If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

parteneri de ocazie?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby vera on Thu Apr 20, 2006 1:45 am

sincer daca e sa ma gandesc... nu ma mandresc ca au fost destul de multi in ultima vreme shi pe deasupra majoritatea au fost nishte alegeri total greshite dar nu pot spune ca am regrete majore... invetzi, te intareshti, experimentezi...
nu ma ashtept sa intalnesc persoana cu care mi-ar placea sa-mi petrec restul vietzii la 16 ani!!! toate experientele prin care trec acum ma vor ajuta sa fiu pregatita sa-l recunosc cand va fi momentul potrivit.

nu neg, se perinda cam multi dar nu neaparat pentru ca vreau eu... incerc shi nu merge... nu-mi prea imi ies mie relatiile de lunga durata asta pentru ca nu ma atashez prea repde shi imi este greu sa continui o relatie cu cineva pentru care nu simt mare lucru. shi singura persoana cu care am vrut o relatie lunga, chiar lunga era din alt orash shi degeaba ne-am chinuit... distanta ne-a despartit...

plus ca ma uit la cei care au relatii lungi in adolescentza... acum te formezi shi s-ar putea sa evoluezi diferit fatza de iubit/iubita iar a da piept cu realitatea dupa catziva ani de relatie e destul de dificil. zic asta pentru am cateva prietene in situatia asta... una se complace shi continua relatia (ca dupa 3 ani e greu sa te desparti), dar alta tocmai s-a desp dupa 2 ani shi ii este foarte greu...

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Thu Apr 20, 2006 2:27 pm

[ot]avand in vedere ca aici eram la capitolul "educatie sexuala" nu era vba de parteneri de sex cumva? pt ca altfel nu cred ca topicul asta ar trebui sa fie aici ci pe undeva la "de-ale dragostei" Nush, avand in vedere rasp care s-au dat pana acum nu prea mi se pare ca are legatura cu topicul mare la care e incadrat [/ot]
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Snappy on Fri Apr 21, 2006 12:16 am

[ot]topic mutat - merci Micha[/ot]

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby catza on Sun Apr 23, 2006 9:15 pm

Relatia de o seara is za best! Nu implica sentimente. Super adevarat , abia astept un party :D
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby rox on Sun Apr 23, 2006 9:33 pm

daca e vorba d o aventura (sex salbatic) :lalala: mai mere.................

rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Sun Apr 23, 2006 11:50 pm

Asa gandeam si faceam si eu in urma cu cativa ani pana ca cineva sa imi puna "capac". Am practicat aceasta "minunata varianta" si sa cam "rasuflat" sincer sa fiu.
Concluzia? Te saturi si de sex pana la urma........
Se vede ca nu ati avut o relatie de durata care implica sentimente, incredere si respect.

Dupa cativa ani mai discutam noi. :lalala:
Catalin

membru special
membru special

Postby catza on Mon Apr 24, 2006 8:48 am

parerea ta :D
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Mon Apr 24, 2006 10:47 am

Cum am spus mai sus, discutam peste cativa ani, tu ai 19 ani eu am 23 deci stiu ce spun, ca am fost si eu ca tine......dar intradevar fiecare cu parerea lui, oricum la aceeasi concluzie ajungem toti la final.
Catalin

membru special
membru special

Postby p3g@s on Mon Apr 24, 2006 10:23 pm

desi oarecum tentanta ideea...sunt de parere ca o faci cat o faci...dar cand vrei si tu sa te obisnuiesti cu The one!..(nu e utilizatorul de pe forum :))) ) dai peste o reputatie de "love them and leave them"....deci cu grija copii mei :lalala: ...eu unu nu pot spune ca am avut asha de mult succes la sexul opus(sau la sex daca vreti :P ) pt a spune ca am avut parte de asha ceva :box:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby Hazard on Mon Apr 24, 2006 10:42 pm

Mda, mah nu se merita, nimic nu merita. Fii tu fericit si nu te mai gandi la restu' ca de-aia suferi ca fraieru. Ia sa nu-ti pese prea mult, sa nu dai doi bani pe ce-i in jur sa vezi ce viata duci. Partenerii, hm, fii cu capu' pe umeri si mai ales fii tare si puternic cand trebuie sa poti sa pui capat cand vezi ca nu duce nicaieri si mai rau te chinui intr-o relatie fara viitor. Cauta-l pe ala bun si nu mai tine cont peste cati trebuie sa treci, in fond fericirea ta conteaza. Cati crezi ca se gandesc la tine ca te fac sa suferi? Cati crezi ca au habar ca te fac sa plangi si sa te dai cu capu' de pereti de ciuda ca tu ai dat totul si ei prea putin? Nu le pasa, sau poate le pasa prea putin. Dar la urma urmei, why do i care ca lor le pasa sau nu cand pana la urma pe mine tot ma doare ce mi-au facut? Acelasi suflet pusiu si ranit lasa in urma cu toate regretele lor, asa ca de ce eu ar trebui sa ma port mai bland cu altii? Caut pana o sa gasesc si eu ce e potrivit pt mine.
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente