If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

pareri - eXTREMe TIN TIN

Subiecte ce au fost inchise din diverse motive. O perioada ele vor sta aici si apoi unele vor fi sterse, altele nu.

pareri - eXTREMe TIN TIN

Postby PhaseR on Sat Oct 22, 2005 6:19 pm

Renault 5 GT (TURBO) a fost prea TARE!!!!! A rupt tot la clasa lui si dupa, a rupt tot la o clasa superioara. La un moment dat erai sigur ca nu mai pierde. Sa nu mai punem ca si soferul era sofer. ;)

http://www.rtoc.org/home.asp

Oricum n-am putut sa stau pana la final ... am plecat imediat dupa ce s-a terminat cursa pentru motociclete, care a fost super spectaculoasa.

Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Sat Oct 22, 2005 6:30 pm

Foarte frumos a fost, ceva ce nu sa mai vazut in Galati. Renault 5 a fost cea mai tare parerea mea mai ales ca la ofticat tare de tot pe ala cu Cielo pe care la facut de 5 ori. Mi-a placut tare de tot Bmw-ul rosu cu usile care se deschideau in sus super tare, Dacia Logan albastra, foarte frumoasa culoarea si cum era aranjata, de fapt toate masinile au fost tari iar motoarele au fost la inaltime, cascadoriile au fost misto, iar ungurul Pepe sau cum il cheama si Tin Tin au facut un show super tare.
Organizarea foarte proasta, imbranceli si abia am putut vedea ceva, gaborii aia prosti care habar nu au sa vorbeasca si care au ramas cu replica invatata de acasa: "Mai in spate", " Pana la linie sau bordura" si restul de genul..............dar nu ma surprinde, a fost organizat ca in Romania asta este, nu suntem in stare sa facem ceva ca lumea si sa facem putina ordine.
Oricum, am facut 300 de poze deci sunt fericit, am ramas cu niste amintiri macar.
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Sat Oct 22, 2005 9:00 pm

sincer...am vazut masini misto...dar organizarea nu mi=a placut deloc. De abia daca reuseai sa vezi ceva pe pista aia :( ... si gaborii aia erau enervanti rau ;( ... mrrrrrr ... nu am c sa comentez la motoare...a fost prea misto. :)

subaru ... m3, m5 ... misto...masini...sunt curios daca a plecat vre-un premiu la galateni

CATALIN/...asteptam pozeeee:) ..multumim :D >:D<

---[ Snappy = "mesaj lipit cu altul ce discuta acelasi subiect" ]---

adler

D-L Guru
D-L Guru

Re: pareri - eXTREMe TIN TIN

Postby LaMishto on Sun Oct 23, 2005 10:52 am

PhaseR wrote:Renault 5 GT (TURBO) a fost prea TARE!!!!! A rupt tot la clasa lui si dupa, a rupt tot la o clasa superioara. La un moment dat erai sigur ca nu mai pierde. Sa nu mai punem ca si soferul era sofer. ;)

http://www.rtoc.org/home.asp

Oricum n-am putut sa stau pana la final ... am plecat imediat dupa ce s-a terminat cursa pentru motociclete, care a fost super spectaculoasa.

Bogdan (KWX) e un veteran al curselor.. deci, stie ;)
Relativ a fost ok, dar, ca dupa orice cursa LR, e absolut obisnuit ca Sebi sa primeasca o doza de fle**e si injuraturi pt ipocrizia de care da dovada.
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby PhaseR on Sun Oct 23, 2005 12:23 pm

@LaMishto Sebi era m**e ala cu Cielo? Daca e ala, lu' ala i-as fi dat si eu cateva fle**e.

Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby LaMishto on Mon Oct 24, 2005 3:07 pm

Nu, ala era SEI.. alt.. ma abtin..
Sebi era barbosul care comenta..
"-Buna ziua, Sunt Sebastian ....., presedintele Legal Racing.."
"-Mah, esti sacaz!"
;)
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby edd on Wed Oct 26, 2005 12:43 am

dude chill nu jtii cum da pe aici... lasa-l...
grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Fri Mar 23, 2007 11:43 am

Rusinica mie ca nu am gasit topicul asta pana acum........dar vreau sa ma laud ca cei care au organizat evenimentul sunt sefii si bunii mei prieteni.
In a organiza asa ceva e multa muuulta munca, nopti nedormite etc. Si sincer, cine se astepta la 10mii de pameni sa iasa pe strada pentru asa ceva? Plus ca au avut doar cativa jandarmi care sa se ocupe de siguranta spectatorilor, si nu era de ajuns.
Si ca sa insist si mai mult, a fost declarat cel mai bine organizat eveniment al anului de cei de la 4tunning. Nu gasesc acum acel articol, dar l-am gasit pe cel cu prezentare evenimentului http://www.4tuning.ro/legal-racing/eXTR ... galati.asp
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Return to Recycle Bin