If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

parteneri de ocazie?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

parteneri de ocazie?

Postby skip on Thu Apr 06, 2006 7:45 am

probabil sa mai vb despre asta... dar tin sa va intreb si eu ceva?
schimbatzi partenerii des... sau avetzi unul stabil?..... sunt uni care chiar daca au unul stabil nu se supara sa incerce si cu altii...sau de ce nu altele......va place sa ii schimbatzi...?

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Catalin on Thu Apr 06, 2006 7:56 am

Nu imi sta in fire, sunt genul care sa obisnuit cu ceva stabil.

Nu imi place sa le schimb ca nu sunt la joc de carti.

Eu sunt genul sufletist cu ceva stabil, pana acum am avut asa ceva sper sa am si de acum incolo.
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Thu Apr 06, 2006 8:29 pm

sunt de parere ca trebuie schimbate partenerele atata timp cat esti adolescent.. pentru ca la varsta asta foarte putini pot rezista mai mult timp impreuna, deoarece nu s-au maturizat suficient.

mai tarziu...dupa ce "ai trait" viata oarecum ... poti sa iti gasesti o partenera cu care sa ramai toata viata :D

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Thu Apr 06, 2006 10:18 pm

nici parteneri de durata dar nici "din floare in floare" ....la 16 ani tre sa experimentezi cat mai multe[ numa refer la faza cu facutul sex la varsta asta ] dar sa stii cand sa te opresti....
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Keira on Sun Apr 09, 2006 12:22 pm

De la varsta de 14 ani pana la 17... am avut peste 20 de relatii, fie ca erau ele doar o noapte la discoteca, fie de 1 luna, o saptamana etc. Ideea e ca mi-au prins bine pentru ca am avut de-a face cu tot felul de baieti. De la ffff.timizi pana la nesimtiti... si acum greu mai reuseste un baiat sa ma "ia cu zaharelul". Acum insa, zic eu, m-am cumintit si de 2 ani am aceeasi relatie.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Alinutza_19 on Sun Apr 09, 2006 1:20 pm

eeu nu schimb partenerii des...drept dovada ca pana acum am avut doar 2 relatii, la a doua inca mai sunt cu persoana respectiva..
eu sunt adepta relatiilor stabile...ca imi ofera singuranta si fereicire, implinire...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -

Postby ktha on Mon Apr 10, 2006 5:47 am

exista si cazuri in care nu poti avea o relatie stabila, fortat de imprejurari, se rezuma la cateva zile sau saptamani.
atunci lumea te priveste aparte, sucks; mi se pare o stigmatizare nejustificata.
Too good to be true !
Life's a bitch, so F##K it !
ktha

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Mon Apr 10, 2006 11:31 am

Momentan sunt implicata intr-o relatie foarte serioasa (2 ani si 6 luni), care vine dupa o relatie aproape la fel de lunga....deci nu se pune problema de schimbat partenerii des in cazul meu.
Insa daca as fi singura, nu mi s-ar parea anormal sa incerc diverse relatii....bineinteles ca nu ma refer aici la relatii sexuale, ci cred ca e bine sa cunosti diversi oameni....daca nu exista compatibilitate, asta e.
Insa nu indraznesc sa ii judec pe cei care isi schimba partenerii sexuali des, e o alegere a fiecaruia,nu?
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Mon Apr 10, 2006 12:14 pm

adler wrote:deoarece nu s-au maturizat suficient

Ce ai vrea la varsta asta?! Dar ai dreptate, fiindca prin relatii ne maturizam (ne jucam de-a viata :banana: ). Si totushi, nu asta cred ca este THE Motiv :s172: Sunt multe tentatii la varsta asta, o varsta la care nu-ti permiti sa stai "legat", sau pur si simplu (lucru pe care il accept 100%) NU AVEM OCUPATIE decat scoala, facultate, acelasi anturaj. Acum ganditi-va ca va "pavati" cariera... Unde e iubita?!

E bine sa va faceti de cap, dupa opinia mea... Cunoasteti si experimentati, ca va veti impotmoli mai incolo, si trebuie sa va impartiti in 3-4 persoane: iubitul perfect, angajatul lunii, fiul lu' taticu' si tatal iubitor - asta pt baieti...
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby amanda on Fri Apr 14, 2006 6:12 pm

De acord @jADI mai nou nu pot sau de fapt nu vreau sa inteleg fetele care se marita la 18-19 ani... mi se pare ca nu exista o prostie mai mare, poate doar sa faca un copil la aceeasi varsta! Cariera se duce la mama naibii, iubita perfecta... alta data ca plange ala micu' si trebuie sa-i schimbi scutecul... fata lu' tata e un esec major fiindca nu asta isi doresc parintii de la copiii lor in general(cei mai cu scoala, zic eu)... mama grijulie... good joke! ea inca nu s-a maturizat ea bine, ce copil, ce sot!

Fiecare are o idee despre cum ar trebui sa-si traiasca viata dar mie cel putin mi se par deplasate relatiile de lunga durata pana la 25 de ani... ca sa nu mai zic de nunti, botezuri si altele... Poate nu chiar ca pe ciorapi, e cam plictisitor si daca se schimba prea des dar nici cu anii...
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to Alte discutii despre sentimente