am fost aseara la cel mai tare restaurant thailandez din oras si tre sa va povestesc pt ca dupa experienta asta am decis clar ca pot sa mananc orice
noroc ca aveam rezervare pt ca era plin la 9:30 atunci cand am plecat.. pacat ca erau numa batrani in general si eu eram cu prietenul cel mai bun, prietena lui si sora ei - cam ieseam din peisaj, dar asta nu ne-a impiedicat sa radem de ne-am spart
Deci tre sa precizez inainte ca toti am incercat chestiile de pe la ceilalti asa ca la sfarsit a iesit in stomac un amestec super fun
Aperitive am comandat asa: eu o supa de pui cu lapte de cocos, miez de palmier si fooooaaarte condimentata. ceilalti - porc in scoarta de bananier cu un fel de ardei iute care ar face orice ardei iute de pe la noi sa para un fel de copil mic

(am mancat nici 5% din el si eram TOTI cu gura in flacari

) /niste firicele dintr-o planta ca niste taietzei prajite in ulei /ananas, cocos prajit cu manioc si pui
La felul principal : eu cu prietenul am luat o chestie mare pt 2 persoane la care ne-au adus aia o lampa pe gaz la masa in care sa ne fierbem o supa dupa cum urmeaza: aveam apa si ceva condimente deja in oala si pe langa asa : taietei din aia de mai sus, salate, menta, sos picant, tofu, pui, vaca, ceva peste, creveti si alte chestii neidentificate nici azi

... si se pare ca sunt un bucatar excelent ca mi-a iesit din prima o mancare thai si fara reteta

( bine-bine, recunosc ... cu indicatiile ospatarului

) ceilalti au comandat ceva rulou imperial thailandez in care habar nu avem ce o bagat ( la un moment dat ne intrebam de unele ingrediente daca sunt plante/ animale / preparat animalier - si nici azi nu am raspunsul

) si peste cu ananas, alune, nuci, manioc si orez intr-o jumate de ananas cu creveti
totul a fost udat de niste bere thai care am observat ca trece fooooaaarte repede cand trebuie sa stingi focul din gura
asa ca m-am imunizat cu ocazia asta la multe chestii de mancat necunoscute si ciudate rau de tot la gust
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!