If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

casatoria

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby martha on Tue Jun 05, 2007 7:02 pm

Eu daca as putea m-as casatori si maine si v-as invita pe toti la nunta mea!! As vrea sa stiu ca pot trai mereu fericita alaturi de cel drag.Insa nu as da cu piciorul nici la a sta cateva luni(pana intr-un an) cu viitorul sot pana in nunta!!

Clar e ca optez pentru casatorie!! consider ca ea e proba cea mare si dovada ca esti pregatit sa iti asumi niste responsabilitati!! Nu consider ca daca ne casatorim se pierde din farmecul iubirii!!! asta e o prostie !

"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby jADI on Wed Jun 06, 2007 3:27 pm

"care dintre voi ati prefera sa locuiti impreuna cu prietenul/prietena si care ati prefera sa va casatoriti?"
cam asta era intrebarea.

cherry a scris: "Si eu cred ca daca stai prea mult impreuna cu partenerul inainte de nunta, dispare entuziasmul, casatoria nu mai are niciun farmec".
Mda, si observi ca-s un lenes, nu-si face mancare, ii miros sosetele, nu se descurca cu facturi. Sa vezi atunci ce-ti dispare entuziasmul, dar atunci va fi mai greu, fiind.. casatoriti.
Faza misto e ca... oricum dispare entuziasmul, cu sau fara acoperis comun.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Kelso on Thu Jun 07, 2007 7:56 pm

Păi.... noi am discutat despre asta , nu mă încântă ideea căsătoriei prea tare dar.... probabil că voi face şi pasul ăsta... încă nu ştiu când , e nevoie de timp , să fiu convinsă că este ceea ce îmi doresc cu adevărat , oricum , nu hartia ne leagă , ci ceea ce simţim + că o să apară bebe şi mi-aş dori să fiu deja căsătorită când o să vină pe lume. 8->

PS: Concubinajul nu e făcut pentru mine .

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Fri Jun 08, 2007 8:34 am

Si eu as dori sa fiu casatorita atunci cand voi fi pregatita de un bebe mic. Insa acum nu mai cred ca e un "must have" casatoria. Nu pentru ca iti pierzi libertatea, ca teoretic nu te rupe nimeni de prieteni, de viata ta de dinainte, deci lucrurile nu trebuie sa se schimbe total, ci pur si simplu pentru ca acum nu ma simt pregatita.

Sunt insa pregatita pentru locuitul impreuna, care merge ca uns pentru noi de 4 luni aproape. O sa revenim acasa peste o saptamana, apoi in toamna vom locui iar impreuna vreo 10 luni(long story).

Insa cred ca daca doi oameni se iubesc, trebuie sa se casatoreasca, atunci cand sunt pregatiti emotional si material(din pacate conteaza si partea asta!). Inteleg ca nu e bine sa te arunci intr-o casatorie dupa un an, insa daca il cunosti pe cel de langa tine, daca a rezistat probei timpului, daca dupa 4-5 ani tot mai radeti unul la glumele celuilalt, daca o zi ploioasa nu e o povara pentru ca va obliga sa stati in casa singuri(adica nu sunteti satuli unul de celalalt), atunci de ce sa nu treceti mai departe?

Eu tot mai cred ca nunta e un fel de a le arata prietenilor: Uite ce mult ne iubim, am rezistat!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby RuningAway on Fri Jun 08, 2007 9:04 am

Eu zic ca totul depinde de durata relatiei, de parteneri, de dorinta lor de a face relatia sa mearga, de sinceritate...de multe :)

Eu nu sunt impotriva acelei "casatorii de proba" (mutatul impreuna) daca este facuta pentru a fi mai aproape de partener, nu pentru a-l testa. Mi se pare periculos daca aceasta mutare s-ar face prea devreme si nici unul din parteneri nu au avut timp sa descopere la celalalt anumite defecte care pot fi mai usor "asimilate" de la "distanta".

De exemplu descoperi un defect sau o atitudine care nu iti convine sub nici o forma. Daca locuiti impreuna impactul neplacerii poate fi mult mai mare si poate provoca certuri aprinse si formularea conceptiei ca nu se poate, nu va merge, etc. din start.

Una e cand iti dai seama de ele in timpul cand stati separati si ai timp sa analizezi, sa discuti.

Cunosc un cuplu care s-a mutat impreuna dupa numai 4 luni de relatie si la scurt timp s-au despartit pentru ca, spun ei, ca convietuirea impreuna e imposibila. Dar eu cred ca toate defectele/neplacerile pot fi solutionate daca partenerii isi lasa destul timp de cunoastere, inainte sa faca acest pas.

Image
"Lumea e plina de nefericiti ce vorbesc despre fericire"
RuningAway

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Fri Jun 08, 2007 6:50 pm

nush, pe de o parte as dori sa descopar frumusetea locuitului impreuna abia dupa casatorie dar imi dau seama ca sunt f multe lucruri care ar putea sa nu-mi placa si atunci va fi mai greu pt mine sa le accept, ar fi un soc prea mare. Sunt de acord cu locuitul impreuna dar nu pt f mult timp, nush, poate ceva de genul 1 an maxim 2. Dar relatia ar trebui sa fie de cel putin vreo 3 inainte de a face pasul catre casatorie. Nu vreau sa ma cine stie ce socuri zdravene din partea celui de langa mine si sa le aflu abia dupa ce il iau de barbat. Asa ca mai bine stam cumintei, ne calcam pe nervi sau nu, cat suntem inca "liberi" nelegati de gat cu certificatul de casatorie. Poate ca-s invechita, visatoare, mai stiu io cum, dar mereu mi-am dorit si am visat ca o sa am o casnicie pt toata viata, la 70 de ani sa fim inca impreuna si sa radem la vagile amintiri care ne-au mai ramas de prin perioada cand imi facea curte, sa fim de mana cu nepotii & stuff...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby copilasu_l on Tue Jul 24, 2007 1:33 pm

eu zic sa va ganditi mai bine inainte de a va casatori, sa nu cumva sa va cantati ca astia http://www.youtube.com/watch?v=V9XA64dz1TQ
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby phoenix on Tue Jul 24, 2007 8:12 pm

de ce trebuie neaparat sa ne casatorim?nu putem trai si asa daca ne iubim?cand ne plictisim ne luam catrafusele si plecam >e mai simplu asa:D
The harder they come the harder they fall.
phoenix

Descurcaret
Descurcaret

Postby axel on Wed Jul 25, 2007 12:03 pm

casatoria dp meu dv e pt cei care se cunosc super bine!eu una sunt de parere ca inainte de "a-ti pune tabla pe deget" tb sa iti cunosti partenerul mai bine decat se cunoatse el pe sine.dc?pt a sti la ce sa te astepti de la acea pers,sa stii ce il/o deranjeaza,cand rabufneshte cand tb lasata in pace cand tb ascultata si eventual sfatuita,tb sa ii cunosti toate apucaturile ca sa zic asa.din acest motiv eu as locui inainte cu pers cu care intentionez la un mom dat sa ma casatoresc ca sa nu am surprize ulterioare
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby violeta on Wed Jul 25, 2007 12:10 pm

casatoria..am observat 2 tendinte in ziua de azi:unii se casatoresc foarte repede, la 18 ani sau chiar mai putin..iar unii..dupa 30 de ani...e o diferenta mare zic eu...

..eu m-as casatori pe la 26-27 de ani, daca voi gasi persoana potrivita! :s123:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati