If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Primul pas : Fata sau Baiatul?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby MindLord on Tue Jul 03, 2007 12:22 pm

deci bai vad ca tre sa fac tot proiectu' pt papucu ala!!
Apai se pare ca iar daca vrei sa mearga o treaba tre sa o faci tu! Nu va prindeti ma deloc! Ia uite cum tre sa fie :
-cumperi "papucu magic"
- ii "spui" ce fel de femei cauti (sau barbati in cazul mosului si a - majoritatii :P - fetelor)
-papucul detecteaza potentialele tinte si te duce direct la ele
-la versiunea 2.0 a papucului ii facem un upgrade cu replici de agatat, dar din alea smooth, adaptate in functie de tipa :P Macho pt alea mai "easy-going" sau ceva mai romantic si cu stil pt cele mai finutze/sensibile

no treceti la brevet si normal ca acuma cota e la 10 % dupa atatea indicatii :D

PS: a se folosi cu atentie, ca poate la tipa ii place de pantof mai mult decat de tip si ramane cu ochii in soare

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby khaos1ft on Tue Jul 03, 2007 1:41 pm

[ot]mai bine fa tu frumos un caiet de sarcini, si gasesc eu pe cineva care stie pe cineva care ne poate ajuta

eu nu vreau comision gras, 20% mi-e de ajuns

[/ot]
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -

Postby MindLord on Tue Jul 03, 2007 2:52 pm

[ot]
Caiet de sarcini (COMPLET)

Obiectiv: sa ma faceti miliardar, fara sa ma bateti la cap cu toate detaliile minore, pe baza ideii expuse mai sus si sa virati procentajul convenit in cont regulat

[/ot]

MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoshCraciun on Wed Jul 04, 2007 10:44 am

Buei aladin :s100: cu papucul tau magic azi si maine...si poimaine si raspoimaine si saptamana viitoare.........ne mai freci mult la cap ca pe lampa cu upgradurile tale fermecate? Ai gresit topicul mai...... Ala cu tactici de agatat este in alta parte :P Nu conteaza ca trimiti papucul, prietenul sau pe bunicul la tipa ca tot primul pas se numeste ca faci.
Acum ca tot veni vorba de idei geniale :s143: si procente ( care acum se ridica la 60% ca asta-i prea betoana si realizabila.... 8-> )....trebuie sa fie ceva in care sa nu para ca face vreunul primul pas..... Well...... Iti iei o pisicuta/catelus adorabil :wub: pe care-l dresezi sa "fuga" la ea/el......tu fiind un stapan grijuliu iti "recuperezi" petul..... si nu numai..... :s093:
da gata ca deja am dat prea mult din casa.... Succes!..... <:-P
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby khaos1ft on Wed Jul 04, 2007 11:05 am

[ot] pana dresez eu animalu, ajung in baston...

sa-l dreseze ea, daca vrea sa fac primu pas :)) [/ot]

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MindLord on Wed Jul 04, 2007 12:54 pm

[ot] asa asa mosule! numa sa dai peste una alergica la animal, sa te bage in puscarie pt tentativa de omor !!
MUHAHAHAHAH!

plus ca la tine la inventie tre sa se gandeasca stapanu daca vrea tipa aia au ba... papucu face asta pt lenes, astfel incat sa se bucure de bere/stiri/condus masina si alte chestii utile pt un baiat :P

PS: mosule tu tot nik nu ai inteles din functionarea papucului! nu merge el singur, ci te duce PE TINE!! doooooooooh! te prezinta elegant, asa mirobolant cum poti fii, ca doar esti proprietarul papucului magic
[/ot]
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby khaos1ft on Wed Jul 04, 2007 1:11 pm

[ot] nu stiu cum ai reusit sa pui in aceeasi propozitie "mirobolant" si "papuc" , dar e inca o dovada ca numai imaginatia ne poate limita [/ot]

khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ashes on Wed Jul 04, 2007 4:47 pm

[ot]on-topic :) [/ot]
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby not_so_innocent on Wed Jul 04, 2007 7:00 pm

m-am razgandit: nu e batut in cuie, oricum as prefera sa dea semne k sa stiu ca nu ma bag in seama degeaba :))>>>>asta daca nu o face desi si-ar dori

mey dar ce ar fi daca am inventa altceva,sa lasam papucul, sa le dam altceva (asta numai in cazurile alea axtreme de temperatura extreama ;))
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Thu Jul 05, 2007 9:39 am

[ot]chh...chh.....pamantul catre SpaceLord.....pamantul catre SpaceLord.....raspundeti....over!....chh...chh
:r-i-p:
l-am pierdut si pe asta....si era asa mirosobolant.... [/ot]
MindLord wrote: plus ca la tine la inventie tre sa se gandeasca stapanu daca vrea tipa aia au ba... papucu face asta pt lenes, astfel incat sa se bucure de bere/stiri/condus masina...

[ot]uite nebuni dinastia cu mentalitati zburdalnice au inventat si vibratorul![/ot]
not_so_innocent wrote:oricum as prefera sa dea semne k sa stiu ca nu ma bag in seama degeaba :))

hai ca-i punctat o ramura interesanta a topicului nostru.....Ce semne ar trebui sa dea un baiat ca sa va dati voi seama ca va place?..... :-?
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Fapte si Gesturi In Iubire