If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai putea trece peste un "one-night stand"?

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby Nina on Thu Sep 14, 2006 10:04 am

Foarte ciudat ca n-am raspuns pana acum la topicul asta,desi citise parerile celorlati...de fapt,nu e deloc ciudat, petru ca nu as sti ce sa raspund...nu stiu cum si daca as putea trece peste un one-night-stand.
Orice as spune acum nu s-ar potrivi cu ce as face atunci. Si un mare defect al meu e ca incerc sa caut motive de a-l disculpa pe cel ce greseste si atunci cand aceste motive sunt mai simple decat cred eu.
Stiu ca as suferi,dar nu stiu ce voi face mai departe dupa ce voi afla.

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MIIB on Thu Sep 14, 2006 10:13 am

imi place sa cred ca da, dar nu cred.Oficial as ierta si as uita, dar neoficial nu cred ca as putea.Depinde si ce simt pentru persoana respectiva, cu cine a facut-o, unde cand.Depind foarte multe, dar un lucru stiu sigur mi-ar fi foarte greu sa trec cu adevarat peste, sa uit si sa iert.
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby noco on Thu Sep 14, 2006 10:55 am

Nu. Si asta pentru ca am trecut prin ceva asemanator; o amica imi spusese cum ca ea crede(mai mult parea sigura) ca el are o aventura. Dupa ce am aflat nu numai ca nu-l mai puteam privi dar nici nu mai suportam sa stea langa mine. In fine i-am spus si mi-a explicat ca nu este adevarat si am preferat sa-l cred pe el tocmai pentru ca nu aveam o dovada si pentru ca il iubeam. Am trecut peste asta dar in momentul in care as avea dovezi palpabile sunt sigura ca as fi scarbita de prezenta lui, pentru ca asa cum spunea si Catalin, dupa o situatie de genul asta in persoana iubita vei vedea numai dezamagire. (pe el sau ea cu cealalta persoana si vei ajunge sa iti faci tot felul de scenarii cu ei doi)

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Sidoni@ on Mon Dec 11, 2006 2:47 pm

cred ca as ierta dar la la fiecare ocazie care s-ar ivi i-as reaminti de momentul lui de ratacire. stiu ca nu e bine dar sunt sigura ca nu m-as putea abtine
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sweet Insanity on Mon Dec 11, 2006 6:31 pm

M-ar deranja... chiar foarte tare. Eu in general pun mult suflet in ceea ce fac si mai ales intr-o relatie; si urasc oamenii care isi bat joc de lucrurile in care eu mi-am pus energia si sufletul. Poate in anumite conditii nu as pune capat relatiei atunci, dar de fiecare data cand mi-as aminti m-as supara; doar faptul ca in rest toate merg perfect m-ar face sa nu rup relatia, dar totusi...

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby vladu on Sat Jun 30, 2007 1:03 am

NU... never.. sper sa nu trec niciodata prin asa ceva :s011:
a iubi e ceva minunat dar cand iubesti si esti iubit cu toata fiinta este de nedescris... :x :x :x :x :x

The greatest tragedy of life is not that men perish, but that they cease to love...
vladu

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Thu Jul 12, 2007 1:50 pm

nush, uneori kiar cred ca sexul nu are nici o legatura cu dragostea, ca poti f usor sa ti-o tr**i cu altul si sa iubesti din toata inima pe altcineva. Dar cum eu sunt mai ciudatica si capitolul iubire nu mai exista de ceva timp in cartea vietii mele, nu e musai sa imi dati dreptate :))
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby sellena on Tue Jul 17, 2007 10:53 am

eu sunt omul care acorda a doua sansa, deci clar as trece peste. dar doar o data. a doua oara sterg cu buretele toata relatia si il bag in ma-sa cu tot cu infidelitatea lui.
ideea e ca eu nu as insela niciodata, oricat de prost ar merge relatia. daca nu imi mai convine, ma despart, ca poate are si omul ala un suflet. si din partea lui astept sa se intample la fel. sa considere ca sunt suficient de matura si inteligenta ca sa accept cand un lucru nu mai merge.
partea proasta e ca dupa ce se intampla ceva de genul asta se rupe ceva in relatie si e foarte greu sa reajungi la echilibrul initial. oricat ai incerca sa repari nu o sa poata niciodata sa mai fie la fel. partea buna e ca daca nu mai e la fel poate sa fie mai bine. daca el chiar regreta ca s-a intamplat atunci s-ar putea sa se poarte mult mai frumos si sa duci relatia pe un alt fagas.
nu am trecut prin asta dar am avut multe situatii in care am fost pe aproape. si de fiecare data relatia a devenit mai puternica
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune
sellena

puiul paranoic
puiul paranoic

Postby MindLord on Tue Jul 17, 2007 11:30 am

mai eu is curios la toti astia care zic ca trec si iarta cum aflati voi ca a fost doar o data .... vine tipu/tipa si va promit ca a fost o chestie singulara si fara semnificatie sau cum ???
ca doar nu va asteptati sa vina sa va declare ca aia/ala a fost mai bun/tandru/frumos si toate cele ... normal ca o sa nege si o sa spuna ca o fost o scapare/curiozitate/slabiciune/ bla bla, fiecare cu scuza lui in functie de cata imaginatie are

si bravo pt sellena pt ca a subliniat schimbarea care se produce odata cu aventura aia ;)
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby sellena on Tue Jul 17, 2007 11:53 am

nu ai cum sa stii ca a fost doar o data. asta e clar.
eu consider O DATA, momentul in care am aflat de chestia aia. bine, acum daca afli ca te inseala de nu stiu cat timp, nu e tot una ca si cum ar fi un incident singular
presupunem totusi ca desi el te-a inselat, mai exista ceva incredere asa incat sa il crezi ca fost doar o data. pana la urma nu asta e important. asa cum am zis. daca ii pare rau si relatia pana atunci a fost ok , acord a doua sansa.
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune
sellena

puiul paranoic
puiul paranoic

PreviousNext

Return to Gafe-n Dragoste