If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

pentru ce ti-ai da viata?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

pentru ce ti-ai da viata?

Postby ashes on Sun Sep 17, 2006 11:27 pm

V-ati da viata pentru ceva sau pentru cineva? Pentru familie? Daca ati servi in serviciul militar ati ajunge la sacrificiul suprem? V-ati da viata ca cei pe care ii iubiti sa fie mai fericiti? Ati face asta intr-un scenariu de hollywood in care ar depinde de voi sa-l salvati pe cel de langa voi? Cat de altruisti ati fi? Sau viata nu se da? Avem dreptul sa ne-o sacrificam, chiar si pentru un scop nobil?

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MIIB on Sun Sep 17, 2006 11:38 pm

Avand in vedere ca inca nu am fost pus i situatii extreme nu prea pot sa stiu cum as reactiona.dar eu cred si sper ca da.Ca mi-as da viata pentru cei dragi si poate,asta e mai putin probabila ca nu prea sunt patriot:(, chiar pentru patrie.
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby skip on Mon Sep 18, 2006 12:39 am

cred ca mi-as da viatza pt .. tara .. si vb foarte serios pt ca sunt patriot ...si mi-as mai da viatza pt familie .. da

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Mon Sep 18, 2006 12:52 am

pentru familie DA - oricand.

pentru tara? in cazul unui razboi sau ceva - eu zic NU. nu stiu, dar... sincer cred ca mai mare nevoie ar avea cei dragi de mine viu decat "mort erou"... eroi sunt cu sutele, dar la noi au ramas niste litere scrise pe o cruce si amintiri in mintea celor dragi. ATAT !!!

nu pot uita ca am vazut acum aproximativ 1 luna un documentar pe acasa care chiar m-a impresionat. era despre un domn ranit in revolutie care s-a luptat 2 sau 3 ani [parca] cu cei de sus pt a obtine o amarata de pensie. nu avea ce manca, nu avea din ce trai. a fost ajutat de cei de la acasa + inca ceva vedete, dar atat. statul nu i-a oferit nimic familiei sale... intr-un final a reusit sa primeasca aprobarea de pensie, dar... din pacate s-a stins din viata cu o luna sau doua inainte de a primi in maini prima pensie pt care luptase atata timp... nu l-a ucis revolutia, dar l-a ucis saracia...

asadar... va rog sa-mi dati argumente de ce ar trebui sa aprob ideea de "erou al patriei" ?!? prefer sa fiu alaturi de cei dragi in carne si oase, nu doar un nume pe o cruce....
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Mon Sep 18, 2006 1:14 am

Hmmm, viata nu ne-o dam noi... Dumnezeu ne-o ia!!!

Doar cand ne sinucidem ne dam noi viata!!!

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby kez|zek on Mon Sep 18, 2006 2:03 am

nu cred ca as gasii ceva indeajuns de "potrivit" pt care sa-mi dau viata . si daca as gasii , probabil ca as fi prea las s-o fac
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Sep 18, 2006 8:18 pm

Mi-a da viata pentru:

1. Familie...fara sa stau pe ganduri.
2. Tara.....sunt patriot si daca s-ar ivi ocazia as lua atitudine.
3. Persoana iubita dar aici depinde de foarte multe chestii si oricum probabilitatea este mica.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby p3g@s on Mon Sep 18, 2006 11:55 pm

o sa raspund la intrebarile care le-ai pus pe rand :
1. Da
2. Daca ar fi cazul :don't-know:
3. O data ce am intrat in serviciul militar rasp este "da"
4. Asta nu...e cam aberatie
5. Dap
"Sau viata nu se da? Avem dreptul sa ne-o sacrificam, chiar si pentru un scop nobil?" -_- Se da zic eu...dar depinde si cui... :lalala:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby alx on Tue Sep 19, 2006 3:36 pm

pentru familie DA,oricand.pentru tara...poi...mai negociem:)
cat despre sinucidere...
in momentul in care ideea iti trece prin gand,nu mai poti fi lucid,totul este blurry si doar imaginea motivului ramane clara.paradoxal,inca ai posibilitatea de a alege.
sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby Voodoo on Tue Sep 19, 2006 11:10 pm

dragoste (de tara mai putin, dar pentru familie si pentru ingerul meu, oricand)
in alt caz, cand cu viata mea pot sa salvez alte vieti, probabl ca as risca'o :)
Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com

Next

Return to Life is... Life