oricum parerea mea ramane pe baricade[/ot]

oricum parerea mea ramane pe baricade[/ot]

, apoi a doua zi sa observ ca o parte din venitul meu a fost folosit la cumpararea rechizitelor scolare pt puradei
si ceva de imbracat pt norocoasa-mi. 

...... Da, exact...atunci....
.......,si atunci cand sunteti multumite si mandre de noi......

cum naiba nu o venit nici unu cu raspunsul bun pana acuma ???!!

Nu merge kiar asa orice, it must be perfect, sa va topiti usor usor in pat la atingerile ei 
e chiar versiunea pt blonde, care insa poate sa fie aplicata de toate cu acelasi succes

L3ST wrote:Vreti sa-i faceti pe barbati sa se simta mai barbati ? ( suna a pleonasm )
Nu-i mai sunati cand sunt cu prietenii la baut sa vreti alintate.
Nu-i mai deranjati de la meciuri. Cum va suporta ei toata ziua fitele, schimbarile de stare si povestile despre bluzite si noii pantofi n-ar strica sa-i lasati si voi sa respire cand sunt atenti la ceva ( au un proiect, se uita la ceva care nu va starneste interesul, etc ).
Nu-i mai luati la cumparaturi ( cumparaturi = ii tarati prin toate magazinele pana nu gasiti nimic care va place )

MindLord wrote:michane cred ca la tine conceptul de simplu nu e acelasi cu al restul populatiei...
READ ABOVE ca nu e complicate chiar versiunea pt blonde, care insa poate sa fie aplicata de toate cu acelasi succes
WTF??? sa te vad si io pe tine ce barbat te simti cand te musca vreuna de **** pt ca nu stie ce sa faca cu dintii aia
) Sau poate na, am nevoie de vreo poza sa inteleg si io ce ai scris, doar sunt blonda

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests