If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

pentru ce ti-ai da viata?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby amanda on Tue Sep 19, 2006 11:15 pm

Viata mea... pentru o idee, pentru un ideal dar nu in razboi(nu e idealul meu sa joc cum au chef altii, pentru placul lor), nu pentru alti oameni gen hai sa donez inima ca tot am o tumoare pe creier... Probabil religia sau unitatea nationala reala m-ar face sa-mi risc viata... altcineva sau ceva, nimic.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Mario on Wed Sep 20, 2006 12:41 am

Pentru familie, este ceva prioritar pentru mine, sper sa nu se ajunga pana acolo.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Danny on Wed Sep 20, 2006 3:36 am

Daca ar fi nevoie sa-mi dau viata, in sensul si circumstantele in care a facut-o Iisus ( sau Isus ), pentru salvarea omenirii, pentru spalarea pacatelor, etc, cred ca as face sacrificiul. Nu mi-as da viata pentru tara, sub nici o forma. Nu am pentru ce sa lupt, iar, personal, cred ca razboiul este o manipulare a "prostimii" pentru a atinge niste scopuri vagi. Mi-as da viata pentru cineva foarte drag mie, pentru fericirea ei... m-as arunca sa iau un glont pentru ca ea sa traiasca sau m-as arunca intr-un lac adanc sa o salvez, desi nu inot prea bine... in sensul asta mi-as da viata, nu in sensul sinuciderii. Defapt cred ca pentru oricine iubesc pe lumea asta mi-as da viata... da, mi-as da viata pentru ca dragostea sa nu moara!

Scuze pentru repetitia expresiei "mi-as da viata!" :P

TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Thu Sep 21, 2006 2:08 pm

Pentru nimic in lume ... sa fie clar ... nimeni nu vea sa fie erou, dar uneori se mai intampla!
In razboi nu mori pentru tara. Astea sunt vorbe aruncate de lideri, cu natura propagandistica.

Nu am pentru ce sa lupt, iar, personal, cred ca razboiul este o manipulare a "prostimii" pentru a atinge niste scopuri vagi.
.. mare dreptate!

De obicei in razboi mori pentru ca ai avut ghinionul sa fii acolo, mori salavand un camarad, mori pazind un obiectiv, mori ... moartea are 1000 de forme, dar nimeni nu moare de bunavoie!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby vera on Thu Sep 21, 2006 6:07 pm

acum sincer eroina nu sunt shi nici nu ma vad asa ca pentru tara sanse cam mici sa-mi dau viata mai ales ca-s fata shi mai greu pana fetele ajung in armata shi sa lupte in razboi, daca nu tin in mod expres...

sigur mi-ash da viata pentru ai mei ca oricat de multe conflicte am cu ei dezamagirile pe care mi le-au provocat nu au fost atat de mari incat sa nu-i consider destul de importanti incat sa-mi dau viata pt ei... pentru persoana iubita poate dar tre sa fiu sigura ca merita nu???...

deshi sunt incaaptanata shi trag cu dinti de parerile shi ideile mele, mai greu totusi sa-mi dau viata pt ele... viata este un dar pana la urma shi cred ca trebuie sa o luam ca atare...

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -

Postby Kelso on Sun Dec 17, 2006 7:35 pm

Pentru cine mi-as da viata??

Am vazut ca cei care au raspuns au spus ca si-ar da viata pentru familie,mhmm..:-? frumos...eu nu fac parte din categoria asta,familia mea...nu este foarte importanta pentru mine :D

In schimb mi-as da viata pentru copilul meu(daca l-as avea),nu as sta pe ganduri..

Apoi..pentru partener,daca as sti ca merita intr-adevar acest sacrificiu :)
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Previous

Return to Life is... Life