If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

persoanele care-ti sunt alaturi

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby One4You2Love on Wed Oct 25, 2006 12:32 am

OFF-Topic
Cenuseeee, si-n mine poti avea incredere ca atunci cand cazi, eu sunt cel ce te-a impins. :))

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby ladybug on Fri Aug 31, 2007 2:43 pm

barbatul si sunt fericita ca pot spune asta
ladybug

Bebelush
Bebelush

Re: persoanele care-ti sunt alaturi

Postby violeta on Sat Sep 22, 2007 9:55 pm

mi le rezolv singura...de obicei ceilalti mi le agraveaza ~x(

un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby me_icegirl on Thu Nov 01, 2007 2:14 am

Cand ai probleme si iti este greu parca toti cei din jur dispar care incotro, iar eu nici macar nu am asa de multi prieteni carora le-as putea impartasi problemele mele. M-am invatat sa fiu pe cont propriu, sa ies singura din orice situatie. Buna sau rea. De fapt, n-am prea avut alta solutie.

In ai mei nu am gasit pana acum mare sprijin, poate datorita diferentei de mentalitate. Ei ma visau ceva si undeva, eu m-am visat si am devenit altceva, in alta parte. Nu mi-au fost alaturi de extrem de multe ori, am luat singura unele decizii care poate erau mai usor de suportat daca aveam si opinia lor. Dar n-am stat sa-mi plang de mila si am mers mai departe. Si imi este mult mai bine asa.

Pana acum o singura o persoana nu m-a dezamagit si a fost alaturi de mine indiferent de situatie: prietena cea mai buna de la Galati, aceeasi de 8 ani incoace (8 ani.. oau, cum a trecut timpul ). A uitat ea de ziua mea, cine mai stie cate si mai cate prostioare a/am facut... dar cand am avut nevoie una de alta, am fost mereu acolo. Si la :bocitor: si la :betia: .

Intre timp a mai aparut o buna prietena, aici la Bucuresti. De 2 ani ne sprijinim una pe alta cum stim noi mai bine. Uneori doar cu vorbe. Alteori doar cu un simplu mesaj.

Si ar mai fi un el, un bun prieten, una dintre putinele persoane care imi poate aduce instant zambetul pe buze, indiferent de situatie.

Trei, Doamne, si toti trei.

In rest, o apa si-un pamant...
"HE will wipe away all their tears. And there will be no more death or sorrow or crying or pain. For the old world and the evils are gone forever." => Revelation 21:4
me_icegirl

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://aura.tfm.ro
baiat / fata ?: fata

Postby changer on Thu Dec 06, 2007 10:56 am

violeta wrote:mi le rezolv singura...de obicei ceilalti mi le agraveaza ~x(

OFF-Topic
iotiti la ea Doamne ce urat face :)) . Vio daca faci peri albi ma anunti si pe mine ? :hihihi: (cauza se stie :al-nabii: )

nu stiu cum as dori in momentul de fata alone sau cu alte persoane in jurul meu :-?? depinde de gravitatea situatiei si de imprejurimi ;) .Si sincer nici nu stiu daca as vrea sa stiu vreodata :D .

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Previous

Return to Life is... Life