If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum va facem sa va simtiti "barbati"???

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby copilasu_l on Fri Aug 18, 2006 4:34 am

[ot] Ce ai cu Catalin si Copilasu_l?! :( Da, te rog sa detaliezi putin, tu probabil te-ai referit la ceva si noi am inteles altceva si acum nu-ti plac raspunsurile :P oricum parerea mea ramane pe baricade[/ot]

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby jADI on Fri Aug 18, 2006 12:12 pm

Ce te face pe tine sa te simti bine ca barbat, barbat cu o oarecare autoritate si incredintat cu protectia familiei/persoanei iubite?

Nu este vorba de cocosi aici. Cineva care ma face sa ma simt barbat denota o tendinta de afectivitate, de iubire, de admiratie etc. Deci nimic de-a face cu infatuarea sau elogierea mea.
In alte cuvinte, nu sa ma laude sa ma simt bine, ci fapte si comportament.

De ex. eu presupun ca m-as simti bine in pielea mea, daca as veni obosit de la munca, sotia pregatindu-mi o masa buna, ulterior o mica discutie la o cafea/suc/tigara, copiii zburdand prin gasa precum alde Schumi :s103:, apoi a doua zi sa observ ca o parte din venitul meu a fost folosit la cumpararea rechizitelor scolare pt puradei :bebelush: si ceva de imbracat pt norocoasa-mi. :mrgreen: Asta una... Absolutul familiei fericite
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby kez|zek on Wed Aug 23, 2006 2:41 am

eu sunt usor confuz . credeam ca femeile doresc emanciparea , sau cel putin alinierea la trendul egalitatea sexelor . adica , sa fim sincer , un barbat se simte ca atare cand are senzatia acuta de "am **** ba !" . sau pentru cei care prefera eufemisme , femeia il face pe barbat "barbat" cand se sprijina pe umerii sai imensi si sustinatori . ceea ce ar trebuie sa fie un gest voluntar cand se stie foarte bine ca femeia este mult mai puternica ca barbatul (psihologic vorbind ). nu ma credeti , luati drept model propria familie . cine are grija zilnic de taticu si copilasi ?! mamica . ca sa nu mai pomenesc si faptul ca mariajul transforma relatia consacrata de sot - soata in ceva de genul copil - mama , si nu cred ca exagerez . exceptiile fac bineinteles vacile de femei , care probabil sunt cele mai gingase cu orgoliul boului de barbat

edit : da , raspunsul . atunci cand dovedesti ca esti de sine statatoare , doar ca uneori ai nevoie de mine...cred

I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby L3ST on Mon Jun 18, 2007 1:32 am

Vreti sa-i faceti pe barbati sa se simta mai barbati ? ( suna a pleonasm )
Nu-i mai sunati cand sunt cu prietenii la baut sa vreti alintate.
Nu-i mai deranjati de la meciuri. Cum va suporta ei toata ziua fitele, schimbarile de stare si povestile despre bluzite si noii pantofi n-ar strica sa-i lasati si voi sa respire cand sunt atenti la ceva ( au un proiect, se uita la ceva care nu va starneste interesul, etc ).
Nu-i mai luati la cumparaturi ( cumparaturi = ii tarati prin toate magazinele pana nu gasiti nimic care va place )
L3ST

Bebelush
Bebelush

Postby MoshCraciun on Mon Jun 18, 2007 10:38 am

Cum ne faceti sa ne simtim barbati?.....Hai mai ca stiti voi cum... :P ...... Da, exact...atunci.... :s099: .......,si atunci cand sunteti multumite si mandre de noi...... :yesss:
Apogeul barbatiei insa, este cand ne faceti complimente si va laudati cu noi..... 8-)

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Mon Jun 18, 2007 2:33 pm

:)) cum naiba nu o venit nici unu cu raspunsul bun pana acuma ???!!

scurt pe 2: faceti-i sex oral :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Thu Jul 12, 2007 2:01 pm

hai ca si aici aveti pretentii ca trebe asa si pe dincolo :P Nu merge kiar asa orice, it must be perfect, sa va topiti usor usor in pat la atingerile ei
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Thu Jul 12, 2007 7:22 pm

michane cred ca la tine conceptul de simplu nu e acelasi cu al restul populatiei...
READ ABOVE ca nu e complicat :P e chiar versiunea pt blonde, care insa poate sa fie aplicata de toate cu acelasi succes :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby sellena on Fri Jul 13, 2007 12:37 pm

L3ST wrote:Vreti sa-i faceti pe barbati sa se simta mai barbati ? ( suna a pleonasm )
Nu-i mai sunati cand sunt cu prietenii la baut sa vreti alintate.
Nu-i mai deranjati de la meciuri. Cum va suporta ei toata ziua fitele, schimbarile de stare si povestile despre bluzite si noii pantofi n-ar strica sa-i lasati si voi sa respire cand sunt atenti la ceva ( au un proiect, se uita la ceva care nu va starneste interesul, etc ).
Nu-i mai luati la cumparaturi ( cumparaturi = ii tarati prin toate magazinele pana nu gasiti nimic care va place )

adaug
-faceti o mancare buna din cand in cand si spalati vasele dupa
-sub nici o forma nu va considerati mai importante decat stirile din sport( nu sunteti)
-evitati porecle den puficel, puiutz, pisi cat sunt cu prietenii
-daca planuieste sa iasa cu baietii la baut nu insista sa mergi si tu( te alegi cu o seara de discutii despre fotbal, ce bunoaca e aia presarata cu injuraturi )
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune
sellena

puiul paranoic
puiul paranoic

Postby Micha on Fri Jul 13, 2007 1:51 pm

MindLord wrote:michane cred ca la tine conceptul de simplu nu e acelasi cu al restul populatiei...
READ ABOVE ca nu e complicat :P e chiar versiunea pt blonde, care insa poate sa fie aplicata de toate cu acelasi succes :))

asa si io nu dupa ce citisi above am dat raspunsul? >:p WTF??? sa te vad si io pe tine ce barbat te simti cand te musca vreuna de **** pt ca nu stie ce sa faca cu dintii aia :))) Sau poate na, am nevoie de vreo poza sa inteleg si io ce ai scris, doar sunt blonda :P
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?