If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

pentru A_soul_for_u pt ca te iubim

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Postby a_soul_4_u on Sat Jun 24, 2006 1:06 am

mey mey ce oameni profitori ... :D peste tot tre sa dai ba un piscot, ba o bere ca sa fii inrolat pe undeva si sa te potzi bucura de anumite avantaje :P

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Snappy on Sat Jun 24, 2006 1:15 am

a_soul_4_u taica...

si eU trebuie sa iti dau tie o punga... la usa :lalala:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby a_soul_4_u on Sun Jun 25, 2006 7:37 pm

:s105: :s112: :s050: :s074: :s181: :s025: cam astea ar fi consecintzele pungii respective.... u si asa ejti pocitanie .... aaa si apropo pocitaniile tale sunt costisitoare .. atat imi mai trebuia marmelada pe pres :bang-bang: bleahhhh mai ales pe caldura asta no way amigos ....

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby changer on Wed Jul 05, 2006 3:22 pm

scriu si eu ca tampitu ca mii dor di tine spier sa ti vad la Usisisivi ca fusei la tara ultimilie saptamani si uiti ci consecintie sunt dupa ci am vinit.....si eu am cam absentat ultimele luni di pi forum da nu pria avusi niet so imi cier scuzii si iertarii se aciepta nu-i asa? :D ? :lalala:
23 Miss ya >:D<
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby a_soul_4_u on Wed Jul 05, 2006 5:08 pm

:s118: O halba mare de suculetz pt prietenul meu @changer ..... :s143: te asteptam cu flori :P

a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby MoonLight on Fri Jul 07, 2006 11:28 am

@a_soul_4_u : uitati si voi cat de zgarcit e...o bere nu da maia ales k changer e major...rpd suc...mama ta dar :box:
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Fri Jul 07, 2006 6:52 pm

alooo neneaaaa cu "lumina lunii" :P tanarul mai sus mentzionat din cate stiu eu nu consuma alcool ;)
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby MoonLight on Sat Jul 08, 2006 12:43 pm

stiai rau domle ... uitate la avatarul lui pe mess :betia: Si nu te lua tu de lumina lunii k te las fara lumina noaptea de acu...uitate tu la mine :s099:
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Sat Jul 08, 2006 2:48 pm

:s099: ete cin' vb care urlu dupa el pe strazi si nu ma vede ~x( pai u chiar daca ai avea pika pe mine nu ai putea sa uimi faci vreun rau ... ca uitzi rapid ....
aaaa si mai uitzi cv itzi ranasti u partenerul :* ?
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby MoonLight on Mon Jul 10, 2006 9:42 pm

a_soul_4_u wrote:aaaa si mai uitzi cv itzi ranasti u partenerul :* ?

This is blackjack-ing!!! :s180:
Image
MoonLight

membru special
membru special

PreviousNext

Return to - DIN TRECUT -