Spuneai de a renunta la fericire sau pseudo-fericire pentru un prieten...mi-am adus aminte de una din marile mele iubiri....insa din pacate o iubea de ceva timp pe cea mai buna prietena a mea....desi avusesera o relatie inainte ca eu si ea sa fimm apropiate, acum erau doar amici, desi el o iubea. La un revelion, am discutat cu ea, i-am spus ca eu sunt de acord sa fie ceva intre ei, intrucaqt si ea trecea printr-un moment greu, si asa s-a reinfiripat o relatie intre ei doi. In urmatoarele saptamani cu un ochi radeam, pentru ca ma bucuram sincer pentru ei, cu celalalt plangeam, pentru ca la cat de naiva eram atunci, inca il mai iubeam si eu. (cat de stupid suna!)
Ce a urmat? Prietena mea si-a dat seama de situatie, a renuntat la el, am plans ca doua proaste dupa acelasi baiat...mi-a spus ca nu ar fi putut fi cu el, cand stie ca desi ii doresc binele, eu sufar. Cred ca a dovedit ca imi e prietena, desi asta nu a fost un test, dar a fost sigur o dovada.
Acum, strict la un test al prieteniei, sunt de parere ca timpul e un factor esential. Prietenii care chiar imi sunt alaturi si acum si primesc coronita

ca imi sunt prieteni, imi sunt alaturi de 8-9 ani si deja nu vad ce ar putea sa schimbe relatia mea cu ei.
Am si prieteni de mai putin timp, unii dintre ei au fost alaturi de mine cand nu m asteptam, iar imprejurrile au produs o apropiere care pare a fi de durata.
Ce nu ar trebui sa faca un prieten: sa ma ignore cand am probleme. Inteleg sa nu aiba timp sa ma ajute, dar am fost pusa in situatii cand eu saream in ajutorul unui prieten la cel mai mic semn ca are nevoie, iar atunci cand am avut o problema identica si am avut nevoie de un umar pe care sa plang am primit niste scuze penibile. Deja o astfel de situatie denota ca astfel de persoane nu sunt compatibile.
Off...cate ar mai fi de spus, nu m-as opri pana maine.
Inchei totusi aici prin a insista ca sita se cerne in timp, nu trebuie sa ne testam prietenii, ci doar sa urmarim cursul lucrurilor si sa nu ne deschidem sufletul chiar in fata oricui
PS: Scuze pentru incoerentza