If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Casting.

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Casting.

Postby Guy Fawkes on Fri Jul 20, 2007 10:51 am

Sună ciudat,

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby von on Fri Jul 20, 2007 11:40 pm

criteriile pentru un casting de acest gen ?
simplu..... sa fie om.
anii trec, dar IRIS ramane
von

Descurcaret
Descurcaret

Postby Guy Fawkes on Sat Jul 21, 2007 12:32 am

Dacă era aşa simplu...

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Guy Fawkes on Sun Jul 22, 2007 6:23 pm

...dar nu e şi nu prea se înghesuie lumea să discute pe tema asta. E inutil şi irelevant să zic ce am făcut şi ce aş face pentru prieteni, cei pe care-i consider cu adevărat aşa şi care nu te sună doar când au câte o problemă la care-i poţi fi de folos.

[nu am modificat postul de mai sus tocmai pentru a readuce în prim plan thread-ul ăsta, nu le uniţi]
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Nina on Sun Jul 22, 2007 7:19 pm

Spuneai de a renunta la fericire sau pseudo-fericire pentru un prieten...mi-am adus aminte de una din marile mele iubiri....insa din pacate o iubea de ceva timp pe cea mai buna prietena a mea....desi avusesera o relatie inainte ca eu si ea sa fimm apropiate, acum erau doar amici, desi el o iubea. La un revelion, am discutat cu ea, i-am spus ca eu sunt de acord sa fie ceva intre ei, intrucaqt si ea trecea printr-un moment greu, si asa s-a reinfiripat o relatie intre ei doi. In urmatoarele saptamani cu un ochi radeam, pentru ca ma bucuram sincer pentru ei, cu celalalt plangeam, pentru ca la cat de naiva eram atunci, inca il mai iubeam si eu. (cat de stupid suna!)
Ce a urmat? Prietena mea si-a dat seama de situatie, a renuntat la el, am plans ca doua proaste dupa acelasi baiat...mi-a spus ca nu ar fi putut fi cu el, cand stie ca desi ii doresc binele, eu sufar. Cred ca a dovedit ca imi e prietena, desi asta nu a fost un test, dar a fost sigur o dovada.

Acum, strict la un test al prieteniei, sunt de parere ca timpul e un factor esential. Prietenii care chiar imi sunt alaturi si acum si primesc coronita :P ca imi sunt prieteni, imi sunt alaturi de 8-9 ani si deja nu vad ce ar putea sa schimbe relatia mea cu ei.
Am si prieteni de mai putin timp, unii dintre ei au fost alaturi de mine cand nu m asteptam, iar imprejurrile au produs o apropiere care pare a fi de durata.

Ce nu ar trebui sa faca un prieten: sa ma ignore cand am probleme. Inteleg sa nu aiba timp sa ma ajute, dar am fost pusa in situatii cand eu saream in ajutorul unui prieten la cel mai mic semn ca are nevoie, iar atunci cand am avut o problema identica si am avut nevoie de un umar pe care sa plang am primit niste scuze penibile. Deja o astfel de situatie denota ca astfel de persoane nu sunt compatibile.

Off...cate ar mai fi de spus, nu m-as opri pana maine.
Inchei totusi aici prin a insista ca sita se cerne in timp, nu trebuie sa ne testam prietenii, ci doar sa urmarim cursul lucrurilor si sa nu ne deschidem sufletul chiar in fata oricui ;)

PS: Scuze pentru incoerentza :(

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Guy Fawkes on Sun Jul 22, 2007 7:35 pm

Nu, s-a înţeles foarte clar ce ai avut de spus. Iar dacă mai ai... fă-o, pentru asta am şi deschis subiectul ăsta.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Nina on Mon Jul 23, 2007 1:56 pm

Suna egoist, insa ma astept ca un adevarat prieten sa lase oricand o iesire cu amicii pentru a-mi fi alaturi intr-un moment greu, pentru ca eu sigur fac asta atunci cand simt ca cineva, prieten sau doar amic, are nevoie de mine. Norocul prietenilor mei e ca nu sunt depresiva si nici in probleme serioase nu m bag, asa ca e munca de vacanta sa imi fie alaturi la momente grele.

M-ar mai interesa sa nu fie materialist un prieten. Spre exemplu, daca am nevoie de bani neaparat si nu am de unde sa iau, pelez la prieteni( ffff rar). Am insa o buna prietena care are o situatie financiara foarte buna, insa nu as apela la ea decat dupa ce mi-as epuiza efectiv toate resursele si posibilitatile, pentru ca nu as vrea sa simta ca are vreo importanta ca are bani. Imi este prietena pentru ca e teribil de deosebita, delicata, intelegatoare etc....nu pentru ca are bani.

Nu in ultimul rand, un prieten bun e acela caruia ii pot spune orice, fara sa ma judece si care sa se poate deschide si sa imi spuna orice, fiind sigur ca nu il voi judeca. Intre prieteni adevarati trebuie sa existe o compatibilitate, comunicarea sa fie fluenta. Pentru mine e foarte important sa comunic cu prietenii mei.
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Guy Fawkes on Mon Jul 23, 2007 2:31 pm

Ai zis foarte multe adevăruri pe care şi eu le cred/simt/fac/doresc. Şi-mi mai doresc un lucru: atunci când greşesc şi poate ştiu (sau nu) asta, prietenii să-mi fie alături. Nu vreau să accepte ce am făcut, nu vreau să fie de acord cu mine. Dar să nu mă lase la greu, când toată lumea mă judecă.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Nina on Mon Jul 23, 2007 6:43 pm

Un prieten e acela care iti si spune lucrurile in fata. Daca mie un prieten imi zice ca sunt perfecta si nu ma inteleg cu partenerul meu pentru ca e el tampit, cand situatia e diferita si ajung sa il pierd pe iubit pentru ca nu am vazut situatia reala, atunci chiar nu ma ajuta cu nimic.
Prietenii trebuie sa fie destul de impartiali...sa imi tina partea, dar sa ma si avertizeze cand gresesc!
Nu dau doi bani pe cei care ma perie gratuit!
Image
Image
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Guy Fawkes on Mon Jul 23, 2007 7:25 pm

Tocmai am făcut o
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Next

Return to Prietenia