If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

te iubesc....in 6luni?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby Guy Fawkes on Mon Jul 23, 2007 2:33 pm

[ot]Adică dă-i mită? :D[/ot]

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Thu Jul 26, 2007 10:38 pm

Un prieten i-a zis prietenei mele ca o iubeste dupa numai o saptamana, iar ea a inceput sa rada pentru ca nu il credea... Imediat el a inceput sa planga si i-a explicat ca se poate sa iubesti pe cineva si dupa numai o zi...

Greu tare cu dragostea asta dar si eu sunt de parere ca daca nu imi zice in primele 5-6 luni ca ma iubeste, cu siguranta nu o va face niciodata, si atunci relatia aia nu mai are rost... mai ales daca nu ma face sa ma simt iubita... Ar fi o exceptie daca nu ar zice insa ar face tot posibilul sa imi demonstreze ca ma iubeste :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby violeta on Mon Jul 30, 2007 1:20 am

mie mi-a spus dupa o luna ca ma iubeste...eu i-am spus chiar de la inceput pentru ca eram indragostita de dinainte! :s123:

un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Mon Jul 30, 2007 11:58 am

O lună-mi e de ajuns, dacă persoana respectivă ştie să se poarte şi văd la ea ce-mi doresc.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Previous

Return to Fapte si Gesturi In Iubire