If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

coincidentze...

Discutii intre noi si despre noi...

Postby Micha on Fri Jun 29, 2007 2:26 pm

[ot]spooky bai mindlord, zau asa... mie mi se pare ceva necurat la mijloc. So, beware and watch out [/ot]

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Fri Jun 29, 2007 10:35 pm

eee asta da coincidenta :))... sunt la o pizza in viteza (prima masa mai sanatoasa pe ziua de astazi ) si am scos tel sa vad care mai este treaba pe forum....si bineinteles ca ma mananca tastatura si raspund la topicul cu tanga......Ei bine la o masa langa mine se aseaza o doamna cu un copil dragalas care pune o intrebare care ne amuza pe amandoi......."mami, asta-i pizza tanga?"..... :s131: ...... :))
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby sellena on Fri Jul 13, 2007 10:29 am

[e cu copy/paste de pe blog, nu va condamn daca nu il cititi]

cel mai probabil dadeam admiterea, nu mai stiu sigur, sau era saptamana de dupa admitere cand ramasesem in bucuresti pe degeaba, si cata fusese destul de generoasa sa ma primeasca la ea cateva(mai multe zile) si frecam menta mergand zilnic la facultate sa vad daca s-au afisat rezultatele. rezultatele se tot amanau, iar eu refuzam sa ma intorc la braila. cred ca a fost saptamana cu cele mai multe coincidente, adica din alea care ti se pare imposibil sa se intample.

1. inainte de admitere fusesem in vama, nebunii, prostii, betii, ca orice copchil care se trezeste in vama. impunsa de la spate de autoritatea parentala care era puternic sustinuta de profa de engleza a trebuit sa ma intorc, dar clujencele ramasesera in continuare acolo. in saptamana aia cu admiterea, se intorceau si ele. si care era sansa ca in drumul meu cu 336-le de la leul spre unuversitate sa le vad? cam mica, as zice, dar asa s-a intamplat. am coborat la prima statie si am alergat dupa ele.o zi faina in cismigiu. cu fornetti, fructe dubioasa din tufisuri, inghetata si fiinte simpatice care au fost conduse la gara.

2.se pare ca din vama incep toate coincidentele astea. ii mesterisem eu lui vlad o bratara, pe care se pare ca a pierdut-o ulterior. si, cand ieseam pe usa facultatii de jurnalism , zaresc o domnisoara care purta fix bratara aia(desi am facut foarte multe, le recunos pe fiecrae in parte, daca sunt sau nu ale mele). de ce mi s-a oprit privirea fix pe mana aia, si de ce trecea tipa chiar atunci pe acolo ma depaseste. cert e ca am intrebat-o daca il stie pe vlad si mi-a raspuns ca nu, ca gasise bratara intr-un microbuz cu care se intorcea din vama si ca e din iasi. in conditiile in care eu(din braila) m-am intalnit cu o tipa din iasi pe coridorul unei facultati din bucuresti unde dadeam amandoua admitere, iar ea avea la mana bratara unui brasovean pe care i-o facusem in vama...eu zic ca e vorba de coincidenta.

3. pana la urma de la chestia asta a plecat blogul. m-a adaugat un tip pe hi5 si nu il recunosteam. pana la urma mi-am amintit ca am fost acum vreo 3 ani in acelasi grup de 1 mai in vama. s-a intamplat asa. in drumul meu din saptamana de dupa admitere de la cata inspre universitate , s-a nimerit ca troleul sa urmeze un convoi funerar. langa mine, la fel de in picioare, o domnisoara cu o esarfa interesanta pe cap. conversatia a venit de la sine cand un ciucure de la hainele ei s-a agatat in geanta mea si ne-am chinuit nitel sa ne desprindem una de alta. oricum ne miscam ca ...dupa mort, ca doar eram dupa mort, asa ca am vorbit cateva nimicuri pana la universitate. cand am oborat, ea s-a intalnit cu un tip, probabil prietenul ei.el m-a salutat, ea s-a mirat. tipul era cel care fusese in vama, si care dupa ce nu mai mai vb de vreo 2 ani m-a adaugat zilele trecute pe hi5

Drumul spre iad e pavat cu intentii bune
sellena

puiul paranoic
puiul paranoic

Previous

Return to Diverse cu si despre noi