sincer daca e sa ma gandesc... nu ma mandresc ca au fost destul de multi in ultima vreme shi pe deasupra majoritatea au fost nishte alegeri total greshite dar nu pot spune ca am regrete majore... invetzi, te intareshti, experimentezi...
nu ma ashtept sa intalnesc persoana cu care mi-ar placea sa-mi petrec restul vietzii la 16 ani!!! toate experientele prin care trec acum ma vor ajuta sa fiu pregatita sa-l recunosc cand va fi momentul potrivit.
nu neg, se perinda cam multi dar nu neaparat pentru ca vreau eu... incerc shi nu merge... nu-mi prea imi ies mie relatiile de lunga durata asta pentru ca nu ma atashez prea repde shi imi este greu sa continui o relatie cu cineva pentru care nu simt mare lucru. shi singura persoana cu care am vrut o relatie lunga, chiar lunga era din alt orash shi degeaba ne-am chinuit... distanta ne-a despartit...
plus ca ma uit la cei care au relatii lungi in adolescentza... acum te formezi shi s-ar putea sa evoluezi diferit fatza de iubit/iubita iar a da piept cu realitatea dupa catziva ani de relatie e destul de dificil. zic asta pentru am cateva prietene in situatia asta... una se complace shi continua relatia (ca dupa 3 ani e greu sa te desparti), dar alta tocmai s-a desp dupa 2 ani shi ii este foarte greu...

mai mere.................

) ) dai peste o reputatie de "love them and leave them"....deci cu grija copii mei
) pt a spune ca am avut parte de asha ceva