If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

pentru A_soul_for_u pt ca te iubim

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Postby a_soul_4_u on Wed Jun 21, 2006 6:51 pm

:s099: n-a ca m-am aratat .... Multzam celor ce au venit .... si bineinteles celor ce m-au dorit atat de aprins :P .... a fost o seara ... deci o seara cv de genul :betia: ... am vazut dublu ( 2 locuri libere in maxi taxi desi era numai unul) .... m-am trezit prin tig cand eu credeam ca suntem pe la agentzia de voiaj ... o seara faina ... am ras bineinteles ff mult :D :s143:

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Wed Jun 21, 2006 7:07 pm

io ma intreb cum a ajuns kidu nostru acasa dupa noaptea aia nebuna :evil: oare s-a indurat cathy sa-l conduca tot ea? :))
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MoonLight on Thu Jun 22, 2006 3:47 am

@Micha : a ajuns bine kidu ink e intreg(la tot in afara de minte :s102: )

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Thu Jun 22, 2006 2:16 pm

Petrecaretzilor ce suntetzi :D .... asteptam si alte evenimente ca de ex sa treaca bacul .. si sa vedem cum se imbata cherry in ultimul hal cum a promis ... si apoi sesiunea ca sunt multzi care au promis petreceri :P
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Catalin on Thu Jun 22, 2006 7:23 pm

a_soul_4_u wrote:sa treaca bacul .. si sa vedem cum se imbata cherry in ultimul hal cum a promis

Asta chiar nu trebuie pierdut, in sfarsit te-am revazut printre sticlele alea de bere din fata ta, te-ai ascuns bine de tot.......si eu ma miram de ce te intelegi asa bine cu Milisss.... :betia: :s122:

Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Thu Jun 22, 2006 7:36 pm

Catalin wrote: si eu ma miram de ce te intelegi asa bine cu Milisss.... :betia: :s122:

pai ne gandim serios sa-l luam in ceata de pinguini :loool:

a_soul_4_u wrote:Petrecaretzilor ce suntetzi :D .... asteptam si alte evenimente ca de ex sa treaca bacul .. si sa vedem cum se imbata cherry in ultimul hal cum a promis ... si apoi sesiunea ca sunt multzi care au promis petreceri :P

pai cica petrecere se anunta de ziua mea.... in august ... ca si asta tot dupa sesiune vine :P

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Catalin on Thu Jun 22, 2006 8:41 pm

Micha wrote:pai cica petrecere se anunta de ziua mea.... in august ... ca si asta tot dupa sesiune vine :P

Sa vezi atunci, scene xxx la perete de ziua ta cu 3 actori profesionisti: eu, Moshul si Nr. 23.....lui chiar trebuie sa ii arati meserie.=))
Catalin

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Fri Jun 23, 2006 1:03 pm

@Micha : " pai ne gandim serios sa-l luam in ceata de pinguini :loool: "

Ar fi o onoare ... dar cred ca trebuie sa supunetzi la vot una la mana si apoi tre sa imi gasitzi si un pseudonim k pinguin ... si apoi tre sa cautatzi poze cu 5 pinguini :P ca pana acum am vazut doar k 4 ....

PS: mie unul imi cunvine 2 masculi la 3 femele :s103: :s167:

Astep rezultatul si anuntzul oficial :P :s143:
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Fri Jun 23, 2006 1:11 pm

a_soul_4_u wrote: ....si apoi tre sa imi gasitzi si un pseudonim k pinguin ...

pai pinguinul 23 nu merge? ar fi o kestie ca suntem numai 4 pana acuma :)))

a_soul_4_u wrote: si apoi tre sa cautatzi poze cu 5 pinguini :P ca pana acum am vazut doar k 4 ....

pai poze trucate nu s-au mai vazut pana acuma? Ne apucam de modificat :P

a_soul_4_u wrote:PS: mie unul imi cunvine 2 masculi la 3 femele :s103: :s167:

iti dai seama ce viata a dus milisss pana acuma? :evil:

Image
Micha

little devil
little devil

Postby milisss2 on Fri Jun 23, 2006 11:40 pm

inca mai duc .... :D ...ca nu e intrat de tot in breasla ... tre' sa ne faca inaugurarea si cinstea cu bere :))
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to - DIN TRECUT -