If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Pesimismul

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Pesimismul

Postby Cherry on Mon Oct 30, 2006 4:33 am

De obicei persoanele pesimiste tind sa spun ca sunt de fapt realiste insa eu nu cred asta. Aveti momente cand sunteti total pesimisti si traiti cu senzatia ca se va intampla exact ce este mai rau? Cunosc persoane care de fiecare data vad numai partea neagra a lucrurilor... tot timpul pun raul in fata. Se intampla des sa faceti asa? Si daca da, ce va determina sa ganditi negativ? Sunteti persoane pesimiste sau aveti doar anumite momente?

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Danny on Mon Oct 30, 2006 6:24 am

Nu cred ca exista persoane 100% pesimiste, ci doar momente in viata cand simti ca totul se naruie si nimic nu mai are sens. Cand ploua si norii alearga pe cer, uitam cum ne mangaie razele de soare, uitam ca maine va fi senin si viata va fi altfel, uitam sa speram ca va fi mai bine.

Oscilam, toata viata, intre bine si rau, decizii pozitive si decizii negative, optimism si pesimism. Nu cred ca exista om care sa nu fi fost si una si alta, mai mult sau mai putin. Important este, ca atunci cand ai un nor deasupra capului si nu mai vezi lumina soarelui, sa ai pe cineva care sa-ti insufle incredere de sine si sa-ti arate ca viata poate fi maine frumoasa.

Thank you, Cherry!
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Oct 30, 2006 10:54 am

Sunt pesimist uneori doar atunci cand numai raul se lipeste de mine.

Sunt momente cand cad si nu ma pot ridica si atunci in nici un caz nu pot fi optimist mai ales cand toate se intorc impotriva mea.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Leon on Mon Oct 30, 2006 12:34 pm

am momente cand sunt pesimist si de cele mai multe ori pun raul in fata, adica daca stau bine si ma gandesc asta este realitatea, suntem obligati sa punem raul in fata in cele mai multe cazuri.
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby One4You2Love on Mon Oct 30, 2006 5:43 pm

Da, sunt o persoana pesimista. De ce ? Pentru ca acum imi este mult mai bine. Cand am devenit pesimist? Nu stiu, pur si simplu nu stiu.
De ce imi e mai bine fiind pesimist ? Pentru ca punand raul in fata, atunci cand vine ceva rau, macar ma astept, sunt pregatit. Daca se intampla sa vina ceva bun, si mai bine, raman surprins.
Ce logica, nu ?
Dar daca esti optimist si iti vine ceva rau, ce faci ? Te darama.
Asta am avut de spus deocamdata.

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby MindLord on Mon Oct 30, 2006 6:05 pm

Eu nu pot sa va inteleg oameni! Adica pot... dar mi se pare ca o luati pe un drum total gresit... si asta intentionat. Nu incercati sa va scoateti! Nici o greutate de pe lumea asta NU VA OBLIGA sa fiti pesimisti!

Eu sunt un optimist incurabil. Si asa o sa fiu intotdeauna. De ce ? Simplu. SUNT un optimist REALIST! Da! EU sunt realist. Voi va ganditi numai la micile voastre probleme.
Cum naiba AVETI CURAJUL SA VA PLANGETI de tot felul de nimicuri, cand sunt milioane de persoane care nici macar nu isi permit LUXUL sa filosofeze pe un forum. Care abia traiesc de pe o zi pe alta, mor de foame, care infrunta pb de 1000 de ori mai mari decat "problemele" voastre. Cineva care are intr-adevar RESPONSABILITATI, oameni de viata carora depind alte vieti, care se lupta in fiecare secunda cu viata... chestii care sunt la ani lumina departare de noi. Chiar nu va dati seama cat de norocosi sunteti, numai de ex pt ca aveti un umar pe care sa plangeti uneori, sau pentru 1 000 000 de alte motive. Nu meritati deloc mai mult decat acei oameni sarmani, dar totusi aveti si nu apreciati!

Si eu am pierdut pe cineva pe care iubeam, unele persoane dragi mie au murit, am trecut probabil prin majoritatea pb prin care ati trecut si voi, si nu pot sa zic ca am fost fericit, dar asta nu inseamna ca o sa traiesc doar cu capul in pamant toata viata. Nu am absolut nimic de castigat din asta. Si pe langa toate acestea am foarte multe lucruri reale, palpabile pt care sa fiu recunoscator si care ma fac sa ma simt norocos.

Ziceti ca daca sunteti pesimisti sunteti pregatiti pentru orice pb care ar putea aparea... bullshit! Nu are nici o legatura cu pesimismul. Desi sunt optimist pana acuma nu am fost surprins niciodata in offside de o pb. Ci din contra, o sa vad mult mai repede o solutie salvatoare decat cineva care pune raul inainte.
Ziceti-mi care dintre oamenii pe care ii admirati voi s-au temut in viata si nu au crezut intr-un rezultat pozitiv al demersurilor lor!! ...
Optimismul sau pesimismul nu au nimic de a face cu realismul! Sunt doar niste nuante pe care le dati voi realitatii, alegand ce sa credeti si ce sa simtiti dintr-o situatie reala.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Mon Oct 30, 2006 6:07 pm

Mindy - suntem oameni. ne plangem de ceea ce noi nu avem raportandu-ne la altii care au.

rar ai sa vezi oameni zicand mareu - "da - mi-e greu, dar sunt altii care o duc si mai rau". crede-ma...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby MindLord on Mon Oct 30, 2006 6:15 pm

stiu ca sunt rar din astia... nu ziceam ca sunt multi optimisti... ziceam doar ca cei care se pretind realisti... nu prea sunt... vad doar ce vor ei sa vada si asta nu e deloc realism. Realism e atunci cand te compari cu toata lumea, nu doar cu cine vrei.

Sa nu credeti ca eu nu am momentele mele in care pun raul inainte. Tocmai partea realista ma obliga la asta. Dar asta nu inseamna ca o sa pun intotdeauna esecul in fata.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby emmy20 on Mon Oct 30, 2006 7:53 pm

am fost fff pesimista ....pana cand am vazut ca nu are nici un rost <nu ma ajuta in nici un fel >mai rau imi amaram singura zilele
nu spun nici ca sunt o persoana optimista <pt ca nici aici nu ma incadrez
pot sa spun doar atat
chiar daca am doar 20 <am fost prin multe locuri si am vazut si trait f multe>
am vazut situatii mult mai grave ca a mea <si culmea(in unele din ele ,exista mult mai multa speranta si credinta ca in oricare alta parte)
am intalnit o persoana care trebuia sa faca transplant de inima ...ceea ce m-a marcat la respectiva persoana era felul deosebit de a trai viata <traia fiecare clipa ca si cum ar fi fost ultima >(pt ca in orice moment inima ii putea sta)mereu vesela ,cu zambetul pe buze:
partea dura a fost cand mi-a zis ca <se bucura ca nu e in locul meu>de ce?a zis ca desi am toata viata inainte ...nu stiu sa ma bucur si sa apreciez ceea ce conteaza....
apoi am vazut cazuri care au tot ce isi doresc,,ba chiar mai mult...dar nu au pace ,liniste ,si chiar dragoste in familie ....
toate astea ma-u facut sa deschid ochii ,sa privesc in jurul meu ,sa fiu recunoscatoare pt tot ceea ce am <chiar si pt ce nu am>sa nu imi mai plang de mila .si sa caut solutii ca sa fac o schimbare in ceea ce ma priveste
acum ma aflu in stadiu de a invata---sa zambesc,sa rad---iar cand problemele vin navala pe capul meu ,sa le privesc ca pe niste provocari din care trebuie sa ies invingator
cititi va rog urmatoarele <le-am gasit ieri pe net si mi-au dat de gandit:

-Aivrea sa-mi iei un interviu deci...zise dumnezeu.
-Daca ai timp ..i-am raspuns.Dumnezeu a zambit...
-Timpul meu este eternitatea..ce intrebari ai vrea sa-mi adresezi?
-Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
-Faptul ca se plictisesc de copilarie,se grabesc sa creasca..iar apoi tanjesc sa fie iar copii:ca isi pierd sanatatea pt a face bani...iar apoiisi pierd banii pt a-si recapata sanatatea.
Faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul:ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait

DUMNEZEU mi-a luat mana si am stattacuti un timp.aApoi am intrebat:
-Ca parinte,care ar fi cateva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le invete copii tai?
-Sa inveteca dureaza doar cateva secunde sa deschida rani profunde in inima celor pe care ii iubesc,,,si ca dureaza mai multi ani pt ca aceste sa se vindece:
sa invete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult .ci acela care are nevoie de cel mai putin>
sa invete ca exista oameni care ii iubesc dar pur si simplu nu stiu sa -si exprime sentimentele>
sa invete ca doi oameni se pot uitala acelasi lucru si ca pot sa l vada in mod diferit>
sa invete ca nu este suficient s-i ierte pe ceilelti si ca de asemenea ,trebuie sa se ierte pe ei insisi.
-Multumesc pt timpul acordat...am zis umil.Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa stie?
DUMNEZEU m-a privit zambind si a spus:
-Doar faptul ca SUNT AICI ,INTOTDEAUNA...
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby rox on Mon Oct 30, 2006 9:38 pm

sunt pesimista...tot timpu sper :-??
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Next

Return to Sentimente Nocive