If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Barbatul bun la pat" - definitie

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Micha on Thu Jul 19, 2007 2:45 pm

cata vreme nu se plange ca te bagi si in locurile alea inseamna ca-i place si poti continua :)))

Si stim ca va place si voua sa fiti posedati, ca tot oameni sunteti si voi doar :P Dar normal ca oricui ii place sa primeasca mai mult decat sa dea. Nu suntem insa kiar atat de egoisti incat doar sa asteptam sa ni se faca aia si ailalta, ajungem iar la kestia ca e placere si pt noi cand va oferim placere... dar sa nu le comparam totusi. Nu ma simt io mai fericita cand iti fac tie un super sex oral si nu primesc nimic in schimb decat ca te fac pe tine happy decat atunci cand eu sunt aia lipita de perete si faci ce vrei din mine. Ne place mai mult sa fim noi cele rasfatate , sa primim noi marea parte a mangaierilor, sa asteptam placerea maxima, muscaturile, saruturile, sa fim tintuite de pat, sa ne abandonam in mainile voastre etc etc decat sa fim noi cele cu initiativa (acuma vbesc din pctul meu de vedere desi si invers se aplica teoria :)) )

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Thu Jul 19, 2007 3:10 pm

Normal că ne place (urăsc să vorbesc de parcă aş fi purtătorul de cuvânt al bărbaţilor, mai ales că pentru mine bărbat are o altă definiţie la care eu aspir, nu doar marea majoritatea a purtătorilor de penis). Şi e normală faza cu primitul, deşi mie-mi place să ofer mai mult decât mi se oferă, să am eu „supremaţia”. Poate pentru tine e doar plăcerea lui transmisă la tine prin satisfacţia unui lucru bine făcut, dar pentru mine, sexul oral făcut ei este plăcere, atât din punct de vedere sexual cât şi din punct de vedere al satisfacerii ei. Nu o fac doar ca să-i fie bine, ci ca să ne fie bine şi... la naiba, e mai corect aşa. Şi am întâlnit şi tipe care se simţeau bine făcând sex oral (şi iar, mă refer la plăcere sexuală). Dar, deviem de la subiect. Aici se discuta despre bărbatul perfect.

Aşadar, revenind la bărbatul perfect în pat. Ce mai trebuie el să ştie? Muuuulte poziţii. Şi nu doar de dragul poziţiilor ci pentru a stimula cât mai multe zone, pentru a putea obţine orgasme felurite (nu o dăm în anatomie dar mă refer la cele trei tipuri de orgasm pe care-l poate avea o femeie). Poziţii pe care să le schimbe destul de des, să nu se plictisească femeia fiind „punctată” în acelaşi loc toată durata actului sexual, mai ales dacă nu e „punctată” unde trebuie. Trebuie să fie, cum am mai zis, tandru şi romantic la început şi s-o termine în „asediu”. Sau, depinde de stare: ori doar lent şi romantic, ori doar sălbatic, dar aşa văd eu o noapte de vis: conţinându-le pe ambele. :P

Iar dacă nu e o problemă în exprimarea-mi mai neconvenţională... ar mai trebui să lingă, sugă, sărute, muşte... fiecare părticică de pe ea. :P
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Micha on Thu Jul 19, 2007 3:15 pm

tu stii ca la kestia cu pozitiile nu ma gandisi... bine punctata kestia. Da, musai tre sa stie diverse pozitii, sa ma uimeasca, sa ma invete si pe mine ceva nou, but of course, cel mai important e ca astfel nu va exista monotonie, nu ma lasa amortita pe spate in pat pt ca am practicat doar misionarul :)))

Mai, sa stii ca imi place cum gandesti? :P

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Guy Fawkes on Thu Jul 19, 2007 3:27 pm

Aşa-mi zic toate, dar... dar. Pentru că e un dar al dracului de dar.

Şi iar revenind la subiect, dar-ul meu are legătură cu ce ai spus mai sus: să te
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Micha on Thu Jul 19, 2007 3:37 pm

pai daca te-ar invata tipa si tu ai fi cel care ia lectii, nu ai mai fi asa de bestial si nu ai fi considerat un barbat bun la pat :P ci doar un invatacel. si creca ai vazut si tu ca femeile vor in patul lor pe aia siguri de ei, putin tupeu si curaj, care sa stie si de aia si de ailalta, si sa fie niste mici sclave. Daca tu nu stii anumite lucruri clar nu ai cum sa domini :evil: Asa ca iei lectiile inainte si vii pe urma la noi si ne dai gata. Crede-ma, vom aprecia.

Pupsy, comentez de la munca daca mai apuc sa intru :P

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Guy Fawkes on Thu Jul 19, 2007 3:42 pm

Aici aşa e, dar o femeie adevărată cum e în pat? :D
Pentru că eu unul, am nevoie de femei nu de copile care mă folosesc ca abecedar. Înţeleg, îţi arăt lucruri noi, facem lucruri noi, dar... iar avem un dar. Când vreau o femeie adevărată ce fac, mă duc la cúrve (nu că le-aş considera p-alea femei, sau că aş face asta vreodată :P)?
Poate că m-am exprimat cam greşit când am zis că aş vrea să învăţ ceva de la tine, însă uimeşte-mă şi tu* cu o dorinţă, cu ceva. O scânteie care să mă facă să mă simt mai împlinit, să te iubesc mai tare.

(*) tu... la fel, nu mă refer la tine ci în general. Mă justific aici pentru a nu exista neînţelegeri şi/sau interpretări. :)
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby sellena on Thu Jul 19, 2007 4:56 pm

[ot] poate sunt cam rea. dar...mama, ce imi plac mie barbatii adevarati, eu sunt mai taree ca sabia lui zorooo!!!...frate. sunt super expert si nu gasesc nici o femeie sa ma satisfaca pe deplin, noroc sa stiu eu cum si ce sa fac ca altfel tare m-as mai plictisi[/ot]

barbatul adevarat
-sa stie ce e ala preludiu
-sa nu oboseasca dupa primele 5 minute
-sa nu se gandeasca la orgasmul tau ca la o finalitate care e musai sa existe ca altfel nu e barbat adevarat, nu e un sport in care daca nu are orgasm ai ratat premiul cel mare.important e sa te simti bine si sa existe acea intimitate atat de placuta
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune
sellena

puiul paranoic
puiul paranoic

Postby Guy Fawkes on Thu Jul 19, 2007 5:02 pm

La faza asta... te cam contrazic. Bineînţeles, nu e o finitate (îmi place să-i ofer încă unul şi încă unul şi încă unul... ori până nu mai poate, ori până se termină timpul :D), dar e cam aiurea să faci asta fără să o faci să se simtă bine cu adevărat. Dacă e aşa, măcar nu mai termini nici tu, ca să fie chit pe chit. :)
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby sellena on Thu Jul 19, 2007 5:13 pm

[ot] de ce e asa important cine termina, cand termina, de cate ori? nu e o obligatie sa ai orgasm. unele femei mineaza foarte bine numa ca sa scape de problema asta[/ot]
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune
sellena

puiul paranoic
puiul paranoic

Postby Guy Fawkes on Thu Jul 19, 2007 5:19 pm

Pentru că-s proaste. Dacă e vina lui, să zică. Dacă e vina ei... ei, abia atunci se mai acceptă asta. Eu aş prefera să ştiu adevărul pentru ca altă dată să pot face ceea ce trebuie, dacă pot face ceva în privinţa asta.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala