nu te cunosc dar as vrea sa te cunosc si pe tine ........inteleg ca daca ceilalti te vor inapoi inseamna ca eshti nebun ca noi

............
............
............
............
............
............
............

...dar se poate sa nu-ti fie mila de ei?...trebuie sa revii printre noi...(acum,daca ma gandesc bine ar fi cativa care mi-ar arunca cu ceva in cap:D pentru ca si eu am cam lipsit in ultima vreme..dar sa speram ca nu ma omoara nimeni inca
)....deci,ce zici draga nicu...ii invioram putin pe "nebunii " astia care au ramas fara "pastile de ras"?

nu stiu cu ce exact .... dar in general omul la
e vesel .. cu putzin dramatism ...
capul sus acusica trece si ea si vine vacant\za cu trenul din frantza, iar pt cei care au fost cumintzi si au invatzat iii ovatzionam cu
desi cred ca multzi ar prefera alex si ionul
hai va pup dulce pe totzi ... mai ales pe @Sp ca am auzit eu cv ......
nu cred ca te lasa inima
sau cel putzin daca nu ramai fara glas ca in "lift"

si orice ar fi nu ash putea sa uit niciodata noaptea aia petrecute in pat cu el...cata pasiune ... cata iubire....si...cat de tare ne strica tot chefu de dormit cocosul ala
..prietenii stiu dc

... pai mai omeni buni avem o vara la dispozitzie k sa ne exprimam iubirea ... (in afara de zilele mele de concediu) asa ca cumparatzi-va protectzii ... nu va ganditzi la prostii .. eu ma refer la creme solare mancare si bauturi pt a preveni deshidratarea

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests