa stiu ca va muri , sa il vad cum se chinuie. Nu poti spune daca vei ramane sau nu cu el/ea in momentul asta pentru ca nu esti in situatia respectiva si nu stii cum vei reactiona. Acum poate zic ca voi ramane cu el insa atunci nu se stie:(

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby uby_4u on Sat Jul 28, 2007 3:07 am

[ot]se pune raspunsul meU daca spun ca avea cancer?
nu prea cred, pt ca nu e acelasi lucru, dar in fine. imi dau cu parerea ...

i-a fost greu sa-mi spuna, tocmai din teama de a nu fi parasit. Intr-un final mi-a marturisit, nu m-am panicat, i-am fost alaturi timp de aproape 1an, i-am oferit toata dragostea si tot sprijinul meU, iar acum nu pot nici macar la mormantul lui sa ma duc... e greu. foarte greu.. life goes on..[/ot]
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby aia-micutza on Tue Aug 14, 2007 2:44 pm

"E tare complicata situatia, pentru ca anii lor sunt mai numarati decat ai nostri, nu poti intemeia o familie normala, nu poti face copii, si dintr-o eroare te poti imbolnavi. "

draga nina imi cer scuze dar cred k trebuie sa te contrazic....anii lor nu sunt numarati ci din cauza sistemului imunitar care e slabit(de fapt asta face hiv...iti ataca sist.imunitar si te face slabit) apar boli oportuniste... si asta ii impiedica sa isi faca planuri pt viitorul indepartat..dar iei traiesc la fel ca noi...pot avea o familie....kiar normala...pot trai kiar la fel d mult k noi..sau poate kair si mai mult...
sa-ti explic pe indelete cum e cu familia si facutul copiilor la ei...(seropozitivii) dak femeia este supravegheata d medicul d familie si cel ginecol pt ai urmari evolutia virusului in timpul sarcini si sarcina in sine....dak face cezariana si nu naste normal...si nu alapteaza...riscul k fatul sa fie infectat scade cu 80%...deci.....??????

si in legatura cu rel cu o pers seropozitiva....acum normal k va e greu sa raspundeti...e dificil....adik e un raspuns absolut normal....
dar knd veti fi pusi in situatia asta...dak veti fi pusi.....va fi mult mai greu...si va trebuii sa te gandesti la kte si mai kte....acum depinde kt d mult inseamna asta pt tine...si kt d mult reprez pers aceea pt tine....si multe alte kestii d kre depinde sa dai un rasp.....e ffff greu sa dai un rasp persoanei seropozitive atunci knd te va intreba dak mai sunteti impreuna..sau dak renuntati la rel....bla bla bla....etc...
aia-micutza

Bebelush
Bebelush

Postby Guy Fawkes on Tue Aug 14, 2007 5:35 pm

[ot]Scrie mai româneşte, te rog. Termină propoziţiile, foloseşte ca în loc de k, mai scapă de punctele de suspensie puse în exces... nu de alta dar eşti greu de citit, nu c-oi fi eu vreun grammar nazzi.[/ot]
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Return to Conceptii si Mentalitati