I-as da jet daca:
1...ar fi neingrijit
2...m-ar bate/jigni;
3...m-ar insela;
4...m-ar minti in privinta noastra. Adica nu m-ar deranja sa imi zica o minciuna de genul: stii, azi X a iesit cu Y, cand de fapt X a iesit cu Z...pentru a-l apara pe prietenul lui X
5...s-ar crede superior si ar incerca sa ma domine.
Viciile nu ar fi un criteriu. Spre exemplu daca azi se apuca de fumat, maine ii dau jet. NU, as incerca sa il ajut si sa il fac sa renunte. In astfel de momente oamenii nu trebuie abandonati ci ajutati!!!
Lipsa comunicarii nu ar fi o problema la mine. Pana acum am intalnit fel de fel de persoane, si mai tacute, si mai vorbarete... insa eu sunt foarte guraliva si ii fac etoti sa vorbeasca.. Chiar zilele trecute am cunoscut pe cineva supertacut, nu vorbea nici macar cu prietenii lui. L-am sunat aseara si am vorbit o ora intreaga... Inainte sa il sun ma gandeam ca maxim 5 minute vom vorbi, k e timid si nu o sa vorbeasca... dar se pare ca am un dar fenomenal de a face lumea sa vorbeasca
Descarcarea nervilor pe mine... hmmm... Am si eu momente cand imi descarc nervii pe cine nu trebuie... De fapt eu mereu cand sunt nervoasa ma descarc pe primele persoane pe care la intalnesc